Brigáda - pekárna, ale už to nezvládám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snopy123
14.8.25 13:13

Ja se i celkem divím nebezpečné pekárně, kde hrozí údajně pořezání, atd… To bych spíš řekla, že známost dala známost.

• Citovat
  • Upravit
305
14.8.25 13:21

@Havlova na pokladnu určitě ne, ale doplňovat zboží jo. Třeba na úklid by ji vzali určitě i bez zaškolování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.8.25 13:25

@Snopy123 problém je hlavně ten věk. Divím se že ji vůbec vzali do pekáren.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
14.8.25 13:25

Od pondělí na 14 dní? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
14.8.25 13:26
@-Blanch- píše: Více

Třeba proto, že tam dělá rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.8.25 13:28

@Havlova jediné proto. Jinak v tomhle věku bude mít problémy všude. Těžko si někdo postaví takový dítě ke stroji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
14.8.25 13:30
@-Blanch- píše: Více

Ale uklízí se v taky strojem, ne? A i mezi zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.8.25 13:35

@Havlova
U nás j jednotě žádný stroj nemáme, pěkně mop hadr a kýbl s vodou. Zas je pravda že tu nejsou nijak velký prostory. Chodí nám uklízet pani co je na mateřský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
14.8.25 13:36

@azaleila Bohuzial nepamatam si a ani neviem ci jeho meno vobec bolo v tom rozhovore uvedene… Hladal som ale nenasiel som, prepac viac neviem… Ale napriklad tam hovoril o tom ze takyto trening je v europe nepripustny, pretoze europa to oznacuje ako sikanu a porusovanie ludskych prav, preto je tak tazke v europe niekoho trenovat, rozpraval o tom ako ho lekari ubezpecovali ze v treningu zasiel daleko ze ho to ohrozuje na zivote atd… co vsetko dokaze clovek ak chce…

Este pouzivam jedno motivacne video (Pilot po tazkej havarii vo vietnamskej vojne, lekari hovorili ze bude zazrak ak prezije a dokaze znovu chodit, nielen ze prezil, chodil ale podarilo sa mu znovu aj pilotovat lietadlo a nie hocijake SR71) tak neviem ci je to adekvatna nahrada: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
14.8.25 13:37

V 15 mi takova brigada prijde moc, divim se, ze te vzali..

Uprimne, ja sama skoncila na různých brigadach treba i hned první den, kdyz se mi tam nelibilo.. :nevim: nevidim na tom nic zleho, bud jsem si nasla jinou nebo byla léto bez a holt si neprivydelala, ale vetsinou jsem vzdy neco nasla.
Jako nevidim nic pozitivniho na tom nekde drit a co z toho? Vyplati se ti to financne? Dost pochybuji..jako ja byla parkrat na brigadach, ktere se mi nelibily, ale mela jsem z nich aspon dobre penize, ale ze by mi to jinak neco dalo? Naopak..a kdyz nebyly ani dobre penize, tak jsem jim holt dala adios a bylo..a svete div se, v zivote jsem se neztratila, naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
14.8.25 13:37
@Snopy123 píše: Více

Podle mne jsou ty nože akorát v tom prvním stroji, kde se porcuje těsto. A za provozu se na ně nehmatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
14.8.25 13:53
@Snopy123 píše: Více

Jasan, no fakt ti nevím, ale nepamatuju se, že bychom už v prváku na střední chodili na brigádu. Bylo to 1990.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
14.8.25 13:57
@stinga píše: Více

Nee, psala jsem to, fyzicky nejvíc náročná, 14 dní s krumpáčem a lopatou. Ale tak nějak mi to tehdy nevadilo, byli jsme v lese, na čerstvém vzduchu, práce 6-15 s hodinovou pauzou na oběd a pak volno, spaní v maringotce (bylo to i přes noc), byla jsem tam s přítelem, výdělek 560 Kč:-). Cca rok 1992…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
14.8.25 13:59
@Fazulina píše: Více

no byla jsi mladá, tak ti fyzická práce nevadila, zakladatelka je také mladá, v mládí zvládneme fyzicky daleko více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106171
14.8.25 14:03
@Fazulina píše: Více

Přesne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...