Britax go big

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
12.7.18 19:48

@Malíčková ten taky nevypada vubec zle, taky zalezi, jak spise nakupujes (auto x kocarek). Ja ten kos vyuzivam kazdy den na maximum, takze pro mne jiny kocarek by byl asi problem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.7.18 11:53

@Malíčková Přesně, jak píše @Aniga. Beru jako velkou výhodu, že se do kočárku při chůzi nekope (ani vyšší lidé) - stávalo se mi to u kočárku kamarádky, když jsem občas hlídala… A hrozně mi to lezlo na nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.18 00:19

Zdravim :)
Premyslim na koupi britax go big a dumam nad koly- v obchodě nám paní rekla, ze jsou gelove a na netu jsem našla : pevná guma vyplněna penou- nejsou to ty penove? Jak jsem spokojene s jizdnimi vlastnostmi- jestli moc haže, zda dobre tlumí a tak… budem jezdit hlavne ve městě,ale radi i vyletujeme. Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.18 00:22

Ještě jeden dotaz k verzi 2018- nikde jsem nenašla, ze by existoval nanoznik na sportak? Ma ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 08:57

@Neomay jsou to dle netu ty gumove vyplnene penou a mne naprosto vyhovuji ;)
Co se tyka nanozniku, mam verzi 2017, takze s timto neporadim.
S jizdnimi vlastnostmi jsem spokojena, ale je to muj prvni kocarek, takze srovnani nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.18 09:37

Díky za info, a ještě otázka na ty kola, kdesi jsem četla,že se hned opotřebovávají a divně chrastit, stalo se Ti to už? Já vybírám teď svůj první a všichni do mě meldují nafukovací kola, ale zrovna ti kupovali kočár před deseti lety......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 10:17

@Neomay posílám foto kol. Kočárek používám od října. Celkem najeto odhadem 1500km (od 15.2. kočárek vybaven tachometrem, dnešního stav 955km). Myslím, že kola jsou naprosto v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 10:19

@Neomay a co se tyka chrasteni , jedine co obcas trochu vrzne je madlo, plastovy spoj… ale to hledam detaily, je to tim, jak se meni pocasi a ten plast s tim kovem se ruzne roztahuji, ale neni to nic rozvrzeneho apod. Nyni jsem dlouho to vrznuti neslysela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.18 10:29

@Aniga Děkuji za ilustrativní fotky :) moc Ti děkuji, hodně jsi mi pomohla :) mažel má jasno, teď i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 17:53

@Neomay : Každopádně doporučuji kočárek pořádně si prohlédnout v obchodě, neboť každému vyhovuje trochu něco jiného :nevim:
Já jsem s kočárkem ale max. spokojená a neměnila bych za jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.7.18 18:08

@Aniga na prohlídku jsem byla minuly tyden a strašně se nám s manželem líbil,prostorný, neni zase tak těžký, lehká manipulace, spíše teď špekuluju detaily co mi v obchodě neumí zodpovědět :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
25.7.18 18:45

@Neomay kdyz by ti neco jeste napadlo, dej vedet ;) co se tyka prislusenstvi, neco je fajn original a neco zase zbytecnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.9.18 12:08

@9purple9
@Aniga

Ahoj holky, jsem akorát rozhodovací fázi, cekame první miminko a bydlíme na vesnici kousek od města..takže budu s kočárkem jezdit z 80% okolo vesnice (asfalt, občas štěrk, relativně udržována polní cesta, občas lesní cesta taky relativně udržována ale asfalt to proste není) a samozřejmě i ve městě.. takže potrebuji aby ten terén kočárek dobre zvládal a zároveň když už jsou nějaké terénní kočárky, tak to jsou takový tanky a nelíbí se mi vůbec vzhledově ..a trikolky mi přijdou takový nestabilní :( Britax se mi libi, ale recenze jsou v tom terénu hodně rozporuplne :nevim: jinak jsem chtela aby se dal pak sportak otáčet i do protisměru a aby šel úplně do lehu, aby byl dobre ovladatelný a dobre se skládal, což Britax go Big splňuje..Britax vyšel dobre i v Dtestu kvalitou materiálu, ze neuvolňují různé chemikálie třeba v madle a z potahu.. což u jiných hodně kupovanych kočárku tak dobre nevyšlo.. Muzu se tedy zeptat na vaše osobní zkušenosti, jak jste s kočárkem spokojene celkove a z pohledu jízdních vlastnosti (odpružení, terén)? Moc moc dekuju! To rozhodování mezi tolika kočárky je nadlidský výkon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
13.9.18 12:10

Jinak vzhledově se mi taky líbil i třeba Cybex priam, ale nepřijde mi proste tak prakticky a terén bude zvládat asi ještě hůř..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
13.9.18 13:37

@Alishaaa Ahoj, já Tě asi teď nepotěším, ale po všech zkušenostech se svými dětmi i z rodiny, od kamarádek atp jsem došla k závěru, že prostě jeden kočár nestačí. Samozřejmě, že nějaké méně náročné mamince může stačit klasická kombinace a hotovo, nebo někdo šátkuje, ale jestli chceš, aby kočárek obsáhnul všechno, tak je třeba jich víc.

Pro malé miminko vždy byl a je nejlepší klasický houpací, s velkou korbou. Ten je stabilní, odpružené, prostorný - ale jasně, není super skladný, super design ani do obchoďáku. Takže se to dá řešit dobrými plně polohovacími golfkami s vložnou taškou. Tedy to už jsou dva kořárky.

U sporťáku je to samozřejmě různé podle toho, kde člověk žije, jaký má životní styl. Ale doporučuju mít sporťáky 2 a k tomu ty golfky. Prostě jeden sporťák vysloveně do terénu, neotočná přední kolečka (může to být i tak, že to je sporťák ke klasickému houpacímu, nebo levný kočárek typu Kunert VIP s vložnou taškou jde taky od narození, ale zase nehoupe pro malé miminko). Potom klasický sporťák s otočnými, se kterým se prostě bude dobře jezdit na klasické procházky, na nákupy, na výlety (ale ne ty extra terénní) a potom ty lehoučké golfky, které jsou jenom taková nouzovka, když lehkost a skladnot převládne nad vším ostatním (na běžné používání golfky vhodné nejsou) a potom tedy ve chvíli, kdy dítko už chce chodit, ale neujde toho ještě úplně moc. Což jde ale řešit i vhodným odrážedlem. Vím, že to působí přehnaně a člověk si řekne, na co tolik kočárků, když dítě je malé chvíli. Já k tomu dospěla až u 3. dítka, že to prostě je takhle nejlepší a klidně kupovat kočárky bazarové, nebo naopak nové a pak prodat.

Britax go Big je suprový kočár, má ho švagrová a fakt lepší kočárek na ovládání jsem v ruce nedržela. Je dobře odpružený, stabilní, prostorný......Ale, korbička je malá a úzká. Kočárek samozřejmě není nejlehčí, protože to se vylučuje s odpružením, stabilitou a dobrým ovládáním. A není to takový teréňák, aby projížděl jak tank přes kořeny, vysokou trávu atp…proto bych k němu pořídila úplně levný kočár s neotočnými předními kolečky na ty vysloveně terény a potom levné golfky.....je to hodně, velká suma, ale zase vyplatí se to a jestli neplánujete víc dětí, tak po jednom prodáte velmi slušně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí