Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
1.6.10 20:21

Mary - naplánovaný to máš dobře. :lol: A podle předpovědi má být ve čtvrtek už slušně a snad bez deště.
A co crocsy - už máte? :wink:

Jinak s kým teda můžeme počítat na ten čvrtek? Jenom chuanitka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.6.10 20:52

crosky nemáme mamka vybírala tak dlouho až přebrala :mrgreen: Myslím že jen chauditka bude nás teda zase celkově 4

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.6.10 07:32

Mishi no tak jsem se dívala na předpoved a dali už jen déšt i na zítra to včera tam bylo slunečno :cert: takže budem celý den doma lije tam jak z konve a rozmrazíme na čtvrtek jídlo z mrazáku už mně to fakt nebaví :pocitac:
No uvidíme jak bude zítra. Já totiž nemám vyzvednutý řidičák a mám ho platný do 3.6. náhradní takže nic :cert:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.6.10 07:33

ted koukám ono není zítra 4.6. :palec: takže by ještě platil ale nevím zda se to tatkovi bude líbit dlouho sem nejela po porodu mně vzal auto :cert:

• Citovat
  • Upravit
233
2.6.10 08:15

3.6 je až ve čtvrtek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.10 09:55

ted jsem si neuvědomila, že odpoledne mám lékaře a to vždy děláme tak že manžel si vezme auto do práce a my tam dojedem busem a pak nás odveze a dítko hlídá, takže já pojedu zase busem a přijedu jen jestli výjde počasí…Mám docela obavy.

• Citovat
  • Upravit
14721
2.6.10 12:43

Mischni, každopádně my jedem, už mám zamluvené rodinné auto :mrgreen: Je ta voda teplá? Ale asi nezůstaneme celou hodinu a půl, to se mi zdá na Markét dlouho. Ale třeba překvapí :-D
V kolik teda přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
2.6.10 13:37

Holky, psala jsem do toho novýho bazénu v Řečkovicích a měli by tam mít bazének s teplotou 32C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
2.6.10 13:50

Tak sraz na plavání cca 9.25 u baráku,jo?

chuanit - voda je celkem teplá, byla jsem mile překvapena. A my jsme taky nebyli celou dobu ve vodě, byla mezitím sváča. :wink: Ale vem si na malou nějakej župan(to asi ještě ne,co?) nebo osušku. Je tam sice teplo, ale jak vylezeš z vody, je to relativní.
A doporučuju prostudovat mapku v odkazu, já jsem minule projela půlku Jundrova. Monix to teda trefila napoprvé.

Marry - nějak se v tom ztrácím. Chápu dobře, že nebude-li pršet - jedete? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.6.10 13:54

jojo zda nebude pršet tak jen dorazíme nemám auto. Bere si ho určitě manžel do práce. Malá zas nespí a má spoustu roupů :cert:

• Citovat
  • Upravit
14721
2.6.10 15:03

Mischni, jasný, osušku beru, plavací plíny a kosmetiku taky, plus nějaké hračky…víc pro malou nepotřebuju ne? :think:
Na mapě jsem se dívala, to je tak na GPS :roll: Sice mám orientační smysl dobrý, ale Jundrov neznám, tak to nebude žádná sranda. No vyjedu dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
3.6.10 07:52

holky já se moc omlouvám, ale my nedorazíme. Malá včera nějak pořád pčikala a máme v sobotu opravdu velkou oslavu:manzelova sestra 25 její přítel 30 jeho otec 55 a dcera 25. Bude tam tak 100 lidí a byla by škoda tam nejít. Máme už objednaný 3 patrový dort. A nerada bych než bychom dojeli domů se nějak nachladila. Autem prý vyloučeno tatka nám to zakázal :cert: prý jsem dlouho nejela a rozbijet auta může jen on :mrgreen:
tak si užite plavání a příště se přidáme. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14721
3.6.10 13:55

Mischni, super akce :pankac: Jsem ráda, že jsme se zúčastnily. A jasněže Markét usnula v autě (po nákupu), zato teď je čilá a já jsem zralá na sirky do očí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
3.6.10 19:33

chuanit - tak Bára usnula až kolem 13h. :roll: 8-o v autě cestou do Bitýšky.Nechápu. Jinak jsme všechno zvládly a mám i ty čočky. Jako v očích dobrý, ale nasazování a vyndavání bude třeba trénovat… :-? Ale já se toho nebojím!
Takže příští týden s váma počítáme. Jak Eva napíše, tak hned hodím termín, snad to vyjde na to úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
3.6.10 20:20

Holky, rada bychse s vama zapojila do plavani, ale ted se sec muzu snazim vyplacat nahrady v nasem plavani. Jinak jsem si vsimla, ze nekdo shanimte ala crossky, dnes jsem je videla u Lidla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová