Britax go big

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Martina Kretková
7.9.17 13:35

@222018 Budu prodávat Britax go big 2017, trojkombinaci grey melange. Kdybyste mela zajem. Sporťák jezdeny asi 2 měsíce, autosedacka a hl. korba uplne nova.

• Citovat
  • Upravit
6
7.9.17 14:31

A můžu se zeptat na důvod prodeje a případně zkušenosti? já se právě nemůžu rozhodnout mezi těmi dvěma, oba mají dobré reference, pro britax hraje víc hmotnost a velikost košíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina Kretková
7.9.17 15:35

My jsme si s kocarkem nesedli, ale asi to budou jen me osobni antipatie, protoze vsichni ho chvali. Teren zvlada dle me mysleno udrzovane lesni a polni stezky, i když prezentuji ho jako terenni kocarek, tak bych ho asi nenazvala. Spis je to kocar městsky, ktery semo tamo v pohode prejede v lese nebo na louce. Pro kazdodenni teren bych ho asi nevolila-ale to je jen ma zkusenost. Co me vadi je, jak je nizky, kdyz dam strisku do 2.polohy, tak mala na me nevidi a place, ale merim 180cm, takze mensi maminky asi s timto problem nemaji. Brala bych i trosku delsi madlo, uvitala bych, kdyby sel do uplneho sedu. Nepadla mi moc do oka stříška, která se roluje jako kdyby dovnitř korbicky a tudiz zkracuje delku sedaci casti za hlavickou. Ale maminky pry vozi i trilete deti, tak asi to nevadi. Co bych vyzdvihla je kvalita zpracování, pouzite materialy, velky nakupni kosik, skládání perfektni, to, ze jde do uplneho lehu, korbicka pro i proti směru jizdy.
Ale najit idealni kocarek je opravdu tezke, tento je fajn. Ale jak rikam, my si nesedli.

• Citovat
  • Upravit
2
3.10.17 18:12

@Martina Kretková je kočárek ještě k mání a za kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.17 09:54

Dobrý den maminky, chtěla bych zhodnotit kratce tento kocarek. Chtěla jsem vlastně všestranný kocarek aby nebyl příliš velký, kvůli nákupům a aby zvladal veškerý terén, Tak je také kocarek prezentován. Nic méně mě kocarek zklamal a zařadila bych ho spíše do městských kočárků, je lepsi než například Mutsy Evo, Igo, projede trávu í polní cestu, a však ta jízda neni tak plynula jak jsem si představovala. Moje sestra jezdí s Baby jogger city elite a nedá se to srovnat, doufala jsem že jízdní vlastnosti budou stejné ale zmílila jsem se. Na druhou stranu musím vyzdvihnout skládání kočárku, design, krásně houpe. Vozila jsem v kočárku sestry 1,5 starého syna a vesel se i s fusakem dobre. Takže bych kočárek vyzdvyhla ale spíše jako dobrý městský kočár…pro úplně plynulou jízdu doporučuji Baby jogger city elite! I já si ho příští rok pořídim. :)

• Citovat
  • Upravit
5283
27.10.17 09:58
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky, chtěla bych zhodnotit kratce tento kocarek. Chtěla jsem vlastně všestranný kocarek aby nebyl příliš velký, kvůli nákupům a aby zvladal veškerý terén, Tak je také kocarek prezentován. Nic méně mě kocarek zklamal a zařadila bych ho spíše do městských kočárků, je lepsi než například Mutsy Evo, Igo, projede trávu í polní cestu, a však ta jízda neni tak plynula jak jsem si představovala. Moje sestra jezdí s Baby jogger city elite a nedá se to srovnat, doufala jsem že jízdní vlastnosti budou stejné ale zmílila jsem se. Na druhou stranu musím vyzdvihnout skládání kočárku, design, krásně houpe. Vozila jsem v kočárku sestry 1,5 starého syna a vesel se i s fusakem dobre. Takže bych kočárek vyzdvyhla ale spíše jako dobrý městský kočár…pro úplně plynulou jízdu doporučuji Baby jogger city elite! I já si ho příští rok pořídim. :)

Proc anonymne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.10.17 14:12

Jen jsem to tam tak zmackla. Klidně pod jmenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.17 17:19

Prosím máte kočárek pořád volný?

@Martina Kretková Dobrý večer přeji, prosím pokud máte kočárek stále k mání měla bych zájem prosím ale taky záleží od kud jste a jakou máte představu o ceně ;) děkuji Ala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.11.17 23:06

Y

Také mám objednaný britax go big v trojkombinaci s korbou. Moje kamarádka ho má a je velmi spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 10:32

Britax go big

Ahoj, uvazujeme o koupi kocarku Britax go big, ale nic moc recenzi na nej… Zadny jiny kocarek nam zatim takhle do oka nepadl. Je nekdo spokojeny? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.1.18 11:50

@jankot ahoj, ja jsem velmi spokojena :palec:. Jezdim s nim od rijna, takze zatim mam hlubokou korbu a na sportak nedoslo. Hlubokou korbu jsem koupila tu v sede variante, jak je stejna jako u nextu (zapinani na zip a clona). Pouzivam jej v mensim meste, kde nejezdi MHD, na nakupy super velky kos, jen jedina vytka, trochu se mi ojely kolecka, ale na funkcnost to nema vliv. Jinak na povoz lehoucky, pouzivam je otocna kolecka (nedavam aretaci) a nemam problem. Kdyztak napis, co presne te zajima…rada odpovim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 14:22

@Aniga Já bych se také ráda zeptala na tento kočárek. Zajímá mě převážně odpružení a jestli kvuli kolečkám, která nejsou nafukovací, příliš nedrncá. Opravdu se hodí do terénu, jak ho všude prezentují? Děkuji =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 17:33

@Aniga
To odpruzeni a kolecka me taky zajimaji…
Jinak bych rada vedela jaky je vnitrni rozmer hluboke korbicky(nekde psali delka 76cm-coz nektere kocarky jsou asi delsi)?
Cekame mimi prelom kvetna a cervna, tak asi zimu uz v hlubokem nepreckame…?
Jinak jeste me zarazi, proc je slunecni clona jen u sede korby :P. Neda se treba dokoupit clona zvlast, kdybych chtela jinou barvu korbicky :roll:?
Take nekdo rikal, ze je tento kocarek tezky(14kg),ze byvaji i 12kg kombinovane kocary. Ale ty pises, ze se ti zda lehky, tak to me uklidnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 17:54

@jankot On na váhu těžký je, ale je prý lehký na manipulaci - aspoň se to všude píše :D Ale já právě měla první kočár pro dvojky a teď čekáme 3. mimčo (a už „jenom“ jedno tedy :D), tak mi možná přijde každý lehký na manipulaci, ale pravda je, že na váhu lehké kočárky se mohou ovládat hůře, než ty těžší. Tenhle kočárek mě moc zaujal, jenom jsem se nedostala k tomu ho ještě osobně okouknout a hlavně ono to v obchodě je jiné, než venku - proto bych ráda věděla názor z provozu =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 17:57

PS: Čekám na verzi 2018 - přijde mi hezčí a snad tedy pořeší i lépe tu korbičku, vidíme, až ho začnou prodávat =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí