Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
5.2.16 07:42

Teda holky, úplně koukám, v kolik ještě diskutujete. Já začínám odpadávat okolo deváté.

Jinak k těm, co jste „moc mladé“…já měla první dítě plánovaně ve 21 (manžel 26) a zvládli jsme to, myslím si, v pohodě. Zpětně jsem moc ráda, že to tak máme. Moje mamka začala mít po 40 velké zdravotní problémy, takže se toho taky trochu bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.2.16 07:43

@jitam Já taky dala papír ve středu jendo práce, oscenovala jsem to paní co dělá výplaty, at se mi kdyžtak ozve, nikdo zatím nevolal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
5.2.16 07:56

Teda holky vy jste to tady vcera pekne rozjely :D. Nez jsem to precetla jsem zase s prospevkem trochu mimo 8)
@Suzuveverka. Mame doma stejna znameni, ja jsem lev, muz kozoroh a malej beran:-) ale on se narodil 21.3.2010, tak je to mirnej beranek :D. Vzdor nebyl moc velky a po prvnim hyperaktivnim synovi (strelec) ho mam doopravdy za odmenu :) Ten ma teda jineho tatinka, ten byl stejny jak ten vas a o nas se nestaral, soucasny muz je na deti super. Ted mame stejny termin, 16.3., doufam v rybicku a opravdu jsem presvedcena ze bude, a snad driv;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.2.16 08:33

Taak konecne po dlouhe dobe jsem se opet docetla do konce… Tak se znamenim ja jsem lev a manzel stir… Takze to je celkem vrazedna kombinace on velky flegmatik a ja cholerik. Prvni syn je panna a jsem rada ze neni po me lev…:-) jinak s manzelem jsme spolu letos 11let a maleho jsem mela v cerstvych 20letech. Chteli jsme pak o 10let rozdil ale nevydrzela jsem a rozdil bude 6,5. Takze druhe skoro 27. Jsem mlada mamina, ale nevadi mi to. Treba pak bude jeste ta vysnena holcicka. Jinak ja dneska co hodku vzhuru nejak se ten fazol vztekal a proste ne a ne me nechat spat. Dneska odjizdime na Jizni Moravu, zitra ma tatka 50 oslavu, tak jsem zvedava jak to zvladnu, kdyz uz sotva vydrzim sedet. A k piti jen plnotucne mleko, jinak zaha se ozve hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
5.2.16 08:41

@Baruss008 To máme skoro stejně vše. :) Akorát teda u nás jsem já štír a manžel lev. První jsem měla ve 21, teď druhé ve 27. Ale chtěli jsme dřív, prvně jsme čekali kvůli zdraví dcery a pak to skoro dva roky nešlo. Jak daleko to máte na tu oslavu? Já jsem se s dcerou vydala ve 35. týdnu z Prahy na Vysočinu k sestřenici pro oblečky a vrátili jsme se už zvlášť. Tak držím palce, ať vydržíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
5.2.16 09:06

@Vokaju ja si vzdy odpoledne zdrimnu takže večer pak vydržím dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
5.2.16 09:07

@Vokaju tak to neni moc pekne, mame to 180km, ale je to cca 20km od Brna a tam uz jsem v lete kvuli komplikacim lezela tak to tam znam… Ale chci rodit u nas uz kvuli svemu doktorovi je to totiz rodinny doktor..:-) tak mam k nemu velkou duveru. Jinak termin mame az 22.3. Tak jeste by tam fazol mohl vydrzet. Kdyby chtel na svet tak at jde az 26.2. To ma moje mamka narozeniny.. :D nebo az 18.3,to by bylo nejlepsi. Prvni syn je 18.9 tak at mam doma ty 18… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
5.2.16 09:11

@Capelucita Tak to jsi dobrá, mě se fleky od normálního ovoce většinou taky podařilo odstranit, snad kromě hodně rozpatlaného banánu a teda ještě čaje mi nadělaly paseku, ale z těch kupovaných, většinou oranžovo-červených, příkrmů mi to zůstávalo, asi jak tam přidávají kyselinu askorbovou (vit. C), aby to drželo barvu. Je teda fakt, že jsem na to nedávala žádné odstraňovače skvrn. Nejhorší bylo, když někdo malýho hlídal, protože tam to obvykle stihlo zaschnout, než jsem se na to vrhla, takže jsem pak měla pár bodýček prostě na tyhlety situace a zbytek jsem se snažila ochránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.2.16 09:34

@Slunko7 My jsme opačně, já kozoroh, manžel lev. A dcera je 23.3. a mírný beránek to teda rozhodně není. Už od mimina je jasné, že je to velmi silná osobnost, hodně dominantní, což jsme my s manželem oba taky, takže konfliktům se asi občas nevyhnem. Navíc jí mamka zkoušela sestavit horoskop, jen tak pro legraci, a docela jsem se vyděsila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
5.2.16 09:39

@Hanule_lt Mám za sebou v posledních dvou měsících dvě virózy, po té první jsem akorát doktorce řekla, že byla doma chřipka, ale já že jí buď neměla, nebo měla bez příznaků, a doktorka radši zkontrolovala placentu ultrazvukem. Teď půjdu na kontrolu asi příští týden, tak uvidíme. Měla by ses snažit udržet teplotu pod 38°C, vyšší teplota miminku škodí víc, než léky na sražení teploty, mě praktická doktorka říkala, že můžu Paralen, ale nevím kolik denně, to už tu asi ale někdo psal.

A to píchání je opravdu nepříjemné. Musím s cukrovkou čas od času změřit glykemii a taky nic moc, na prstech už mám normálně mozoly. A to si ani nemusím píchat inzulin, stačí dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.2.16 09:55

Teda holky, vy jste tady toho probraly :-) konecne jsem to docetla do konce :-). Jinak vek 25 mi prijde jako naprosto akoratni na prvni dite. Po 30 uz to pak nemusi jit tak hladce. Me je 26, driv jsem si rikala, ze chci dite ve 20, pak 24 a jsem rada, ze je to az ted. Priteli je 32. Znameni jsme ja kozoroh a on strelec a doufam, ze budeme mit rybu.
Co se tyce obleceni. Tasku neutralniho jsem dostala od kamaradky a od znamych, par hezkych veci jsem si vybrala od segry (po 4 klukach toho uz moc nebylo) a zbytek jsem nakoupila v sekaci a takovy krasny vecicky, to nemaji ani v Tescu apod a hlavne me obr taska vysla na tisicovku :-). Takze proc ne :-).
Dneska mrnous zase v noci radil, jindy spi, ale dneska me probudil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
5.2.16 09:57

@Baruss008 @Vokaju V prvním těhotenství jsem jezdila 450 km (asi 4,5 hodiny) na kontroly ke své gynekoložce :D většinou sama autem, myslím do 34.tt, pak si mě už převzali v porodnici v místě bydliště. Říkám si, že jsem asi byla blázen, ale byla jsem na tu vzdálenost zvyklá, tak mi to ani nepřišlo. Teď jsme byli takhle daleko naposledy v půlce ledna (asi 32. tt) a malá docela protestovala, už to nebylo nic příjemného. Ještě mám v plánu asi dvě cesty kolem 150 km, tak snad neporodím někde cestou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
5.2.16 09:58

A co se tyce antikoncepce, brala jsem ji 6,5 roku, vysadila jsem v zari 2014, protoze jsem sla na konizaci a bylo mi to doporuceno. Pak jsme se chranili, po novem roce jsme si davali pozor a v cervnu jsme si rekli, ze to zkusime, ze to stejne bude chvili trvat a ono se zadarilo hned na poprve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
5.2.16 10:08

@Suzuveverka To je smutné, že se nestará :( Můj muž sice taky není ten typ, co by volal 2× denně, obvykle jsem ráda, když mi vůbec odpoví na sms, ale po pár dnech už mu začnem chybět a pak je daleko ochotnější i třeba mě někde vyzvednout, i když původně se mu nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
5.2.16 10:16

@Hanule_lt Mě vyhrožovali asi od 16.tt, že si budu píchat fraxiparin, naštěstí z toho sešlo, protože jsem měla všechny testy negativní, ale už mě taky instruovali, jak si to mám píchat a vůbec nevím, jestli bych to zvládla. Jako zvládnu kde co, krev ani injekce mi taky nevadí, ale tohle na mě bylo nějak moc. Pícháš si to do stehna nebo bříška? To mi totiž přišlo úplně nejhorší, že bych si to měla píchat do toho napnutého břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí