Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
steeve píše:Kkomik píše:do fabie se vejde i ta Besafe, ale musí se přední sedadlo posunout hodně dopředu, pak se tam delší člověk nevejde
Rozhodovala jsem se mezi Be Safe a Britax, máme dlouhána a sám steeve mi řekl, že jedině BeSafe a věděl, že to chci do Fabie. Od kamarádky vím, že Britax není moc velký. Ještě jsme ji nekoupili ale myslím, že steeve ví, že se tam vejde…
To by musel být asi hooooodně hooooooodně malý člověk, aby se tam pohodlně vešel. Máme Britax, já mám 176 cm a vejdu se tam akorát. S BeSafe bych byla asi obličejem namáčklá přímo na skle
.......Chtěla bych vidět někoho kdo se tam vejde ![]()
Tak třeba někdo jezdí jen s miminkem jako já.V takžemi nevadí posunout sedačku až dopředu.
sexyfraga píše:
Tak třeba někdo jezdí jen s miminkem jako já.V takžemi nevadí posunout sedačku až dopředu.
To potom jo ![]()
@steeve zdravím..zajímalo, zda existuje možnost koupit sedačku s isofixem, i když auto ho nemá, ale předpokládám, že v nějaké brzké době (do roku) bychom koupili auto již s isofixem. Tak jestli je nějaká sedačka váhově 0-18kg s isofixem, která by se dala dát prozatím do auta bez isofixu? nebo to nejde? jsme prozatím rohodnutí jít do sedačky Britax first class, protože syn ještě nesedí a nepředpokládám, že si v nejbližší době sedne a do vajíčka už se nevleze. Děkuji za odpověď
@Katula1234 ne není taková možnost aby jste koupila protisměrnou isofixovou sedačku 0-18 kg a poutala ji zatím jen pásem
ty sedačky 0-18 se dělají buď jako isofixové, nebo jen na pásy.
vyjímka je Besafe IZI Combi isofix, která je v protisměru na isofix a po směru na pásy, ale to vaši situaci nevyřeší, protože v protisměru, který nyní potřebujete je pouze na isofix
@steeve jj myslela jsem si to..tak děkuji za odpověď..a tak co jsem pročítala tak Britax je bezpečná, takže koupíme ji a později půjdeme tedy do sedačky s isofixem.
Dodatečný dotaz, uvažujeme o tom Britaxu pro prcky od narození, ALE, to budeme muset sedadlo řidiče mít v poloze aby zapíralo autosedačku a ne pohodlně pro řidiče?
@Bejbyy aha..tak to bych se nejspis podivaka po vajickach..dokonce bych rekla, ze je pro novorozence dost neprakticka..a ja kdyz ji i napolohuju co nejvic to jde..rozhodne se mi nezda, ze by lezel, jak ve vajicku.
@Bejbyy No, já bych tedy i byla provajíčka i z praktického důvodu - jak mimča budeš k autu dostávat?
@Katula1234 já chtěla vajíčka právě vynechat, nosit je v tom určitě nebudu, no je to dilema, fakt nevím, a je to pro mě hlavně hrozně nová věc