Britax go big

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.10.18 19:42

Holky, šly byste do Go Big s vložnou taškou? Tedy bez korbičky, jenom sporťák a ta vložná taška?

• Citovat
  • Upravit
135
6.10.18 07:56

Ahoj, jo šla. Měla jsem to u prvního dítěte (na takovém šíleném polském kočáře) a bylo to super. Dítě nabalíš už doma, my měli kočárek ve studeném sklepě, takže jsem neřešila jestli jí nebude zima. Navíc na přenášení je taška lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.10.18 20:33

Zdravim,
jdu si pro radu, kde poridit nejaky nahradni potah na rukojet ‚ridice‘ :-D Kupovali jsme bazarovou verzi go big, rok 2017 a ma jeste to hnusne gumove madlo. Originalni kozene stoji 899kc, neda se sehnat levnejsi? Dekuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
26.10.18 12:01

@Persie Ahoj, my na Brio Go našli nějaké univerzálkní madlo. Ale vůbec nevím už, kde a od jaké firmy. Možná bych se podívala na Jané nebo Gesslein, nebo ěnco takovéhleho: https://www.eshopbaby.cz/…adway-stars/?…

Dobré je to vyzkoušet, vzít kočárek do obchodu a zkoušet…my to tenkrát tak udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
14.11.18 16:25

Ahoj holky, budu ráda za přidání vaší zkušenosti , máme tu recenzí málo na tento kočárek, najděte si dvě minutky, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.12.18 15:02

Dobrý den maminky, koupim kočárek Britax go big lejlépe ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.19 21:10

Britax go big vs. Britax go big 2 ??

Dobry vecer maminky,

Mohla bych prosim poprosit o radu jaky je vlastne,rozdil,mezi temito dvema,kocarky??
Uz jsem,toho prostudovala moc, ale nejsem,z toho vubec chytra.
Dekuji :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
1.1.19 21:39

@Lucinkalulu
Ahoj, já koupila asi před měsícem go Big2 a když jsem to v krame porovnávala, tak mi přišel rozdíl akorát v madle, který je potaženy v cele délce, ta verze před tím, tam má jak kdyby v tom potahu uprostřed mezeru a je to trochu jiný materiál, ale jinak konstrukce by snad měla být stejná.. a pak možná, ale to si nejsrm vůbec jista jestli to platí jen pro big2 a nebo i pro Big , ze u korby je už teď ve všech barvách prodloužena striska (clona proti sluníčku).. jinak netusim a prislo mi to stejne :nevim: ale už se těším až kočárek v únoru vyzkousime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.1.19 16:26

@Lucinkalulu na strankach jsem cetla, ze by rozdil mel byt jen v tom madle. Taky se na nej divam. Potrebuji nejaky kocarek, ktery projede polni cestou a i kdyz go big2 neni primo do terenu, tak mi oproti tem primo terennim, co jsem zkousela prijde tedy o dost lepsi. A hlavne muj muz, jak videl, ze je vsechno jenom na zacvaknuti nebo zmacknuti knofliku, tak z toho byl uneseny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.1.19 17:54

@KKK612
Manžel když jsme byli Britax bo Big okouknout, tak byl taky nadsenej..zpracování a konstrukce mu přišla fakt kvalitní a k tomu ta ovladatelnost a jednoduchy složení.. no vybírala jsem hodně dlouho kočárek, taky potrebuji aby hodně dobre zvládal terén a nakonec jsme Biga pořídili, tak jsem zvedava, až ho vyzkousime v reálu..jsem smířena s tím, ze na ten největší terén ještě případně pak poridime nějaký bazarovy - trikolku třeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 11:38

Dobrý den maminky, mohla bych poprosit o vnitřní rozměry hluboké korby u Britax Go big? Malou čekáme konec července/začek srpna a ráda bych ji měla ideálně přes zimu v hluboké korbě..Vešlo se vám letní mimčo ještě v 7-8m do hluboké korby??? Jinak jsem pro kočárek víceméně rozhodnutá..Moc vám děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.19 15:03

@Bartada vnitřní rozměr cca 32×75 cm. Čekáme mimco stejně, ale my teda žádného obra mít nebudeme, tak počítám, ze se nám tam vleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.3.19 15:13
@KKK612 píše:
@Bartada vnitřní rozměr cca 32×75 cm. Čekáme mimco stejně, ale my teda žádného obra mít nebudeme, tak počítám, ze se nám tam vleze.

Děkuju! :) Já teda doufám, že taky nebudeme mít žádného obříka.. :lol: jen mě překvapilo, že je korba u Go big opravdu menší než u Go next…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.19 22:30

Zdravim,

Mám dotaz nám ty, kteří uz drandí se sporťakem britax go big2… Dávali jste ještě do nej podložku, či stačí jen jeho provedení?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.5.19 08:59

Ahoj holky, budu rada, kdyz pridate vase zkusenosti s timto kocarkem sem, do recenzi.
:kytka: moc to ostatnim pomuze ;)
 https://www.emimino.cz/…ek-go-big-2/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí