Brigády pro mladší 18 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vokishka
Zrovna ty tábory jsou klidně ve městě nebo pobytové. Má zajištěné i ubytování. Měli jsme dvě 16r. slečny po sobě a tu první jsem řekla, že tam znova nechci.
Druhá se osvědčila. Tak tu oslovujeme opakovaně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga no já bydlím na vesnici. V okolí města Vsetína. A vzdálenost od mé vesnice na intr je 65km. (můj intr a škola, se nachází v Uherským Hradišti)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, brigád je plno, syn chodí na brigády od 15ti let a nikdy neměl problém nějakou sehnat, chodí celoročně. Kupuje si věci, na které mu přispět nechci, tak si vydělává svoje peníze a určitě ho to i baví. Má pro sebe víc peněz, než mám pro sebe já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás ještě třeba nabízí brigádu technické služby. Skupinka chodí vždy s jedním dospělým a chodí obstarávat takový ty záhonky po městě, tak třeba by to bylo i u vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aja6789 píše:
@stinga no já bydlím na vesnici. V okolí města Vsetína. A vzdálenost od mé vesnice na intr je 65km. (můj intr a škola, se nachází v Uherským Hradišti)
jejda, co u nás studuješ
no momentálně distančně, že jo
tak to bude horší, zkus pohledat někde u vás, jestli nehledají někde okolo zemědělství, sázení stromků třeba (nevím jestli teď je sezóna), v Hradišti je určitě možností víc, ale zas teď nejsi na internátě a v létě tu také nebudeš ![]()
na intru jsi u Moravy? tam to myslím není žádný zázrak, že?
PS jo už to čtu, že budeš na průmyslovce
no brigádu hledej spíš u vás, ty tábory by také mohly být dobrá volba, jak zmínila Kelsey
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V létě často hledají brigádníky do bufetu na koupaliště, v ZOO (různé pomocné, přípravné práce), ke zmrzlině.
Záleží, kde normálně žiješ, jak to letos bude.
Vyrostla jsem v obci u Zlína a celou střední jsem tam měla brigádu ve městě v solárku. To byla teda haluz. Ale tak snadno vydělané peníze. Odpoledne 4h. po škole. Klid na učení. Paní majitelka chtěla odpoledne čas na dítě, tak si našla do solárka brigádníci.
V létě jsem o víkendu chodívala i sesestrou na Lešnou, že tam je spousta stánku.
Prostě sleduj inzeráty, neboj se i sama někoho oslovit.
Kdo se bojí, tak nic nezíská. A nabídky na tábory se umí mihnout na fb - skupina jdi pracovat v pedag. oborech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji vám všem za rady! Nakonec jsem si dokázala sehnat brigádu i v mém okolí. i když je na černo tak platí skvěle. 90-160kc/h. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aja6789 píše:
Děkuji vám všem za rady! Nakonec jsem si dokázala sehnat brigádu i v mém okolí. i když je na černo tak platí skvěle. 90-160kc/h.
jako že ti dá za každý den jiný plat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka platí podle toho jak je kdo šikovný. Kdo na to dlabe tak ho vyhodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit