Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2289
4.2.16 14:38

Tak jsem doma :dance: Tradiční 2 hodiny v čekárně… ještě, že jsem si to mohla zkrátit tady s vámi, díky :)
@Suzuveverka U mojí dr. jsem na CTG seděla, v nemocnici už jsme to rovnou zkusily na boku a nakonec prý ukázkový monitor, děloha netvrdla, doppler taky v normě. Takže se zase potvrdilo - dvakrát měř, jednou řež :D Ale ty stresy okolo, to mám za to, že jsem vedená, jako riziková, pojišťovna ze mě musí mít radost :) Špatně se mi dělá jen v leže na zádech, už to i hlásím, když jdu na ultrazvuk, aby doktoři věděli, že mi mají dát vždycky chvilku na boku, jinak jim tam omdlím. U prvního mi to taky vadilo, ale ne tolik, nikdy jsem neměla vyloženě mžitky a pocit na omdlení, jako teď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.2.16 14:48

Tak to si dneska v noci miminka delala diskoteku vsechny? Ja byla vzhuru od 3 a dostavala jsem taky asi hodinu poradny kopance :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 15:12

Ahojte, chtěla sem se zeptat za jak dlouho je zahojeny pupik a cistila ho některá z vás? Moje mamka říkala ze ani u jedné nám ho necistila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 15:34

@Lucie0123 Za jak dlouho se zahojí už nevím (14 dní?), ale otírá se 60% lihem z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 15:35

@Ellabela Nízký tlak mám taky, naštěstí se mi v těhotenství dostává do „normálu“. Jinak se mi ale už taky stalo, že mi chtěli změřit tlak a museli donést klasický tlakoměr, ten elektronický jim hlásil chybu :mrgreen:

@xxpav.ka Na ultrazvuku jsem teď doktorce začala kolabovat, nakonec to nějak proměřila, když jsem ležela na boku. Na monitorech jsem zase vždycky hlásila, že si počkám na postel, že sedět nechci. V sedě jsme to zkusili jednou a bylo to tak špatný, že mě poslali na zátěžový oxytocinový test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
4.2.16 15:39

@Lucie0123 já čistila lihem, odpadlo to tak do 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 15:41

@Suzuveverka Já právě taky začla kolabovat myslím někdy v tom 32.tt a od té doby je to tutovka. Co jde, změří na boku, co ne, tak se snažím nějak vydržet, trochu mi pomáhá si podložit hlavu rukama. Dneska mi toho dopplera ale dělala normálně na gyn. křesle v polosedě, jen jsem natáhla nohy, to bylo asi nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 16:16

@xxpav.ka @NikaKaa děkuju holky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 16:17

@xxpav.ka Já nesnesu ani ten polosed, a minule jsem to měla stejně. Buď sedět úplně kolmo, nebo se otočit na bok. I v autě si musím nastavit sedadlo tak, abych seděla rovně. V prvním těhotenství jsem se tak dost legračně rovnala do vany, když jsem se snažila ležet v ní na boku :D Teď to naštěstí řešit nemusím, nemám čas napustit si vanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 16:20

@Lucie0123 Pečovala jsem o pupík stejně, jak bylo napsáno. Oni to ale v porodnici ukáží, aspoň tam co jsem rodila, tak si ten první den dětská sestra kontrolovala přebalení a pupík, první koupání bylo taky pod dohledem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 16:35

@Suzuveverka Jó, s tou vanou to znám, na štěstí se občas chvilka najde, když je malej ve školce. Aspoň nějakou výhodu pro mě tahle mateřská má :) A jsem ráda, že mi to zatím ve vaně moc neklouže - u prvního, jak jsem měla oteklé nohy, tak to hrozně klouzalo, vždycky jsem se praštila o okraj vany do kolene nebo lýtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 16:52

@xxpav.ka No já se dvouleťačky nezbavím, šance na vanu by byla večer když usne, ale to už jsem vyřízená a jsem ráda, že dám rychlou sprchu, uklidím doma co je potřeba. Snažím se, abych nejpozději hodinu po tom, co usne ona, byla v posteli taky, jen tak mám šanci naspat nějaké ty 4 hodinky denně, když se zadaří, tak i 5 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 17:00

@Suzuveverka To ti spí tak málo? Nebo nemůžeš spát ty? Manžel chtěl děti taky 2 roky po sobě, ale naštěstí jsme to odložili. Možná to bude horší v tom, že si spolu nebudou tolik hrát, ale aspoň už je trochu samostatný a ta školka je zázrak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 17:24

@xxpav.ka Malá mě v noci budí a pak už jedu klasické kolečko - uklidnit malou, chvilku počkat než pořádně zabere, dojít si na záchod, napít se a zkusit znova usnout. Když to dám takhle dvakrát třikrát za noc, tak toho moc nenaspím :-(
Děti jsem takhle rychle po sobě chtěla já, manželovi to je jedno. Jelikož na ně budu převážně sama, bude to první rok asi jen o přežívání, ale pak to pro mě zas bude spíš výhoda. Neumím si představit, jak bych pak kombinovala mimino a třeba ježdění na kole se starším dítkem, to samé výlety a vůbec jakékoliv takové aktivity. Manžel se ničeho účastnit nehodlá, protože ho to nebaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 18:04

Tak jsem měla dnes vážně super den. Z oběda jsem snědla tak půlku a udělalo se mi špatně, nakonec mi bylo tak špatně že jsem zalezla do postele a vzbudila se před hodinou. Teď jsem snědla aspoň rohlík a kousek okurky. Vůbec nechápu co to má být :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí