Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2289
2.2.16 09:37

@Vokaju :palec: Tak přesně tohle jsem si říkala v neděli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.2.16 09:59

@xxpav.ka Nevím, jestli šalvěj působí na stahy a dělohu, ale určitě zastavuje laktaci. Tvorba mléka se v těhotenství chystá asi od šestého měsíce, šalvěj a kupodivu i máta s tím ale můžou trochu zamávat, proto se nedoporučují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.16 10:47

Tak to holky vypadá, že s vámi nebudu držet basu a naše malá přijde na svět už v únoru. Jsem hospitalizována s vysokým tlakem :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
2.2.16 10:59

@Suzuveverka Jj, šalvěj se nedoporučuje právě kvůli stahům dělohy, naopak u porodu se doporučuje, aspoň co jsem vyčetla, nejsem žádná odbornice přes bylinky. S laktací máš samozřejmě pravdu. Já nechtěla nikoho nabádat, aby pil několik šálků šalvěje denně, jen bych neplašila kvůli kloktání, i kdyby člověk něco spolkl. Prostě všeho s mírou a podle potřeby - i u bylinek musí převážit výhody nad nevýhodami a riziky. Např. kdyby mi hrozil předčasný porod, tak nebudu pít maliník, i když se doporučuje, stejně tak ho nepiju teď, když jsem měla rychlý první porod, abych stihla vůbec dojet do nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
2.2.16 11:03

@hedus86 To je mi líto, tak snad to doktoři ještě chvíli ohlídají. Držím palce, ať všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.16 11:05

@xxpav.ka děkuji. Zatim jsme obě v pořádku. Jen ten tlak. Ale do 38tt prý to asi nevydrzime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
2.2.16 11:54

@hedus86 to se holky držte a vydržte co nejdéle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.2.16 12:26

Ahoj,
já jsem tu šalvěj brala samozřejmě jako kloktadlo :-).

Mám jednu takovou blbou otázku, ale nedá mi to. Jak vypadá hlenová zátka? Dnes jsem měla dost neklidnou noc, prakticky jsem nespala, a ráno po vyčůrání jsem měla na papíru takovou „kuličku“ nazelenalého hlenu. Doufám, že to ještě není ono, jsem 36tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
2.2.16 12:59

@Dancing27 nemám vlastní zkušenost, ale bylo mi to popsáno jako kus hlenu s krví. Tak snad to ono nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
2.2.16 13:22

@Dancing27 Přiznám se, že si to už nepamatuju, ale čekala bych toho větší kus a případně s krví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
2.2.16 14:11

@NikaKaa Budeme se snažit. Času ještě máme dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.2.16 14:48

@Dancing27 V mém případě šlo o takový hnědočervený hlen s trochou krve, a bylo toho celkem dost, brala jsem si i vložku. Zátka mi teda odešla až na začátku porodu, za šest hodin už pak byla malá na světě, takže krev byla z toho, že už jsem se otevírala. Jinak odejít prý může i delší dobu před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
2.2.16 14:51

@xxpav.ka Tak to jsem zas netušila já :-) A to se o bylinky zajímám dost. Šalvěj jsem v prvním těhotenství teda taky použila na vyplachování pusy kvůli bolavému zubu. Na laktaci má vliv až vypití šalvějového čaje, hledala jsem to v herbáři kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4776
2.2.16 15:37

@Dancing27 moc si to nepamatuji, ale PA říkala, že to může být od smetanové až po hnědou barvu a hlavně že je toho hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
2.2.16 16:25

Tak to asi nebylo ono, spíš nějaký výtok. Od té doby už nic, tak to nebudu řešit. Díky za uklidnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí