Poradna duly
Jana Čurdová
@Danny77 Já piju maliník 1-2× denně… příští týden začnu 2× denně a pak budu po týdnu zvyšovat, až asi na 4 denně… a lněné semínko zatím neužívám, ale budu dělat odvar… cca 2 lžičky povařit v 250ml vody, scedit a vypít… ![]()
@Danny77 Lněné semínko lžíci denně, odpoledne namočím, večer převařím, piju to teda i se semínkama, trochu je pokoušu. Maliník zatím nepiju, začnu až se vrátím domů od mamky, ale myslím, že jsem minule pila dvakrát denně hrnek.
Po maliniku jde mela hrozně křeče, musela jsem přestat pít, semínka když se jedi třeba v jogurtu tak se musí hodně rozkousat!
@Dancing27 Moudráky jsou pěkné mrchy, mě poslední rostl při prvním těhotenství, asi ty hormony to rozjíždí. Myslím, že jsem jen vyplachovala šalvějí. Co zkusit nějaký ten gel na zoubky (Calgel)?
@Kerstynka neni proc
co bych pro prcky (cekame dvojcata) neudelala…a uprimne, me to ani predtim nelakalo citit v brise pohyby miminek a do toho si uzivat mi nejak neslo dohromady ![]()
@xxpav.ka Asi to bude tím těhotenstvím. Ještě večer mě napadla taky šalvěj a musím říct, že je to už mnohem lepší.
Možná si za to můžu trochu sama, poslední dobou začínám být nějaká nervózní. Někde se to odrazit musí
.
Tak po měsíci máme doma opět nějakou chřipku, jen doufám, že já už to doklepu do porodu bez nějakých zásadních potíží. Malá měla včera večer přes 38°C, dneska přes den dobrý, jen byla nezvykle klidná a teď večer teplota zas vylezla ![]()
Já si tu tašku do porodnice snad vážně zabalit nestihnu, zas budu místo chystání lítat kolem marodů ![]()
@Capelucita Salvej se nesmi pit, ale kloktat se muze, me ji taky doporucila doktorka, ale na neco jineho.
@Capelucita Jak píše Ellabela, na výplachy úst úplně v pohodě a zrovna předevčírem jsem si dala šalvějový bonbon, protože mě bolelo v krku a nic a to mám docela dráždivou dělohu
Maliník tu už pije každá druhá, tak myslím, že není třeba se té šalvěje tolik bát.
Tak jsme konečně zase trochu pokročili s přípravami.
Včera jsme koupili komodu, manžel ji ještě večer sestavil, tak už mám v pračcce první várku oblečků.
Jinak teda posledních pár dní mám skoro pořád tvrdé břicho a dnes v noci mě asi třikrát vzbudila křeč v podbřišku. Tak uvidíme, jak dlouho se tam mimi ještě ohřeje.
@xxpav.ka Nakonec jsme koupili tu světlejší. Ale je to ta šestišuplíková. Hlavně, že to už mám kam dát.