Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
4.2.16 22:11

@xxpav.ka ji bylo 29 a bere to podle sebe oni totiž spolu 3roky chodili pak se vzali a za další 3 roky se narodil přítel. Jenže mi teď s přítelem spolu budeme 2roky on řekl že nechce mit první dítě po třicítce je mu 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 22:12

@xxpav.ka V tomhle ohledu se na přítele můžu naprosto spolehnout. Na začátku to bylo skoro nesnesitelné, ale on jí dosti srovnal. Myslím, že to z větší části pochopila, ale pořád má občas nějaké připomínky. Přítel po ní hodí vždy takový výraz, že zmlkne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 22:15

@Dancing27 Tak to máme stejné, my jižně od Prahy, moje mamka v Krkonoších… Přítelova rodina už teda nefunguje, jeho matka je v ústavu s Alzheimrem, ale nebavily jsme se spolu ani když byla ještě při smyslech, byla diktátor :lol:
Je to ale takhle dost nešikovné třeba na případnou pomoc, hlídání a tak, vlastně vůbec nemám možnost někam vyrazit bez dítěte. Po dvou letech takového fungování už bych někdy potřebovala nebýt pořád jenom máma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 22:15

@Dancing27 na tomhle věku nevidím nic až tak nevyzraleho a moc mladého kdyby ti bylo 15 tak neřeknu. I já budu rada za rady naštěstí sou tu mamky moc fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 22:16

@Vokaju Vzdor už máme doma taky, lahoda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 22:18

@Suzuveverka To nechápu, že se s dítětem chlap takhle nevyrovná…ale bohužel se to stává a ty asi nemáš moc na výběr. Nevím, jestli bych zvládla žít v takovém vztahu. U nás jsem často za sobce já - po prvním (když trochu odrostl) jsem se vrátila k velkému koníčku, kvůli kterému jsem bývala i delší dobu pryč, ale vždycky s tím, že jsem zajistila hlídání (babičky), případně všechno okolo, aby to spolu zvládli bez starostí. Naštěstí náš malej je v tomhle držák a nikdy mu odloučení od maminky moc nevadilo. Na oplátku se snažím dávat manželovi taky dost volnosti, takže třeba dneska tu můžu drbat, protože je na pivu :mrgreen:
Na Zoomu teď dávají nějaký dokument o těhotné orangutanici, bože, jak je to podobné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 22:20

@Lucie0123 Tak to v té době byla asi výjimka, ne? Jasně, není na co čekat, pak bys tu taky mohla drbat za pár let v úplně jiných diskuzích (o IVF apod.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 22:21

@Suzuveverka Já mam naštěstí v Praze sestru, ta už se celá klepe na tetičkovské věci :-D. Jen doufám, že jí to moc brzo nepřejde :-). Od minulého týdne do mě pořad „šije“ jestli už nechci porodit, že jí to čekání nebaví :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 22:24

@Lucie0123 Tak to máš pravdu, jsou moc fajn. :-)
Děkuju :-), já si nevyzrálá nepřipadám. Prakticky od 14 let bydlím sama a musela jsem se o sebe postarat. To člověka docela naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 22:26

@Dancing27 Tak to máš perfektní. Ať vám to tak funguje dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 22:30

@xxpav.ka no hodně velká výjimka navíc by sme chtěli i druhé dítko. Je pravda že sem otehotnela hned první měsíc a to i kvůli tomu že sem antikoncepci brala asi jen do 17let. Slyšela sem že když je ženský dlouho berou je těžší otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 22:33

@Dancing27 to si teda dobrá a já ti držím pesticky at je to jen lepší :D jinak v kolikatem tydnu si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 22:34

@xxpav.ka Uvidíme po porodu, ale přítel je už teď na malou tak vysazený, že jí bude bránit, což znamená že mě taky :-).
Dneska, jak mi nebylo dobře, jsem usnula na gauči a probudilo mě jak u mě přítel klečel s rukou na mém břiše, pusu na pupíku a povídal malé jak moc se na ní těší, že už si jí chce pochovat a že nemá maminku tak kopat do žeber, že jí to bolí :-D. Bylo to rozkošné :srdce:

Příspěvek upraven 04.02.16 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 22:36

@Lucie0123 Minulost je minulost :-), teď už jsem s rodičema docela za dobře, i když si to moc nezaslouží.
Já jsem 36 týden. Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 22:40

@Lucie0123 To je hodně individuální, já brala 10 let a otěhotněla jsem 3. měsíc po vysazení. Od té doby jsem nebrala vůbec a trvalo to dýl. Když je žena v pořádku, tak si myslím, že délka braní antikoncepce nemusí hrát roli. Horší je, když v 15ti dostane holka antikoncepci kvůli nepravidelnosti cyklu, takže se její problém od začátku neřeší, jen odloží a najednou ve třiceti jí nejde otěhotnět a všichni se diví, proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí