Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mary - naplánovaný to máš dobře.
A podle předpovědi má být ve čtvrtek už slušně a snad bez deště.
A co crocsy - už máte? ![]()
Jinak s kým teda můžeme počítat na ten čvrtek? Jenom chuanitka?
crosky nemáme mamka vybírala tak dlouho až přebrala
Myslím že jen chauditka bude nás teda zase celkově 4
Mishi no tak jsem se dívala na předpoved a dali už jen déšt i na zítra to včera tam bylo slunečno
takže budem celý den doma lije tam jak z konve a rozmrazíme na čtvrtek jídlo z mrazáku už mně to fakt nebaví ![]()
No uvidíme jak bude zítra. Já totiž nemám vyzvednutý řidičák a mám ho platný do 3.6. náhradní takže nic ![]()
ted koukám ono není zítra 4.6.
takže by ještě platil ale nevím zda se to tatkovi bude líbit dlouho sem nejela po porodu mně vzal auto ![]()
ted jsem si neuvědomila, že odpoledne mám lékaře a to vždy děláme tak že manžel si vezme auto do práce a my tam dojedem busem a pak nás odveze a dítko hlídá, takže já pojedu zase busem a přijedu jen jestli výjde počasí…Mám docela obavy.
Mischni, každopádně my jedem, už mám zamluvené rodinné auto
Je ta voda teplá? Ale asi nezůstaneme celou hodinu a půl, to se mi zdá na Markét dlouho. Ale třeba překvapí ![]()
V kolik teda přesně?
Holky, psala jsem do toho novýho bazénu v Řečkovicích a měli by tam mít bazének s teplotou 32C.
Tak sraz na plavání cca 9.25 u baráku,jo?
chuanit - voda je celkem teplá, byla jsem mile překvapena. A my jsme taky nebyli celou dobu ve vodě, byla mezitím sváča.
Ale vem si na malou nějakej župan(to asi ještě ne,co?) nebo osušku. Je tam sice teplo, ale jak vylezeš z vody, je to relativní.
A doporučuju prostudovat mapku v odkazu, já jsem minule projela půlku Jundrova. Monix to teda trefila napoprvé.
Marry - nějak se v tom ztrácím. Chápu dobře, že nebude-li pršet - jedete?
![]()
jojo zda nebude pršet tak jen dorazíme nemám auto. Bere si ho určitě manžel do práce. Malá zas nespí a má spoustu roupů ![]()
Mischni, jasný, osušku beru, plavací plíny a kosmetiku taky, plus nějaké hračky…víc pro malou nepotřebuju ne? ![]()
Na mapě jsem se dívala, to je tak na GPS
Sice mám orientační smysl dobrý, ale Jundrov neznám, tak to nebude žádná sranda. No vyjedu dřív ![]()
holky já se moc omlouvám, ale my nedorazíme. Malá včera nějak pořád pčikala a máme v sobotu opravdu velkou oslavu:manzelova sestra 25 její přítel 30 jeho otec 55 a dcera 25. Bude tam tak 100 lidí a byla by škoda tam nejít. Máme už objednaný 3 patrový dort. A nerada bych než bychom dojeli domů se nějak nachladila. Autem prý vyloučeno tatka nám to zakázal
prý jsem dlouho nejela a rozbijet auta může jen on ![]()
tak si užite plavání a příště se přidáme. ![]()
Mischni, super akce
Jsem ráda, že jsme se zúčastnily. A jasněže Markét usnula v autě (po nákupu), zato teď je čilá a já jsem zralá na sirky do očí ![]()
chuanit - tak Bára usnula až kolem 13h.
v autě cestou do Bitýšky.Nechápu. Jinak jsme všechno zvládly a mám i ty čočky. Jako v očích dobrý, ale nasazování a vyndavání bude třeba trénovat…
Ale já se toho nebojím!
Takže příští týden s váma počítáme. Jak Eva napíše, tak hned hodím termín, snad to vyjde na to úterý.
Holky, rada bychse s vama zapojila do plavani, ale ted se sec muzu snazim vyplacat nahrady v nasem plavani. Jinak jsem si vsimla, ze nekdo shanimte ala crossky, dnes jsem je videla u Lidla ![]()