Britax kočárky, zkušenosti a v porovnání s jinými kočárky

24.9.14 12:59

Britax kocarky, zkušenosti a v porovnani s jinymi kocarky.

Sháním informace o kocarcich firmy britax, chci pro sveho syna a posledni dobou vidim vsude tento kocarek a co jsem cetla, tak nevypada spatne. Byla jsem se na nej ptat v obchode a bylo mi receno, že jde o městský kocarek nevhodny do terenu, coz me dost odradilo. Jezdil s nim nekdo v terenu a bez problemu? A je vhodny pro 1,5lete dite? Moc dekuji za jakoukoliv informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
24.9.14 13:14

Ahoj, my máme britax b motion (oproti b agile ma nafukovací kola), bydlime teda v Praze, ale byli jsme s nim i na horách a vše zvládl na jedničku, jdou k němu dokoupit i kolečka do terénu. Je opravdu lehky a zároveň prostorny, viděla jsem v něm i triletaka.Syn ma 14mesicu a porad se vyspi tak, ze mu stačí ta zadova operka ma cele telicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
24.9.14 13:53

Ja mam britax affinity a je naprosto perfektni. Je lehoucky, krasne ovladatelny, snadno se s nim jede. Jednoduse se sklada i rozklada. V zadu ma nafukovaci kola, ktera se daji dokoupit i do predu. Design je velmi jednoduchy, ale take velmi libivy. Hluboka korbicka je bohuzel mensi, ale to ted ma spousta modernejsich kocarku. Sportovni verze obsahuje i novorozeneckou vlozku. Striska pekne stini. Nema klasicke penove madlo, ale ma kozenkove (nebo co to je za material), a to ja preferuji. Kolecka nedrncaji. Je mozne zvolit ze 3barev konstrukce. Prostornejsi sportovni verze ale zrejme bude u b-motion i b-agile, ktere jsou ted velmi frekventovane a i cenove prijatelnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.9.14 19:43

Já osobně ho nedoporučuji, je to drahý kočárek, bez polohování nožiček, nemá nic ve výbavě ani nánožník, košík je malý a do terénu není, sice ho zvládne, ale není na to dělaný a pokud se Vám něco s kočárkem stane, tak Vám ho nevyreklamují, byly jsme si pro něj Sam baby a byly jsme odrazeni od jeho koupě. Je to opravdu městský kočárek, byla jsem osobně z něho dost zklamaná. :zed: Pokud chcete něco do terénu a pro tak staré dítě doporučuji prampol zebru, za pár kaček slušný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.14 10:01

Té reklamace se právě bojím :-(. Už někdo reklamoval britax? Tu zebru jsem ještě nikde neviděla se na ní mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
25.9.14 15:49

Proc by mel byt problem s reklamaci kocarku od britaxu? Je to velice kvalitni a osvedcena znacka.

@Kacuras28 a ktery kocarek od britaxu mate vubec na mysli? Me tedy prijdou vsechny jejich kocarky velice kvalitni a pekne propracovane. Kosik je vzdy dostacujici. Napr. na mem affinity nanoznik je, ale u predchoziho kocarku jsem ho vubec nevyuzila a zrejme ho nebudu pouzivat ani ted.

Příspěvek upraven 25.09.14 v 23:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
25.9.14 19:46

Mám na mysli čtyřkolák britax b motion. Já neříkám, že není kvalitní, jen mi přišlo, že chtít 7000kč za kočárek, který není určený do terénu ale jen do města a košík má malý na nákup. A nánožník třeba já používám v zimě a při mrazech pěkně dítě chrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
6.10.14 16:52

Ja mam prave na reklamaci b-smart. Zacalo blbnout polohovani rukojeti. Do obchodu jsem to vezla v sobotu. Dnes mi volali, ze je tam neco praskle, takze to neopravi tady, ale posilaji to do Nemecka. Dostali jsme nahradou Agile a nejak si na nej nemuzu zvyknout. A horsi polnacku zvladaji oba, jen ten Agile mame trikolku a hur se mi ovlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.10.14 11:04

Já měla britax a po jedmon dítěti hodně ojeté kolečka :( Ale podotýkám, že jsme se přestěhovali z města na vesnici a tady ten terén teda nic moc. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janka50
26.6.19 11:29

Já jsem byla s britaxem macimálně spokojená. Doporučila mi jej tenkrát paní v Malvíku a jsem za to nesmírně ráda, protože nám sloužil fakt dlouho.

• Citovat
  • Upravit
Darija06
17.7.19 13:17

Malvík má prodejnu jenom v Praze?

• Citovat
  • Upravit
Janka50
20.8.19 14:47

Jojo, jenom v Praze :) mají tady dvě prodejny www.malvik.cz/…nky/Prodejny

• Citovat
  • Upravit