Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
4.2.16 11:30

Přítel by malou nezapřel už teď v břiše :D :D kor když jdeme na ultrazvuk úplně na doktora kašle vždy sem tam min. 20min. všechny na mě pak koukají jestli je vše v pohodě když sem tam byla tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.2.16 11:32

Ten nas mrnousek taky pekne radi. V noci hezky spinka, ale jak se zvednu na zachod (dneska za noc 11× :roll: ) a pak nemuzu zabrat, tak se probere a vyvadi. Ale do zeber me teda nekope. Do mocaku mi narazi rucickama a nad pupikem mam vzdycky velkou bouli, tak nevim jestli to je zadecek nebo kolinka a nozicky vystrkuje na pravem boku porad :-). V noci, kdyz nespi, si vzdycky jakoby obejmu brisko, reknu, ze budeme spinkat a uklidni se, ale jak dam ruku pryc, zase zacne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 12:07

Tak jsme dnes 36 tt. včera jsme byla na kontrole a doktor říkal, že jsme už na da prsty otevřená a malý je hodně dole. Monitor mi natočil a byl ukázkový. Tak mám hodně odpočívat a vypadá to, že to bude dříve, takže to únor asi jistí. Jinak se cítím dobře, jen dole mě to teda fest tlačí. Malý je živý, ale když spím já, spí taky, že v noci pořád spím dobře, jen se budím při překulování na druhou stranu, nějak plynule to nejde:-) je to děs. Jsem i překvapená, že na záchod jdu jen jednou za noc. Vše mám na chystané, syn ve školce, tak opravdu můžu na plno odpočívat s knížkou v ruce. Už se ale celkem těším, až ho tu budeme mít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.2.16 12:46

Tak já jsem si stěžovala, že v noci nemůžu spát a vstávám 2× za noc na záchod, ale když to čtu, tak jsem na tom dobře :D malej když zlobí a nechce spát, tak si začnu hladit břicho a on se uklidní a spí :) Kromě náletů na žebra, kam se asi chodí schovávat o něm vlastně ani nevím, tak snad bude tak hodnej i potom :)
Dneska nám přistál ve schránce lístek, že nám budou dělat stoupačky v polovině března.. termín mám 10.3. takže mam obrovskou radost, jak to krásně naplánovali :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 12:51

Tak další veselé dopoledne - má pečlivá dr. mi dnes na kontrole natočila monitor, malá spala a na probouzení nereagovala. Do toho se co 1,5 min objevovaly „kontrakce“,takže tradá opět do nemocnice. Tady další CTG. Teď čekám na výsledek, ale podle reakce sestry to dopadlo dobře. Ale jeden poznatek:když sedím, opravdu mi břicho pravidelně tvrdne, vleže ne. Doma bych si prostě lehla a bylo by, vůbec bych tomu nevěnovala pozornost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 12:57

Jsem zvědavá, kolik z nás porodí v únoru…kdo si rezervujete datum 29.2.? :D Bylo by fajn ve 40ti slavit teprve 10. narozeniny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.2.16 13:04

@xxpav.ka @kacenka1007 páni, tak se držte ještě aspoň chviličku, hlavně aby bylo všechno v pořádku! Držím palce!

chci vydržet do března, tak snad se mi to splní :D líbil by se mi termín 13.3 :D to máme s přítelem 9.let výročí, byl by to krásnej dárek, škoda, že to nejde naplánovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.2.16 13:04

@xxpav.ka Doufam, ze ne ja. Toho se desim :D. Termin dle MS mam 15.3. a dle utz 11.3. a na 3D utz ve 26tt rikal 7.3. Tak uvidime. Rada bych vydrzela 18.3., kdy ma muj tatka narozky, ale nevim jak bych to zvladala, kdyz uz ted bych jen spala. Dneska mi je celkove divne. U obeda se mi udelalo zle a vubec nemam chut jist, mota se mi hlava…asi nizky tlak nebo co. Snad to brzy prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 13:19

@xxpav.ka Já mám termín dle MS 29.2. :D, ale doufám že to nedopadne. :D
Dle UTZ 6.3., ale 12.3. má přítel narozky, bylo by pěkné kdyby byli spolu :). Jen nevim jestli bych to já vydržela, už teď se na ní strašně těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 13:21

@Hanule_lt Díky :) Mám 3 kamarády narozené 13.3. (různé roky) :) Je to hezké datum a ani pak člověku nevadí pátek 13. :)
Já mám na konci února, začátku března možnost se trefit do 4 narozenin příbuzných a jednoho svátku (ale zase 4 příbuzných), takže jsem fakt zvědavá. Pořád doufám, že to ještě pár týdnů vydržíme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 13:28

@xxpav.ka V prvním těhotenství jsem na monitorech musela ležet na boku. Když jsem byla v takovém tom polosedu v té jejich židli, dělalo se mi špatně a výsledky taky nic moc. Tak to zkuste příště natočit v nějaké lepší poloze, třeba to vyjde napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 13:29

S narozeninama v březnu to máme taky nabité. 12.3. je brácha, 23.3. je dcera a někdy kolem toho bude ještě druhátko. Termín dle MS mám 16.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 13:30

@Dancing27 Přenášet skoro 14 dní by se mi teda nechtělo. :)
@Ellabela Tak snad to brzy přejde. Lepší nižší než vysoký tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
4.2.16 13:42

@xxpav.ka 29.2. se taky nechci. :) Tchán má objednáno mimi na 28.2. (má narozeniny, tak uvidíme). Termín mám 2.3., tak by to mohlo vyjít.

Jinak dnes jsem toho taky moc nenaspala. Kolem třetí mě vzbudili křeče v podbřišku, tak jsem si nakonec šla dát sprchu (asi poslíčci, ale nevím). Ale dospalala jsem to po obědě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
4.2.16 13:43

@xxpav.ka Uz je to lepsi. Ale jist stejne nemuzu. Obed jsem ani nedojedla. Pred otehotnenim a na zacatku tehu jsem mela casto hodne nizky tlak, obcas jsem se divila, ze jeste ziju. A ted se mi to zase vraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí