Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucie0123
Ano mam už postýlku hotovou, prikrytou, nebesy aby se na ni neprasilo a pod matraci mam monitor dechu, chci prijit z porodnice a byt v poradku, chlap bude oslvovat, tak mu chci nechat prostor aby si to užil a ja budu mít klid v dusi ze je to vše tak jak ma byt… Nikdy nevím kdy se narodi, muze ti byt každým, dnem ale také za 7 tydnu. Jsem ve 35tt
@Dancing27 mě dělal doktor stery dneska. Jinak postýlku složenou máme a namontovany kolotoč protože přítel je z něho tak nadšené že sem se bála že nakonec bude u nas na posteli
.
@Kerstynka mě doktor říká uz od 31tt že budu rodit dřív jinak mám termín 5.3.chtěla sem to mít taky vše hotové, ale až dnes mi došlo povlečení zitra vyzehlim a budu mit klid a pohodu
Já povlíkat určitě nebudu. Budeme mít teda zatím jen košík, mantinel a prostěradlo vyperu a složím do komody. A povlíkne to buď manžel než pro nás pojede nebo hned po návratu. Zabere to asi minutu.
Jsem 35+6 a dneska jsem začala prát.
My postýlku ještě nemáme ani vyřešenou… Malá šla rovnou do větší postýlky, tu menší miminčí jsme ani nekupovali. Ještě jednu takovou větší máme u mamky, jen ji odvézt k nám, ale není vymyšlené, kam s ní. Manžel se o to nějak odmítá starat. Takže po příchodu z porodnice bude miminko asi v košíku a zbytek dozařídím potom podle toho, jestli manžel zůstane s náma v ložnici, nebo ne. Kdyby se na rok odstěhoval do pracovny, jako po porodu dcery, bylo by vyřešeno, zabrala bych si s dětma letiště a žádnou postýlku nechystala.
@Lucie0123 No vidíš, tak kup ještě jeden, přidělej ho k vaší posteli a když budeš chtít mít klid, tak je oba zapneš a přítel i mimi budou spokojený ![]()
@Dancing27 vybíral ho přítel a je právě i s hologramem pořád chodí okolo a pouští ho
Bylo mi řečeno že se da na postel a on na ní bude s malou a já budu v obýváku
![]()
My ještě postýlku připravenou nemáme, říkám si, že je ještě čas a zbytečně by se na ní teď prášilo. Doma jsem nadhodila, že by jsme se do toho hlavně měli pustit, do konce února, aby to bylo připravené a dostala jsem zpět nevrlou odpověď, že je přece schopný to připravit sám
tak proč néé, něco by udělat taky mohl ![]()
Jinak se mi nevyhnulo nachlazení, od včera nemůžu polknout, ale teploty naštěstí nemám. Nemáte něco ozkoušeného co můžeme na bolest v krku? K doktorovi se mi nechce, zbytečně chodit mezi další nemocné ![]()
@Hanule_lt Na bolest v krku doporucuju Septilen, asi jedine co muzeme a opravdu pomaha. Cucala jsem 4 denne po dobu 5 dni.
@Hanule_lt Na bolavý krk jsem kloktala šalvějový čaj, ale byla to pro mě nejdostupnější varianta, roste mi na zahradě ![]()
@Suzuveverka Ten mi byl taky doporucen, ale lepsi mi prislo kloktat hermankovy kvet, ten taky skvele pomaha ![]()
@Suzuveverka mě bohužel všechno vždycky umře, takže mam doma jenom orchidej a vánoční hvězdu a to by se asi blbě kloktalo ![]()
Tak ja zase trávím dopoledne v čekárně
Ultrazvuk nedopadl ideálně, tak se klepu, co řekne doktor v poradně. Taky jsem si ráno dřepla a koleno asi nezvladlo moji váhu, tak bolí a do toho se zhoršila bolest v krku, prostě den blbec.
@Hanule_lt Šalvěj je nezničitelná, ale venkovní. Doma bych ji ani nechtěla, nebylo by moc dobré, aby jí batole ochutnávalo, mohlo by mu pak být dost špatně ![]()