Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jo šla. Měla jsem to u prvního dítěte (na takovém šíleném polském kočáře) a bylo to super. Dítě nabalíš už doma, my měli kočárek ve studeném sklepě, takže jsem neřešila jestli jí nebude zima. Navíc na přenášení je taška lehčí.
Zdravim,
jdu si pro radu, kde poridit nejaky nahradni potah na rukojet ‚ridice‘
Kupovali jsme bazarovou verzi go big, rok 2017 a ma jeste to hnusne gumove madlo. Originalni kozene stoji 899kc, neda se sehnat levnejsi? Dekuji za reakce
@Persie Ahoj, my na Brio Go našli nějaké univerzálkní madlo. Ale vůbec nevím už, kde a od jaké firmy. Možná bych se podívala na Jané nebo Gesslein, nebo ěnco takovéhleho: https://www.eshopbaby.cz/…adway-stars/?…
Dobré je to vyzkoušet, vzít kočárek do obchodu a zkoušet…my to tenkrát tak udělali.
Ahoj holky, budu ráda za přidání vaší zkušenosti , máme tu recenzí málo na tento kočárek, najděte si dvě minutky, díky ![]()
Dobrý den maminky, koupim kočárek Britax go big lejlépe ještě v záruce.
Dobry vecer maminky,
Mohla bych prosim poprosit o radu jaky je vlastne,rozdil,mezi temito dvema,kocarky??
Uz jsem,toho prostudovala moc, ale nejsem,z toho vubec chytra.
Dekuji
![]()
@Lucinkalulu
Ahoj, já koupila asi před měsícem go Big2 a když jsem to v krame porovnávala, tak mi přišel rozdíl akorát v madle, který je potaženy v cele délce, ta verze před tím, tam má jak kdyby v tom potahu uprostřed mezeru a je to trochu jiný materiál, ale jinak konstrukce by snad měla být stejná.. a pak možná, ale to si nejsrm vůbec jista jestli to platí jen pro big2 a nebo i pro Big , ze u korby je už teď ve všech barvách prodloužena striska (clona proti sluníčku).. jinak netusim a prislo mi to stejne
ale už se těším až kočárek v únoru vyzkousime ![]()
@Lucinkalulu na strankach jsem cetla, ze by rozdil mel byt jen v tom madle. Taky se na nej divam. Potrebuji nejaky kocarek, ktery projede polni cestou a i kdyz go big2 neni primo do terenu, tak mi oproti tem primo terennim, co jsem zkousela prijde tedy o dost lepsi. A hlavne muj muz, jak videl, ze je vsechno jenom na zacvaknuti nebo zmacknuti knofliku, tak z toho byl uneseny ![]()
@KKK612
Manžel když jsme byli Britax bo Big okouknout, tak byl taky nadsenej..zpracování a konstrukce mu přišla fakt kvalitní a k tomu ta ovladatelnost a jednoduchy složení.. no vybírala jsem hodně dlouho kočárek, taky potrebuji aby hodně dobre zvládal terén a nakonec jsme Biga pořídili, tak jsem zvedava, až ho vyzkousime v reálu..jsem smířena s tím, ze na ten největší terén ještě případně pak poridime nějaký bazarovy - trikolku třeba..
Dobrý den maminky, mohla bych poprosit o vnitřní rozměry hluboké korby u Britax Go big? Malou čekáme konec července/začek srpna a ráda bych ji měla ideálně přes zimu v hluboké korbě..Vešlo se vám letní mimčo ještě v 7-8m do hluboké korby??? Jinak jsem pro kočárek víceméně rozhodnutá..Moc vám děkuji! ![]()
@Bartada vnitřní rozměr cca 32×75 cm. Čekáme mimco stejně, ale my teda žádného obra mít nebudeme, tak počítám, ze se nám tam vleze.
@KKK612 píše:
@Bartada vnitřní rozměr cca 32×75 cm. Čekáme mimco stejně, ale my teda žádného obra mít nebudeme, tak počítám, ze se nám tam vleze.
Děkuju!
Já teda doufám, že taky nebudeme mít žádného obříka..
jen mě překvapilo, že je korba u Go big opravdu menší než u Go next…
Zdravim,
Mám dotaz nám ty, kteří uz drandí se sporťakem britax go big2… Dávali jste ještě do nej podložku, či stačí jen jeho provedení?
Děkuji.
Ahoj holky, budu rada, kdyz pridate vase zkusenosti s timto kocarkem sem, do recenzi.
moc to ostatnim pomuze ![]()
https://www.emimino.cz/…ek-go-big-2/
Holky, šly byste do Go Big s vložnou taškou? Tedy bez korbičky, jenom sporťák a ta vložná taška?