Brigáda - pekárna, ale už to nezvládám
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Snopy123 píše: Více
To musí být
Já byla loni tady v Praze na Slavii a když jsem tam ty holky viděla, čekala jsem, kdy se zhrouti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
No jasně…to spíš od učňáku…kdy to máš zároveň brigádu i praxi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj se a ukonči to jestli to tam nedáváš. Nikdo nemůže druhýho do ničeho nutit co nezvládá. Já mam zase migrény a po pár hodinách stání nebo chůze mě začnou tuhnout a křečovat záda a nevim co s tim.Jsem bez práce a zkoušela jsem sanitářku, pečovatelku, uklízečku v hypermarketu a všude jsem vydržela jen dva dny.Vim že jsem špatnej příklad ale taky už jsem to nedala fyzicky a nevim co s tim. A v tom Hypermarketu jsem chvíli zabrousila při úklidu do úseku pekárny a strašný horko a nějaká ženská tam ječela na mladou že to dělá špatně, že už jí to vysvětlovala. Takže tam bych to taky ani já nezvládla. Tak se ti nedivim. Tohle musí dělat odolný hrubší typy lidí. Ale zároveň jak tady píšou o dobrym učení, tak kdyby každý měl VŠ, tak kdo by jim upekl, uklidil, přichystal zboží, postavil domy, opravil silnice, odvezl odpad atd.,atd..
- Citovat
- Upravit
Necetla jsem celou diskuzi a jestli tam jeste jsi, ale tak pokud penize nepotrebujes, tak odejdi. Kazda prace neni pro kazdeho, ale je to dobra zkusenost, abys poznala, co delat nechces.
A za sebe jsem mile prekvapena, ze se tam tak dba na hygienu a cistotu stroju. Muzu se zeptat ktera pekarna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Ty, které dokáží pořádně máknout? Ty fyzicky zdatnější? Taky by mě zajímalo, že se někdo v práci sanitářky či uklízečku v hypermarketu za pár hodin „skloží“ a někdo to roky zvládá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natalie82929 píše: Více
Odešla bych, je ti 15, užij si zbytek prázdnin v klidu a pohodě ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sandra277 píše: Více
A víš jak je práce sanitářky a uklízečky náročná fyzicky? Vy jste tady zas všechny chytrý jak rádio…každej je jinak nastavenej a není slaboch nebo línej, pže nezvládne to co druhej jo ![]()
Holčina bude prostě spokojená s něčím jiným.
Názory jak za komunistů…
- Citovat
- Upravit
@ta_holka_co_pise píše: Více
Jistěže vím, dělala jsem oboje jako brigádu. Na plný úvazek náročné práce, ale jsou tam lidi, co to dělají roky, takže v lidech je rozdíl. Někdo se dokonce hroutí a jede pro něj sanitka. A já bych to dělat trvale nechtěla, jen kdybych musela. Ještě jsem dělala pokojskou na hotelu, v létě taky fuška. Nemohla bych pracovat trvale noční, jak někdo zvládá, pekárna by byla taky velmi náročná. Zažila jsem jako sestra oddělení, kde si člověk za dvanáct hodin skoro nesedl, šíleně náročné taky. O nikom tu přeci netvrdím, že je líný, ale že každý vyzdzime něco jiného a někdo se opravdu hroutí brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono stačí mít horší zdravotní stav jako já a je to hned. Tělo přestane poslouchat a je konec.Pak ty práce člověk nezvládne i když se snaží, zkouší a i by mě ty zmiňované bavili ale tělo to nedá.
- Citovat
- Upravit
@astoret píše: Více
Já nevím u nás mají problém i s tím aby někdo přerovnal pár kytek, doskladnil zboží do regálu. Malé krabičky hnojiva postřiky atd občas je to taky dřina Ne že ne pokud Přijde 20 palet co se musí stihnout nebo sekačky a zahradní nářadí ale když to zvládají ženy 50+ tak proč mladé holky pak brečí jaká je to dřina nevím… Každý je jiný a ať si dělá co chce jak píšu jinde musí to hlavně chtít dělat jinak ji to zničí. Já nikdy nebuzeruju nikoho pokud nehraje na telefonu cely den umím práci ocenit. Pokud je velké teplo kupuju svému týmu i zmrzliny a tak. Děláme ve skleníku a na zahradě takže je ta, taky vedro obrovský a v zimě hrozná zima. Všude je něco nic není Ružové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem začala v 15 na brigádě vydržela jsem dřela jako kůň a jezdila hodinu autobusem. po škole jsem se tam zaměstnala normál na smlouvu snažila jsem se opravdu co to šlo. Dělala jsem, práci za 3 lidí ALE JÁ CHTĚLA každý den jsem jela domů a brečela únavou v autě. Byla jsem tak vyčerpaná vůbec jsem nevařila jediný moje jídlo byl fastfood hrozný. Furt jsem ale říkala vydržet bude to lepší jestli budeš dělat pomalu a tak budeš slaby kus. No za rok vedoucí kytek a za další dva managerska pozice zahrady potom jsem dodělala dálkové studium a teď po dalších letech zástupce ředitele. Myslím že se dá i snahou, pečlivosti a hlavně ochotou opravdu udělat dojem a vypracovat se. ![]()
určitě není ostuda rict nemám na to protože to dělat nechci a nebaví mě to nechci se posouvat dál. Určitě se najdeš v něčem jiném co ti bude vyhovovat víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sandra277 píše: Více
Třeba ty, co snesou, když na ně někdo v práci řve. Ono to dost vypovídá o osobnosti člověka, jak toho, co řve, tak toho, co si to nechá líbit, buď proto, že se bojí, nebo je zvyklý a řve taky… O určité obhroublosti to trochu svědčí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@natalie82929 Tak babičce normálně řekni, že jsi na rohlíkovači, že tě děsí ty nože a to vedro je náročné a končíš.
Co si myslí ostatní Ti může být jedno. Oni tam nepracují. Důležité je, co si myslíš a zvládáš ty.
Předpokládám, že ve fabrice kde Hanka pracovala před 20 lety se brzo na mladou Hanku zapomene, protože ženských tam provozem projde…