Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Neomay já teda ještě nejezdim, ale nějak neplánuji do nej dávat další podložku. Připadá mi dostatečná, ta co tam je. Dam tam jen nepropustné prosteradlo a malou deku a na to malou položím.
Kočárek super, Ja mam dynamic grey… bílou konstrukci bych si asi nedala, protože kdyz se poskrabe, jde to vidět. Manipulace uplne parádní, kdyz jsem řídila třeba od kamaradek nebo můj náhradní starý u rodičů, ať nemusím převážet, neda se to srovnat. Hondě oceňuji, ze ma velký úložný prostor s nosniti 10
Kg, jelikož téměř každy druhy den po prochajde jsou na nákup, vlezou se mega pleny, mliko, proste vsechno. KRBA- prostorná, výhoda je, ten se u noh nezuzuje, takze neomezuje nohy, clona proti slunci je velká, dále ta část, která přikryva na nohy- je na magnet a zip- snadná manipulace, ma také část, kterou se ta zahrát vstup-
Ocenis pri nízkém slunci, či mega vichru
,ma malemulozne prostory na bocích zvenku- třeba na rukavice, klíče, kapesnicky… plus dvě Kaplický zevnitř u noh na dudlík, cokoli pro mimi.
Na sportak se teprve chytam, ale myslim ze budu opět spokojena. Jo další plus- rychle zes slizis,…konstrukce pevná, kvalitní, mi zatím nevrze, jezdím denně i polní cesty a to malá ma 6,5 mesice
![]()
@Neomay ahoj, fajn recenze, muzes ji zkopirovat jeste sem? Diky moc ![]()
https://www.emimino.cz/…ek-go-big-2/
Poprosím o radu ohledně tohoto kočárku. Lze sehnat pouze potah na sportovní sedačku Britax Go Big? Mám nový, barva černá, ale raději bych jinou. Děkuji předem za případné info. ![]()
@beruna11 nikde na netu jsem se s tím nesetkala, myslim, ze nejde…
, protože kdysi v obchodě jsem to zesila… kdybych chtěla změnu 😁 😁
@Neomay taky sem nic nenašla
tak asi prodat celý kočár a koupit v jiné barvě
![]()
@beruna11 zkuste napsat nebo zavolat ještě na autorizovaný servis do Brna (Baby Direkt). Tam určitě vám řeknou, zda to jde sehnat a případně za kolik.
Ahoj holky, prosím o info. Do kdy jste vozily miminko v hluboké korbě u Brita go big? Děkuji
@Zajacnik Ja vozidla tak do 5-6 měsíců, sice ste je nesedela, ale uměla se rukama zvednout z korby, takze jsem měla strach, ze vypadne. A sportak byl Okej, než sama seděla, vozidla jsem ji v úplném lehu a hlavne pripasanou
takze kvůli bezpečí presedlala celkem rychle ![]()
@Neomay miminko se nám má narodit v prosinci, tak mám strach, ať se nám tam přes zimu vejde☺️
Vejde, prave ze super, ze se narodí v zime, malé mimi a fusak se v poho vejde a další zima sportak… nám se malá narodila v listopadu
@Zajacnik ja mam dceru narozenou zacatkem rijna a korba nam vydrzela krasne az do cervna. Pak sla do sportaku z duvodu, ze uz nechtela v korbe lezet, ale neco videt. Korba je dle meho pomerne velka a prostorna pro mimco do 6 mesicu bez problemu ![]()
@Zajacnik strach, ze se ti nevejde zimni mimco je fakt zbytecny, strach maji holky s jarnimi a letnimi
bud v klidu