Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
4.2.16 18:20

Já se radovala že se mi nemoc vyhne a mám horečky. Jenže když nic nemůžu tak jen ležet a ležet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
4.2.16 18:26

@xxpav.ka V Podolí malému hned druhý den pupeční pahýlek odřízli a ránu jsem jen potírala lihem a měl to krásné. :-)

Jinak v úterý jsem byla na kontrole ve 33tt, vše ok, cs mám na 3, malá je hlavou dolů, takže výborné. Termín mám až 26.3., ale brala bych klidně 20.3., to mám totiž narozeniny :-) A hlavně by mimčo ještě bylo ve znamení ryb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 18:26

@Lucie0123 To je blbí no. Já jsem měla asi před měsícem virózu a doktorka mi řikala, že je důležitý hodně pít a držet teplotu pod 38°C. Prý je pro mimčo mnohem lepší vzít si paralen než mít teplotu. Tak ať je to brzy pryč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 18:58

@Dancing27 já nevím jestli mám k doktoru nebo zůstat doma a cajovat horecku mám 37.8 ale cítím se hrozně. Vše se mi vyhlo a teď v 36tt tohle já bych do toho kopla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
4.2.16 19:05

Holky jak je to s materskou? Papir od doktora jste dali jen do prace a nebo jste museli jit i na OSSZ? Poradite? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.2.16 19:19

@jitam dala jsem papír pouze do práce, já teda i plus ukončení neschopenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 19:33

@Lucie0123 K doktorovi bych asi zatím nechodila, mě doktorka jen řekla, že s tím stejně nic neudělá, jen je důležitý hlídat tu horečku. Ale je jasný, že pokud se to nebude lepšit nebo pro svůj klid, radši doktor než stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 19:51

@jitam Jen papír do práce.

@Saffiraa Taky doufám, že nebudu přenášet a budu mít rybu. Jednu malou beranici už doma mám a je to teda masakr, další takový bych nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
4.2.16 19:54

@Dancing27 jistě že bych potom zašla uvidíme co udělá víkend snad to bude dobré, ale jednu výhodu to má přítel kolem me poskakuje ptá se jestli něco nepotřebuju a měří mi teplotu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
4.2.16 20:31

@Suzuveverka No já mám doma „starého berana“ a někdy to je vážně o nervy… Synek je ve znamení raka a ideální, takže kombinace s rybou by byla bezvadná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6720
4.2.16 20:32

@Lucie0123 Doktor mi na teplotu doporučil Paralen 3× denně po 8 hodinách. Naštěstí po 2 dnech bylo po teplotách, ale bolel mě celý člověk :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
4.2.16 20:44

@Saffiraa My jsme momentálně doma v sestavě lev, kozoroh a beran. A teda náročný to je. Na moje nervy vy byla asi lepší ryba, ale nevím, jestli mezi náma nebude ztracená.

@Lucie0123 Ty bláho, kam se na takový chlapy chodí? Já taky chci, aby kolem mě někdo poskakoval :mrgreen: Ten můj, když mi je zle, tak radši někam zmizí, abych po něm náhodou něco nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
4.2.16 20:46

@Lucie0123 Tak to máš fajn :-), třeba ti udělá i pořádnou polívku s kupou zeleniny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 20:47

@Dancing27 @Lucie0123 Tak to je mi líto, že je vám oběma zle, držte se, snad to přes víkend nějak přejde, teď se rozjíždějí chřipky :(
Ještě k tomu pupíku, našla jsem papír z Bulovky, co jsem dostala při odchodu, takže cituji: Ošetření pupíku se provádí 1-3× denně 60% lihem. Tamponky na čištění nesmí být vatové a pupíček se čistí vždy po koupání a kdykoli je znečištěn i během dne (žlutavý hlen, zaschlé zbytky tmavé krve). K úplnému zhojení dojde za 10-14 dní po porodu. Objeví-li se v pupíčku čerstvá krev (jasně červená), hnis, otok pupíku či zarudnutí kůže kolem, navštivte ihned svého dětského lékaře.
@Suzuveverka Je pitomý, že jsi na vše sama. V tomhle se manžel u nás fakt stará - ježdění na kole, bruslení, lyže i plavání. Kdyby to bylo jen na mě, tak kvůli nakázanému klidu skoro celé těhotenství by se náš kluk pomalu nedostal ani na procházku.
Jinak to noční buzení máme taky, ale většinou už jen 1× za noc a obvykle rychle zase usne (já jak kdy, někdy mě ani nevzbudí), jen poslední dobou má tendenci ve 3 ráno tvrdit, že už chce vstávat, ale naštěstí stačí mu několikrát vysvětlit, že je ještě noc a nakonec taky usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
4.2.16 20:54

@Saffiraa Jo, kombinace ryba-rak funguje, můžu potvrdit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí