Březnovky 2016 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
8.2.16 08:51

@Hanule_lt jo to já taky nevidím ani nozku ani nějaký velký hrbol a sem za to i rada. Nejsme zrovna jedna s těch nastávajících matek které by se nad tímhle extra rozplyvali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
8.2.16 09:10

@Lucie0123 já ho pořád hladim, nebo škrábu, je to takový automatický a nějak si bez toho nemůžu pomoc :D ale že bych seděla a pozorovala co tam dělá se říct nedá..

Vím, že už se to tu řešilo předtím, chlap u porodu :D já ho tam mít nechci, ani on jít nechce, byli jsme domluvení, že semnou bude pouze u té první fáze a pak se radši vzdálí :D ale, když vidim, jak těžko bere to že si píchám injekce, snad ani nechci, aby tam vůbec byl :lol: jak ty chlapi málo vydržej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.2.16 09:11

Tak jsem se vaší včerejší diskuzí nějak „inspirovala“ a dneska jsme taky nespali. Ve dvě jsem musela na záchod a pak jsem už nezabrala. Mimi prvně škytalo a strašně se mlelo a bylo po spánku. Tak teď usínám na monitoru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.2.16 09:13

@Saffiraa Já jsem 36+5 a mám 10kg. Ale já jsem dost nabrala při těch dvou letech snažení, takže hubnout budu muset mnohem víc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6719
8.2.16 09:21

@Vokaju No já jsem s prvním celkově nabrala 18kg :roll: Ale měla jsem otoky 3.stupně a během 5 dní v porodnici jsem jen chodila na WC, takže jsem tam rovnou 11kg nechala. Ale ten zbytek jsem dávala dolů dost pracně :( Tak snad teď to bude lepší! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
8.2.16 09:34

@Katka93 Taky mám malou ve špatně poloze, zadečkem mi seděla na vchodě na posledním UZ a hlavičku měla na pravým boku, a právě se mi hemží skoro jen od pupíku dolů, takže mi připadá, že je taky spíš příčně, než podélně, takže kolikrát je to už nepříjemný, jak je větší už a nerozvalí se do celé dělohy, ale pořád jen dole. Ale tak hlavně, že se hemží, než abych měla strach, co s ní je. No akorát se bojím porodu, když se neotočí, což pochybuju, protože v Brně tlačí do přirozenýho porodu KP. Ty budeš rodit kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.2.16 09:36

@Hanule_lt Já malou taky pořád hladím a škrabkám, už to dělám tak automaticky že to ani nevnímám :mrgreen:
Já přítele u porodu chci a on tam být taky chce, ale máme domluvu že může kdykoli odejít ;-)

@Saffiraa Dnes ráno jsem se vážila a mám čistou 0. Teprve dnes jsem se dostala na svou startovní váhu :-)

@Lucie0123 Mě se tedy doktorka ptá vždy jestli mě netrápí tvrdnutí břicha nebo křeče nebo tak.
Tak už máme 37.tt, stačí vydržet do konce týdne a můžeme rodit už v termínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
8.2.16 09:37

@Hanule_lt To já tu naši milču taky pořád hladim je to zlato, ale moc mi krásný nepřipadá když po břiše zřetelně rejdi noha proto sem rada že rejdi jen malá boule. Jinak já priteli řekla že pokud u porodu nechce byt tak nevadí a prej sme ji udelali dva tak to porodime taky dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
8.2.16 09:38

@Saffiraa Tak abych vas uklidnila…pred tehu jsem mela 52kg, ted uz mam 19kg nahore :(. A to merim jen 153cm, takze vypadam zajimave. Jsem v 34+5, takze myslim, ze budu mit dost pres 20kg. Strasne mi otekaji nohy, kolena me boli, ale myslim, ze to mam i dost zadrzene vody a jen se modlim, aby to slo rychle dolu.

Ja teda citim nozicky, vetsinou vystrci patu a kolena nebo co to je.

@Hanule_lt Chlapa u porodu bych chtela mit, on porad nevi, ale zaroven se bojim toho, ze ho to nejak vydesi. Ale vsichni kamaradi ho presvedcuji, at jde, tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
8.2.16 09:40

@Saffiraa Já měla min. týden (34.) asi 13,5 kg, naštěstí se ten můj růst trochu zpomalil. U prvního jsem měla celkem přes 18 kg v 39. tt, ale taky to byly otoky. Byla jsem pak na JIP a musela jsem hlídat příjem-výdej a to bych nevěřila, kolik toho člověk na jeden zátah dokáže vyloučit, nevěřila jsem, že může mít močák takovou kapacitu :D
@Lucie0123 Hodně záleží, jestli je to tvrdnutí pravidelné, mě právě minule hnala doktorka do porodnice, mimo jiné proto, že mi tvrdlo břicho pravidelně co 1,5 minuty, ale já to skoro nevnímala, jen monitor to snímal, byly to hodnoty max 40, kontrakce jsou prý od 80. I v mém okolí jsou jinak doktoři celkem v klidu, po 34. tt asi mají pocit, že už to není žádný průšvih, když se narodí. Hořčík už se taky vysazuje, i když já si jeden denně dám protože mě berou křeče do lýtek, ale na tvrdnutí to u mě nemá žádný vliv, asi je to malá dávka.

Jinak volala mi moje gyn., nakonec asi stejně dostanu ten Fraxiparin :( Na hematologii jsem byla 2×, řešily to tam 3 MUDr. a pokaždé jiný názor - dát hned (cca 16.tt, dát od 20.tt - to chtěla i moje gyn., poslední verdikt byl nedávat vůbec - to byl i názor rizikovky). Moje gyn. ale indikaci vidí a chce mi ho nasadit stejně. No, nemít o tom aspoň nějaké znalosti, tak se z těch doktorů asi zblázním. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
8.2.16 09:46

@Hanule_lt Já měla zase muže u sebe až přímo na ten porod (málem to nestihl) a jak už jsem psala, ty první společné chvilky, když nám dali malýho, to je nezapomenutelné. Stál mi u hlavy, nic moc asi neviděl, jen na placentu se prý kouknul :) Aspoň jsem se nenudila, když mě šili a pak ještě hodinu, než mě pustili na pokoj. Takže já ho tam chci mít zase, taky aby se ozval, kdyby nám malou chtěli někam odnést na vážení apod. Já nebudu schopná se ozvat a mimčo prostě u sebe chci (samozřejmě, když bude všechno v pořádku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.2.16 09:56

@Hanule_lt My teda plánujeme, že manžel u porodu bude. S prvním taky chtěl, ale vzhledem k akutnímu císaři to nešlo (byla to fakt rychlovka). Tak snad to vyjde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
8.2.16 09:57

Jinak od čtvrtka mám vysadit magnesium. Břicho mi dost tvrdne už teď, tak jsem zvědavá, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
8.2.16 09:58

@xxpav.ka sou dny kdy mam tvrde bricho od rana do vecera a nekdy zase treba od odpoledne do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
8.2.16 10:06

@Lucie0123 A je to tvrdé břicho pořád, nebo cítíš jak se stahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí