Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@katarina82 Ma toho pry hodne. Zacne koncem tohoto tydne a pristi to ma poslat ![]()
@pisi1 píše:
Tak jsem si přečetla příspěvky a nevím jestli koupit, naživo jsem ho ještě neviděla, jen na nettu, děsim se těch zádíček, máme 4 měsíční mimčo, takže do toho lehu to budu dávat často. No asi vyrazim do obchodu, abych ho viděla na živo.
Napište prosím někdo, jestli ta černá opravdu šisuje, chtěla jsem ji totiž koupit. Diky
@pisi1 Přinejhorším ty záda můžeš něčím vyztužit, takovým tím hodně pevným kartonem, kusem sololitu, tenké překližky, nebo nějakým plastem, něco jako větší plastové prkýnko na krájení
Já už mám doma takový tenký pevný plast, tak až kočárek dorazí, tak ho tam nacpu k tomu originál vyztužení a není možné, že by to nepomohlo ![]()
@adlita
Taky jsem musela vyladit zelenou podložkou…ta černá je fakt hooodně černá. Ještě jsem objednala zelenou clonu na tu síťku v boudičce tak to snad taky trochu rozbije ![]()
Myslím, že když šisuje červená tak budou i ostatní barvy
akorát na té černé to bude nejvíc vidět.
Vypadá to, že tu není žádná majitelka která by už měla kočárek šisnutý.
Tak jsme po dlouhém uvažování a vybírání zakoupili b-motion 4 jako celý set v trojkombinaci v hnědé barvě. Korbička je sice menší, ale déle využiji sporťák, proto tato volba
. Dneska jsem ho doma zkoušela, a po přečtení předcházejících názorů a postřehů musím konstatovat, že nasazená autosedačka opravdu klape
a je tam jakoby mezera mezi adaptéry. Tak jen doufám, že jak tam dám mimi, bude vše O. K.
Ještě jsem se chtěla zeptat kde si necháváte šít tu clonu na síťku v boudičce?
@katarina82 píše:
@pisi1 Přinejhorším ty záda můžeš něčím vyztužit, takovým tím hodně pevným kartonem, kusem sololitu, tenké překližky, nebo nějakým plastem, něco jako větší plastové prkýnko na krájeníJá už mám doma takový tenký pevný plast, tak až kočárek dorazí, tak ho tam nacpu k tomu originál vyztužení a není možné, že by to nepomohlo
@vodolejka Já ani nevím, budu prodávat S4, tak jsem na půdě hledala příslušenství a casual to má všechno v takových různě velkých igelitových kabelách a jedna ta kabela tím byla vyztužená. Tak mě hned osvítilo, že bych to mohla použít na ty záda. Ale vůbec netuším, na co to tam bylo, taky jsem nad tím přemýšlela ![]()
@Vankule Přesně, autosedačka se klepe úplně brutálně, není to prostě na fest nasazený..ale tak já ji na ten podvozek budu dávat minimálně, max. když pojedem 1× týdně na velkej nákup, takže to až tak neřeším.. Hlavní je, že je do auta a že je kvalitní na to, na co má bejt ![]()
A mám pocit že trochu klepe i ta hluboká korba
kooupili jsme affiniti, tak snad to bude dobrý… je pravda že tu sedačku taky budu využívat jen občas. Jinak jste s ním spokojená?
Já dávám autosedačku Baby Safe Plus na podvozek B-mobile a neklepe nic ![]()
Mě se to houpalo na Casualu, ta hluboká korba hlavně, ale na britaxu ne.
A co máte za autosedačku? Máte tu, na kterou se musí adaptéry dokoupit nebo tu, která už je má zabudované?
Autosedačka je Baby Safe Plus SHR II. A přicvakne se na adaptér který je i na tu hlubokou korbu.
@Vankule Možná je to tím. Já mám přídavné adaptéry, které se zasunou do autosedacky a tak se to teprve nacvakne na adaptery, co jsou na kočárku. Fakt mi to drží pevně, až mě to při přechodu z toho Casualplay překvapilo.