Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
3.2.16 11:26

@xxpav.ka Tak držím palce, ať je to dobré :hug:

My zas už třetí noc bojovali s horečkama. Na dnešek jsem teda aspoň ty dvě nebo tři hodiny spala, ale jak malé není dobře, tak se víc tulí a pořád mě chce mít čelem k sobě a držet mě za ruku. A ležet dlouho v jedné poloze na boku to je teda něco na moji pánev :-( Dneska už skoro nemůžu chodit, když se šikovně pohnu, mám pocit, že mi někdo vráží nůž do kříže. Odpoledne ji asi budu muset i přes nemoc dát do kočáru a jít se projít, abych to rozhýbala, to poflakování po domě tomu taky mov nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
3.2.16 11:27

@Suzuveverka bohužel na to je panelák špatnej :/ možná naši by mohli mít na zahradě, zkusím se poptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.2.16 11:40

@xxpav.ka Určitě budete v pořádku, držíme pěstičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
3.2.16 13:11

@Suzuveverka @Dancing27 Holky díky, nakonec podle dr. v rizikovce je to všechno v pořádku. Problém byl s dopplerem (asi průtoky pupečníkem), kde ze 3 naměřených hodnot byly 2 mimo normu, ale prý se bere ta nejlepší. Teda pozitivní přístup, to jsem byla ráda, ale je otázka, jestli je správný (statisticky určitě ne). Teď už ale budu chodit každý týden na kontroly a budou to opakovat, tak kdyby se to horšilo, budeme vyvolávat :roll:
No, abych se neradovala dlouho, když jsem došla na parkoviště, zjistila jsem, že nám nějaký dobrák odřel auto… :zed: Někdy je lepší nevycházet z domu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.2.16 13:45

@xxpav.ka Taky jsem u prvního syna chodila po týdnu na doppler, už si nepamatuju kolikrát jsem tam byla, myslím, že 5× určitě, hlídali mi tím průtok pupečníkem aby se vyživoval, pak z důvodu špatných výsledků jsem týden před termínem nastoupila do nemocnice na intenzivnější dohled (ob den jsem čůrala do džbánu a podobně) a když už byly ty hodnoty kritické tak ho den před termínem podle MS vyvolali. Naštěstí můj vyvolávaný porod byl v pohodě a trval 8,5 hodiny, pěkná směna:-)
Přeju abys měla dobré výsledky a vydržela co nejdýl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
3.2.16 14:14

@Slunko7 Díky za podporu. Hlavně, aby to uhlídali a když by měla být malá v nějakém ohrožení, tak je mi celkem jedno, jak půjde ven, i když nadšená z představy vyvolávání nebo císaře nejsem. Asi nevíš, jaké jsi měla ty hodnoty, nebo co už je kritické? Jinak můj první porod (přirozeně) byl docela fofr - 5 hodin od prasklé vody, 3 hodiny od první bolesti, jó, kdyby to takhle šlo i tentokrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
3.2.16 18:15

@hedus86 @hedus86 to je mi lito, ale uz snad nebude tolik vadit, kdyz prijde princezna o chvilku driv. :hug:

@Dancing27 ja u prvniho porodu hlenovou zatku vubec neregistrovala, ale taky jsem cetla ze je spise naruzovela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.2.16 20:18

@xxpav.ka :) hodnoty si vubec nepamatuju, uz je to poradne dlouho :D.
5 hodin je super, ja mela druhy - prirozeny za 12. Doufam, ze treti bude rychlejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
3.2.16 20:41

@Slunko7 Jasně, chápu, taky už bych nevěděla :) Zkoušela jsem to hledat na netu, ale nic konkrétního, takže to už nebudu řešit, zítra mám ještě kontrolu u svojí dr., tak uvidím, co na to ona, je obvykle až moc pečlivá, tak jsem zvědavá :) 12 hodin taky ujde, ale držím palce, ať třetí je raz dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
3.2.16 22:36

@jitam Konzultovala jsem to se svojí mamkou, mojí nejmladší sestře je 12 let, takže to není tak dlouho co rodila, a ta říkala, že jí zátka odcházela postupně po kouscích asi během posledních tří týdnů před porodem. Barvu měla do žluta lehce do růžova, ale čím blíž to bylo k porodu tím víc byla do červena až do hněda. Je to asi dost individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 09:43

V noci na dnešek si mimino v břiše asi trénovalo karate. Normálně byl přes břicho vidět obrys nožičky, když se dobře rozmáchlo, zvládla jsem ho za nohu i chytit. Asi čekáme dalšího akčního klokana, malá byla taky takový akčňák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 11:07

@Suzuveverka my mame taky akčňátko :D nohou mi dloube do žeber a rukou boxuje do močáku takže 150× za den na záchod :D jen mě po břiše rejdi jen malej hrbolek nožičku vidět naštěstí není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 11:11

@Lucie0123 Jo, ty žebra jsou taky fajn. Nohama se odrazí od žeber, takže zajede hlavou ještě níž do pánve a já honem hledám nejbližší záchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 11:13

@Suzuveverka Malý mě vzbudil dneska v pět ráno a mlel sebou tak moc, že jsem už nemohla vůbec usnout a to mu vydrželo minimálně do šesti, kdy jsem teda zabrala. Nohu jsem taky nahmatala, jak mi jezdila po břiše. Ještě jsem ho takhle nezažila, bylo to hoodně intenzivní :-D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 11:15

@Suzuveverka Přesně! To si pamatuju z dnešního ranního představení.. odraz o žebra a nájezd do pánve.. Měla jsem tendence mu říkat, ať jde ještě spinkat, ale jaksi to nepomohlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí