Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@katarina82 Rozklikni si fotoalbum tohoto tematu, uz jsem sem davala realne fotky toho hnedeho. Se mi napred nelibil a ted si rikam, ze jsem mela koupit ten, ze neni tak tmavy.. no pozde bycha honit ![]()
@adlita věřím,podložka to určitě oživí. Já chtěla pro změnu černý a koupila zelenou podložku s dekou a je kočárek hned veselejší ![]()
@adlita No právě, ono není černá jako černá, a pokud je motion černý jako B-agile, tak to je megačerňuch…
@katarina82 JE TO MEGACERNUCH!
Jsem si vybrala hodne svetlou latku s ujetym barevnym obrazkem, melo by to pomoct
Vim, ze prakticke to nebude, ale kdyz si vyberu tmave doplnky, tak si nepomuzu.. Budu mit podlozku, tasku, potah na madlo pred malou a jeste tasku
Tak se tesim, ze to bude lepsi.
@adlita To bude hezký ![]()
Já myslím, že tu megačernou dělá ta velká boudička, že je to taková velká, nepředělená černá plocha… Tu S4 i když jsem v zimě měla s černým fusakem bez barevné vložky, tak nikdy nepůsobila tak moc černě ![]()
@anylek a @katarina82
Diky
Ja doufam, ze bude. Hl. aby to sedlo. Jsem posilala krutoprisnou fotku s popsanejma rozmerama uplne vsech otvoru
Tkz jsem vazne zvedava, jestli to bude pasovat.
Tak hned po vybalení kočárku dnes první jízda
máme červený, barva i materiál super, akorát teda smrdí to jak vietnamský obchod. Jak tu někdo zmiňoval ten patent na zdvihání a pokládání zádíček, tak musím souhlasit, že je dost nešťastný. Jinak je to čtyřkolka, přecházím na ní z Phil and Teds a musím říct, že trojkolka teda nikdy více ![]()
@vodolejka Ten nas kupodivu nesmrdel, i kdyz jsem to cekala, kdyz ma klasicka nafukovaci kola. Pro jistotu stoji ale na balkone
Jen nevim, co je "skejtik?
@adlita píše:
@vodolejka Ten nas kupodivu nesmrdel, i kdyz jsem to cekala, kdyz ma klasicka nafukovaci kola. Pro jistotu stoji ale na balkoneJen nevim, co je "skejtik?