Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj chtěla bych se zeptat jsem ve 33 tt a doktorka me poslala na kontrolní křivku kvůli cukrovce nemáte s tím některá zkušenosti? Byla jsem na tomto vyšetření uz ve 25 tt a měla jsem zvýšeny cukr jen v moci tak nevím proč mam jit znova
dekuju
@Kerstynka No já si teď užila dvě probdělé noci s nemocnou dcerou a teda ani se moc netěším na probdělé tři měsíce s miminem
Jsem úplně vyřízená i po těch dvou dnech, dokonce jsem radši zůstala u mamky a neriskovala přejezd autem domů, abych neusnula za volantem ![]()
@DorotaEla A doktorka to nevysvětlila? Mě teda vždycky řekne, proč mě na které vyšetření posílá…
Opakovaně se na OGTT chodí, pokud byla cukrovka v předchozím těhotenství, to se pak chodí v každém trimestru a v případě negativního výsledku se test opakuje v tom dalším. Možná je to kvůli tomu cukru v moči
Ale četla jsem, že cukr v moči v těhotenství cukrovku znamenat může, ale nemusí.
Ja se celkem těším jsem teda prvorodicka tak nevím moc do čeho jdu ale uz se nemůžu dočkat až maličkou uvidím
mate uz připravenou tašku do porodnice? Nevím kdy začít balit aby to nebylo brzo nebo pak pozdě ![]()
@Suzuveverka neřekla pravé vubec nic jen ze to uděláme znova. No tak uvidíme v úterý by měli byt výsledky tak budu chytřejší
jen říkala ze cukr v moci není v tehotenstvi cukrovka což jsem rada
omezila jsem sladké na minimum vlastně skoro nic sladkého tak by to mělo byt lepsi ![]()
@DorotaEla já už se těšim až bude prďolka venku, doufám, že po porodu brzo zase splasknu a budu se moc hejbat
věci do tašky už mam všechny doma připravené, jen to tam nasoukat ![]()
V prvním těhotenství jsem měla sbaleno už někdy v lednu
Teď nestíhám, nemám nic, akorát jsem zvládla koupit novou přebalovací podložku
Chtěla jsem chystat teď začátkem února, ale zůstala jsem viset na návštěvě u mamky s nemocnou dcerou, ani jedna zatím nejsme schopná přesunu domů, malá kvůli horečkám, já kvůli únavě. Takže zase nic nenachystám.
@Hanule_lt přesně s tím pohybem je to den odedne horší a horší
tak uz radši taky začnu pomalu balit aby me to pak nepřekvapilo
a kde rodiš?:)
@Hanule_lt Tak hejbat jsem se mohla hned po porodu, to bylo v pohodě, ale břicho mi do dalšího těhotenství splasknout nestihlo
Zůstal mi rozestup břišních svalů, takže jsem měla pořád jakoby vyvalené bříško.
@DorotaEla Ja uz mam tasku sbalenou asi 14 dni, dnes jsem dobalila posledni veci. Zitra uz zacinam 35tt. Tak snad mam vse. Pro prcka mam veci doma nachystane, za 14 dni slozime postylku, musime prestavet loznici a budeme nachystani na to nase zlaticko. Tesim se moc, taky je to moje prvni ![]()
@Ellabela tak postýlku uz taky máme v podstatě máme všechno až na tu tašku do porodnice tak zítra s tím začnu
a co to bude?:)
@Ellabela Jé, já tu nejsem sama, kdo neví pohlaví? Tak to je super ![]()