Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, prosím poraďte mi, končím mateřskou a zjiš´tuji, že jsem tlustá na břiše a v pase, dá se říct že žádný nemám. Je fakt, že mám i špatný držení těla, takže to vyvalený břicho může být z toho. Začla jsem běhat. Ale doma se nemůžu donutit pravidelně cvičit a někam docházet, zatím není možné, až od září, kdy budu mít zjištěnou školku. Měřím 174 a vážím 69kg. Chtěla bych zhubnout tak 5 kilo a těch 5 kilo mě tíží kolem toho pasu. Jinak jsem hubená. No hnus postava, fakt děs, vše povyslé.. díky za každou radu…
Chapu te, ale co s tim moc netusim. Ja mam 170 cm a 56 kilo a ten kozni zahyb kolem pasu (pas nemam) mam taky a nevim co s tim. drzeni tela to samy, pupek vyvalenej, jenze kdyz porad nekde zbiram nebo lovim deti, tak sem v predklonu porad. na cviceni nemam cas a kdyz mam cas nemam uz na to ani pomysleni ![]()
Mám 170cm a 64kg a taky mám ten pupek. A jsem ještě líná cvičit. Teďka jsem v zimě 4 kg nabrala a nějak mi nejdou dolů. Jenže mě furt honí mlsná, hlavně večer.
Lakyna píše:
Mám 170cm a 64kg a taky mám ten pupek. A jsem ještě líná cvičit. Teďka jsem v zimě 4 kg nabrala a nějak mi nejdou dolů. Jenže mě furt honí mlsná, hlavně večer.
Tak to je nas bohuzel vic holky.
Radila bych upravit stravu a začít cvičit. Cvičit můžeš i doma s kazetou nebo Dvd.
a co třeba domluvit se s nějakou kamarádkou a cvičit spolu.To by jsi měla motivaci.a co upravit jídelníček.
No upravit jidelnicek treba u me uz moc nejde, dojidam vetsinou po detech, ale moc mi toho nenechaj. Ale prave kila sou v pohode a jak se znam, tak ja treba kdyz shodim, tak mi slezou prsa, zadek, stehna, ruce… a pupek zustane. Ja vim co to chce - cvicit a cvicit. Ale kde na to vzit cas a energii. A taky by to chtelo klid na cviceni a ne jeste po ocku sledovat, co kde vetsi rabuje a co se mensimu zrovna nelibi ![]()
tak ja jsem cvicila tohle http://www.youtube.com/watch?… je to bomba, jen se donutit kazdy den ze?
nejlepsi je to rano to mam jeste chut a silu, i kdyz ted momentlalne se mi nechce. musim rict ze to ale bylo hned videt! samo ze ale do toho nesmime zrat jak najate ![]()
imi mas recht, vsechno krasne sleze ale zustane dole. ze me je zas hruska, vrch jde ale pod prdeli ty celulitidove faldy!! ja cvicim dopoledne kdyz jde mala spat, metsi po me teda vetsnou skace, nebo cvici se mnou, ale taky musim zastavovat a podavat ji kde co aby dala pokoj ![]()
magdicka píše:
tak ja jsem cvicila tohle http://www.youtube.com/watch?… je to bomba, jen se donutit kazdy den ze?nejlepsi je to rano to mam jeste chut a silu, i kdyz ted momentlalne se mi nechce. musim rict ze to ale bylo hned videt! samo ze ale do toho nesmime zrat jak najate
Ahojky,to sem presne hledala,s tim jestli se odhodlam kazdej den,to bude tezsi
,ale pousim se.ja mam boky odjakziva,ted vetsi,ale opet obleknu kalhoty,malo tesno,ale vidim,ze sem zhubla a brisko mi zustalo,jak vsem,tak s tim chci neco udelat.
ste me tak rozrajcovali ze jsem si to hned zacvicila
jeste si davam s brichem zadek http://www.youtube.com/watch?… to je taky sekec mazec, jednu cast nedavam vubec, jak jde do podrepu s jednou nohou vpredu, ale zbytek je super, bavi me to. to bricho je horsi. denne, no me to vydrzi par dni, dycky se hecuju ze je to jen osm minut!! ale pak jak s tim jednou seknu nedonutim se treba mesic(e) ![]()
Tak to ja chtela tay,ale mala mi zacala plaat,az ted mi usla.Zacnu od zitra,rano mala jeste spi,at mam lid a taky nebudu mit plnej pupek
.Doufam,ze mi to aspon trochu vydrzi,musim byt
tvrda hehe he he he
![]()
jani to je presne ted treba spi obe ale ja uz jsem do sebe narvala vsechno mozne tak se mi nechce, rano to jde. a nohy jsem nezkousela, staci mi tech 16min ![]()