Britax go big

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
15.1.18 18:01

@9purple9 a @jankot : Odpružení je dobré, ale vyloženě do terénu bych to neviděla (třeba na kočičích hlavách to i drncá), já jezdím po asfaltkách, takže tam je to super :mrgreen:… Zkusila jsem si Gesslein a Hartan a Britax mi vyšel nejlépe… odpružení je řekla bych tak shodné s těmito dvěma. Hluboká korba se mi zdá dostatečně velká, asi jsou i větší, ale máme poměrně veliké dítko (nyní 62 cm) a mám tam obrovský fusak a místa tam ještě je dost.
@jankot : pokud čekáš mimčo takto na léto, asi bych volila jen takovou tu tašku do sporťáku (vložná taška), stojí méně a na léto udělá asi super službu. Bohužel clonu nedělají zvlášt, musíš si vzít v té šedivé barvě pokud chceš tu lepší korbu.. ale barvička je fakt moc pěkná, viděla jsem i ostatní v reálu a tato byla asi nejpěknější ;). Co se týká hmotnosti, já max. hodím kočárek do auta a to uneseš, doma mám výtah, takže to neřeším. Pokud bych ale musela tahat někam do schodů, tak se fakt pronese a na to už tento kočárek je těžký.
Jen holky váhám co ještě napsat k tomu terénu… já nemám posouzení ostatních kočárků… třeba na polní pěknou cestu naprosto v pohodě… ale někde mimo cesty to fakt ne :lol:… otázkou je, jak jsou na tom ostatní kočárky, ale myslím, že lepší moc nebude žádný. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.1.18 18:07

Holky ta verze 2018 s bílou konstrukcí je pěkná.. v roce 2017 bohužel se dělala jen černá, ale taky není špatná ;).
Já jsem hodně si zkoušela, jak má kočárek udělané těžiště… to když najíždíš na obrubník a musíš zvednout přední kolečka… a některé kočárky to mají fakt děsivé, hodně se musíš opřít do držadla, aby se přední kolečka zvedla. Britax go big má z mých zkoušených nejlepší, jde to při malinké síle jednou rukou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 18:22

@Aniga Moc děkuji za odpověď - právě kvuli tomu těžišti a obrovskému koši nad ním uvažuji =) - výhoda proti Go next jsou ta velká kola a polohování do lehu u sporťáku (kdyby nešel polohovat do lehu, ani bych nad ním neuvažovala)… tím terénem jsem myslela třeba polní cestu, nebo i nějakou neupravenou asfaltku atp… Některé kočárky, co jsem viděla u kamarádek (třeba Cam) jsou totální hrkadla - u Britax Go Next je, co jsem viděla, to odpružení celkem faj, ale ten má zadní kola nafukovací, tak nevím… A potom zase kombinace s nafukovacími koly jsou často velmi těžko ovladatelné a i když působí obrovským a mohutným dojmem, tak je v nich ve finále místa míń…No máme ještě naštěstí čas =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 18:27

Me se asi spis libi cerna konstrukce, ale pokud by jeste verzi 2018 nejak vylepsili bylo by to fajn(treba barvy, clonu atd). Ta mekka korba se mi prave moc nelibi :roll:
Kdy by mela byt ta nova verze?
Jinak ten kos me prave taky nadchnul kvuli nakupum a pejskovi, ktery by si tam mohl vlezt, az by byl zadychany :lol:. To u jinych kocaru je pristup na prd. Jinak mi byl jeste doporucovan Joolz a Bugaboo Buffalo a Neonato puro, jenze u vsech je ten kos horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 18:29

@jankot Hlavně (Bugaboo, Joolz i Neonato) mají pro mě hrozné sportovní sedačky - ale to je věc názoru. My ještě pokukujeme po kočárcích Emmaljunga (Nxt90), Hartan GTS, Gesslein Air…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 19:18

Me proste britax go big padl nejvice do oka, akorat porad resim, zda bude ta hluboka korba dost velka. Nejsem schopna najit jiny kvalitni kocar se stejne suprovym kosem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 20:03

@Aniga Poprosim jeste o zmereni delky hluboke korbicky at vim opravdu realna cisla. Moc dekuji.
Popr. jestli nekdo ma typ na vzhledove podobny kocarek se stejne dobre pristupnym kosem o nosnosti 10kg a vetsimi koly, budu rada za typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 20:21

Ted jsme vycetla, ze korba next je vetsi nez go big.
Clovek by predpokladal, ze big bude ve vsem vetsi :(.
Pisou take, ze pro 2,5lete dite muze byt sedacka uzka :,(.
Zacinam byt rozladena a to jsem byla tak nadsena!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.1.18 20:34

@jankot hluboka korba vnirni rozmer cca 79-80 cm, holky, myslim, ze je to dostacujici… pak by jste zase meli hrozne dlouhy kocarek :roll:, co se tyka sportaku, zatim nevim…ale co vsichni rikali, tak kombinaci pak nevyuzili a kpupili golfky, i kdyz ja mam predstavu, ze to dam jen s timto kocarem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 21:10

@Aniga
Dekuju moc. To si myslim opravdu staci. Ty mas ale tu sedou s clonou jsi psala vid a to je tedy ta next, takze kdybych vzala jinou bez clony, tak bude treba mensi…? Asi budu muset zjisti kde go big maji v realu a premerit si vse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 21:11

Taky mam v planu, kdyz koupim kombinovany kocarek, ho opravdu vyuzit. U prvniho ditete jsem golfky nepotrebovala ale to uz je let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
15.1.18 21:20

@jankot jj… korba mi prisla next, takze ta big go bude asi trochu rozmerove jina. Kdyz ale v realu uvidis obe korby, tak next vyhraje zpracovanim na plne care ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
15.1.18 21:30

@jankot Ahoj, no já třeba koukala na rozměry sedátka běžně prodávaných kočárků, tak pro porovnání:

Baby design Dotty - 30×23×50
Junama Impulse Eco - 27×25×43
ABC design Viper - 34×23×48

U kočárku Joolz se mi to třeba nepovedlo najít, ale zase tolik času jsem si nedala, každopádně ta sport. sedačka u

Britax Go Big - 32×23×51

Snad jsem brala všude stejné hodnoty do porovnání, ale ta šířka sedačky (první údaj) je očividně v pohodě. A délka opěradla (což beru jako zásadní rozěr já) je nadstandardní…třeba Junama má korbu 85 cm délku, ale sporťák očividně malý… Já právě vybírám kočár hlavně podle sporťáku, takže úvaha, že pak už budou jenom golfky, jde mimo můj přístup. Golfky jsou pro mě pouze na cestování, nebo když už je dítě 3 leté a chodí, ale nemáte jistotu, že ujde tolik, kolik potřebujete, tak vezmete golfky - jinak sporťák je za mě naprosto nejdůležitější u kočárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
15.1.18 21:58

@9purple9
Jeee tak super diky za porovnani. No ja si golfky taky nejak nepripoustim ;). Tak by tento sportak mel byt dostacujici. A na korbicky holt nekde podivam.
Nevite nekdo nahodou, kde maji britax go big v Pardubickem kraji abych ho mohla okouknout v realu a porovnat? Videla jsem nazivo jen go next.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
16.1.18 06:59

@jankot ja jsem videla na zivo vedle sebe next a go big a porovnsvala jsem pohledem ;), jediny viditelny rozdil (tedy krome kolecek -nafukovaci x nenafukovaci) byl ten, ze go big byl malicko delsi a ze sportak sel do lehu a next nesel… ale videt kazdy nekde zvlast, tak tvrdim, ze je to ten samy kocarek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí