Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
26.5.14 22:18

@katarina82 Ma toho pry hodne. Zacne koncem tohoto tydne a pristi to ma poslat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.5.14 23:21
Právě v lehu je to v naprosté pohodě. Ty zádíčka se prohýbají když je v tom skorosedě (ono je to šikmo dozadu, úplný se tam nenastavíš)…prostě pod vahou dítěte…Jinak kočárek vypadá suprově, materiál se mi taky moc líbí.
@pisi1 píše:
Tak jsem si přečetla příspěvky a nevím jestli koupit :nevim:, naživo jsem ho ještě neviděla, jen na nettu, děsim se těch zádíček, máme 4 měsíční mimčo, takže do toho lehu to budu dávat často. No asi vyrazim do obchodu, abych ho viděla na živo.
Napište prosím někdo, jestli ta černá opravdu šisuje, chtěla jsem ji totiž koupit. Diky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.5.14 10:42

@pisi1 Přinejhorším ty záda můžeš něčím vyztužit, takovým tím hodně pevným kartonem, kusem sololitu, tenké překližky, nebo nějakým plastem, něco jako větší plastové prkýnko na krájení :mrgreen: Já už mám doma takový tenký pevný plast, tak až kočárek dorazí, tak ho tam nacpu k tomu originál vyztužení a není možné, že by to nepomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
27.5.14 13:08

@adlita
Taky jsem musela vyladit zelenou podložkou…ta černá je fakt hooodně černá. Ještě jsem objednala zelenou clonu na tu síťku v boudičce tak to snad taky trochu rozbije :D
Myslím, že když šisuje červená tak budou i ostatní barvy :( akorát na té černé to bude nejvíc vidět.
Vypadá to, že tu není žádná majitelka která by už měla kočárek šisnutý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 14:54

Tak jsme po dlouhém uvažování a vybírání zakoupili b-motion 4 jako celý set v trojkombinaci v hnědé barvě. Korbička je sice menší, ale déle využiji sporťák, proto tato volba :). Dneska jsem ho doma zkoušela, a po přečtení předcházejících názorů a postřehů musím konstatovat, že nasazená autosedačka opravdu klape :( a je tam jakoby mezera mezi adaptéry. Tak jen doufám, že jak tam dám mimi, bude vše O. K. :) Ještě jsem se chtěla zeptat kde si necháváte šít tu clonu na síťku v boudičce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
27.5.14 15:06
Taky to mám v plánu. A ten plast máš z čeho?
@katarina82 píše:
@pisi1 Přinejhorším ty záda můžeš něčím vyztužit, takovým tím hodně pevným kartonem, kusem sololitu, tenké překližky, nebo nějakým plastem, něco jako větší plastové prkýnko na krájení :mrgreen: Já už mám doma takový tenký pevný plast, tak až kočárek dorazí, tak ho tam nacpu k tomu originál vyztužení a není možné, že by to nepomohlo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.5.14 15:38

@vodolejka Já ani nevím, budu prodávat S4, tak jsem na půdě hledala příslušenství a casual to má všechno v takových různě velkých igelitových kabelách a jedna ta kabela tím byla vyztužená. Tak mě hned osvítilo, že bych to mohla použít na ty záda. Ale vůbec netuším, na co to tam bylo, taky jsem nad tím přemýšlela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.5.14 18:04

@Vankule Přesně, autosedačka se klepe úplně brutálně, není to prostě na fest nasazený..ale tak já ji na ten podvozek budu dávat minimálně, max. když pojedem 1× týdně na velkej nákup, takže to až tak neřeším.. Hlavní je, že je do auta a že je kvalitní na to, na co má bejt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 18:14

A mám pocit že trochu klepe i ta hluboká korba 8o kooupili jsme affiniti, tak snad to bude dobrý… je pravda že tu sedačku taky budu využívat jen občas. Jinak jste s ním spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.5.14 18:19

Já dávám autosedačku Baby Safe Plus na podvozek B-mobile a neklepe nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 18:33

No ono se to úplně houpe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.5.14 18:51

Mě se to houpalo na Casualu, ta hluboká korba hlavně, ale na britaxu ne.
A co máte za autosedačku? Máte tu, na kterou se musí adaptéry dokoupit nebo tu, která už je má zabudované?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 20:09

Autosedačka je Baby Safe Plus SHR II. A přicvakne se na adaptér který je i na tu hlubokou korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
27.5.14 20:26

@Vankule Možná je to tím. Já mám přídavné adaptéry, které se zasunou do autosedacky a tak se to teprve nacvakne na adaptery, co jsou na kočárku. Fakt mi to drží pevně, až mě to při přechodu z toho Casualplay překvapilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
27.5.14 20:38

Aha, tak takovou možnost adaptérů nám ani nenabídli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí