Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Holky máte některá červený kočárek?? Chtěla bych vidět fotku jak vypadá děkuji:)
Tady ho máš, ta červená je krásná. Mám sice holčičku, ale i pro kluka by se mi líbila.
@Lucak00 píše:
Tady ho máš, ta červená je krásná. Mám sice holčičku, ale i pro kluka by se mi líbila.
děkuji moc
Také mám holčičku
Měla jsem btritax b-agile černý ale přišel mi smutný tak chci nějakou veselejší barvu:) ten červený je fakt hezký:) nejspíš si ho objednám:)
Já mám pláštěnku od Jane. měla jsem předtím Jane Slalom a zjistila jsem, že jeho pláštěnka sedí na Britax perfektně, tak jsem si ji nechala. Je docela šikovná, má okýnko i průduchy. Na bazaru se dá koupit za 300-400. Nová je drahá.
Plastenka je dobra i od emitexu, ma okynko coz original od britaxu nema.
@Adel.ko píše:
Holky nevíte kde sehnat levněji kočárek britax b-motion než za 7,000kč? děkuji
Před týdnem jsme kupovali Britax B-motion v Pardubicích v Baby centrumu za 6000Kč v akci, B-agile tam měli myslím ani ne za 5000.Mrkni na jejich stránky
@ježourek x.x.x píše:
Před týdnem jsme kupovali Britax B-motion v Pardubicích v Baby centrumu za 6000Kč v akci, B-agile tam měli myslím ani ne za 5000.Mrkni na jejich stránky
Děkuji mrknu na ty stránky:)) já mám b-agile 3 a ho prodávám a za to chci zakoupit b-motion:-D
Chtela bych se zeptat jaké zkušenosti máte s taškou na rukojet? jestli Britax(kde není moc velky vyber) nebo nejaka jina znacka??Dekuji
Holky ještě mám dotaz je lepší zakoupit originální nánožnik britax nebo ho nechat ušít??četla jsem že originální špatně drží a je nižší :-/ Tak budu ráda za recenze zde:) Jinak kočárek malém objednaný a dojde mi až ve středu:-/ ![]()
@Adel.ko britax je podle me takovy lehci, na suche pasky..,neni spatny, ale je opravdu jen k madlu.
@Adel.ko @weruska9 tasku(ta je ale opravdu obycejna) i nanoznik mam od pinkie. nanoznik jsem si nechala upravit na prani.
Pro ty, co ho shánějí jsem dnes našla: http://deti.bazos.cz/…ion-2014.php
Holky můžete sem dát odkaz kde jste nechali nánožník ušít popř kde jste ho zakoupily děkuji
![]()
Jaký je rozdíl mezi kolekcí 2013-2014 u Britax B-motion?
Víte někdo? ![]()