Britax go big

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.1.18 23:45

Dnes mi prisel citi mini gt, lozna plocha je o 12cm delsi nez go big. Ale toto je spis alternativa mezi sportakem a golfacem. Každopádně britax go big je dobra volba od narozeni. Do nejakych 1.5 roku az dvou let. Zvláště pro děti fixovane na maminky je otocna sedacka neocenitelna. Stejne pozdeji vetsina rodicu hledá nejake skladne lehke golfky. Horší uz ta porizovaci cena, clovek obětuje více peněz s vědomím, ze kočárek upotrebi pro cele kocarkove období, ale tak to uz proste vyrobci uvadeji :(

• Citovat
  • Upravit
264
26.1.18 07:03
@Anonymní píše:
Dnes mi prisel citi mini gt, lozna plocha je o 12cm delsi nez go big. Ale toto je spis alternativa mezi sportakem a golfacem. Každopádně britax go big je dobra volba od narozeni. Do nejakych 1.5 roku az dvou let. Zvláště pro děti fixovane na maminky je otocna sedacka neocenitelna. Stejne pozdeji vetsina rodicu hledá nejake skladne lehke golfky. Horší uz ta porizovaci cena, clovek obětuje více peněz s vědomím, ze kočárek upotrebi pro cele kocarkove období, ale tak to uz proste vyrobci uvadeji :(

K cemu mi ale budou golfky ktere jsou vice do mesta kdyz my po meste tolik jezdit nebudeme. A trojkolku nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.1.18 07:05

@9purple9
My mame v planu o vikendu(pokud kocar neprodaji)konecne se v realu kouknout na go big tak si taky vezmu metr. Stale jsem take nenasla kombinovany kocarek vetsi(s vyjimkou emmaljungy nxt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.1.18 07:26

@jankot ja jsem vcera byla v drogerce pro plenky a pani prodavackami rikala, ze vetsi kosik u nikoho nevidela…uvezla jsem v nem 4baliky po 60ks trojek…a je tedy pravda, ze na nakupy je fskt super…jen mi nekdy stve, ze tam neni nejaka kapsa, kam bych pripadne dala igelitku atd…vim, ze lze dokoupit do kosiku tasku, ale dalsi cca tisicovku se mi davat nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
26.1.18 07:38

@Aniga
Jo tak kosik ma urcite bezkonkurencni :palec:
Na igelitku leda nakup do takove te tenke jak maji v albertu apod a udelat uzel ;)
Jeste jsem zjistila ze nekdo i kosiky sije a vypadaji jak origos a daji se treba udelat pevnejsi, vyssi nebo co ja vim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.1.18 07:49
@Anonymní píše:
Dnes mi prisel citi mini gt, lozna plocha je o 12cm delsi nez go big. Ale toto je spis alternativa mezi sportakem a golfacem. Každopádně britax go big je dobra volba od narozeni. Do nejakych 1.5 roku az dvou let. Zvláště pro děti fixovane na maminky je otocna sedacka neocenitelna. Stejne pozdeji vetsina rodicu hledá nejake skladne lehke golfky. Horší uz ta porizovaci cena, clovek obětuje více peněz s vědomím, ze kočárek upotrebi pro cele kocarkove období, ale tak to uz proste vyrobci uvadeji :(

taky plánuju jít do babyjoggeru asi už od narození, jsou nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.18 08:36
@jankot píše:
K cemu mi ale budou golfky ktere jsou vice do mesta kdyz my po meste tolik jezdit nebudeme. A trojkolku nechci.

I Britax go big je pouze městsky kocar, do náročnější terenu rozhodne ne! Od toho jsou tady uplne jine kocarky, tedy pokud nemyslim terenem sem tam kocici hlavy, sem tam výjimečně sotolinova cesta atd.,tech mame ve meste take spoustu.

• Citovat
  • Upravit
264
26.1.18 08:40
@Anonymní píše:
I Britax go big je pouze městsky kocar, do náročnější terenu rozhodne ne! Od toho jsou tady uplne jine kocarky, tedy pokud nemyslim terenem sem tam kocici hlavy, sem tam výjimečně sotolinova cesta atd.,tech mame ve meste take spoustu.

Nemyslim hory. Ale kocici hlavy, polni a lesni cesta apod
Proste ne jen krasny hladky asfalt.
A go big je pry dobre odpruzeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
29.1.18 08:48

Ahoj, nevite, zda jde slozit kocarek pokud je na podvozku sportak bez problemu s original taskou na rukojet bez toho, aniz by se taska musela sundat? Mam nyni neoriginalni tasku a tu bohuzel musim pred skladanim sundavat a to mi trochu stve, takze uvazuji o koupi originalky, pokud by to ale slo…diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 09:21
@Aniga píše:
Ahoj, nevite, zda jde slozit kocarek pokud je na podvozku sportak bez problemu s original taskou na rukojet bez toho, aniz by se taska musela sundat? Mam nyni neoriginalni tasku a tu bohuzel musim pred skladanim sundavat a to mi trochu stve, takze uvazuji o koupi originalky, pokud by to ale slo…diky za info.

Dle mého názoru by i originální taska prekazela na rukojeti. Teoreticky by to mohlo jit, kdyby byla prazdna, tak ze by se poskladala pod prostor pod madlem. Ale s plnou taskou by se madlo nedotlacilo na poskladanou korbu a tim padem by kocarek nemel kompaktní velikost, ale byl by poskladany moc velky-vysoký. Nehlede na to, co by po case udelalo madlo, kdyz byste jej skladala s těžkou a docela velkou taskou. Pokud kocar casto skladate, spise bych doporucila maly prakticky organizer na madlo pro nejdůležitější věci, ten by teoreticky nemusel prekazet a tasku vozit v prostoru pod kocarkem, kde pri skladani nicemu nevadi.

• Citovat
  • Upravit
35
30.1.18 12:09

Holky já ho viděla naživo a jsem fakt nadšená. S největší pravděpodobností do Go Big jdeme - jasně, že se najde i nějaký ten nedostatek, ale to má každý kočár. A přijde mi tedy obrovský, i v porovnání s ostatními kočárky, co tam byly - jasně, že ještě kus by to sedátko mohli zvětšit a na můj vkus i posadit výš, ale zase aby to nebylo na úkor posunutí těžiště. Ještě počkáme, až začnou prodávat novou kolekci 2018 - jestli tam došlo k nějakým změnám (krom barev). Pokud ne, koupíme asi verzi 2017, protože nejspíš budou na to nějaké slevy/výprodeje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.1.18 12:29

@9purple9 ja jsem s nim fakt spokojena :palec:…akorat mi stvalo, ze nema kozenkove madlo, tak jsem si jej dodelala sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.1.18 12:33

A jeste jsem objevila jednu vychytavku :) plastenku na korbu jsem takto dala do tasticky pod kocarek a nijak mi neprekazi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.1.18 13:17

Díky za vychytávky - to se vždy něco ještě do kočárků dolaďuje, na madlo také plánuju ještě dokoupit potah =) - právě ale co vidím kolem u těch klasických trojkombinací, madla sice koženková, ale za 4 měsíce rozdrbaná, stejně tak látky rozdrbané a těžko ovladatelné malé sporťáky (hlavně když je sedátko proti směru jízdy a sklopené do lehu, tak se ty kočáry nedají ovládat) - tenhle mi přijde suprový (a na testování jsem měla půjčené kamarádky dítko :D)… takže já jsem fakt rozhodnutá, že do něj půjdu. Lepší jsem nenašla - i když jasně, že třeba trojkolky do terénu můžou být fajn, ale já trojkolky nemusím a taky se nedají dát sedátka otáčet…do těch největších terénů stejně budu mít nosítko a tohle njakou tu polní cestičku určitě zvládne =) děkuju za trpělivost v diskuzi =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
30.1.18 13:41

@9purple9 no ja zatim mam prave tu zkusenost jen s hlubokou korbou, ktera je fakt super ;).. jsem zvadava na jaro az presedlame do sportaku… desne to leti, prijde mi, ze jsem si ten kocarek jeste neuzila a to nam bude uz ctyri mesice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí