Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
28.5.10 09:34

Marry: nechci ti do toho mluvit ale jak se tam budete stravovat vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.5.10 11:45

Marry, dceři byl rok a byli jsme na Malorce a jedla to co my, plus jsem tam kupovala buchtičky a vezla z domu křupky ze zdravé výživy a kaše na noc. A v pohodě, krásně se tam z jídla dalo vybrat, aby to nebylo smažený a aby jí to chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.5.10 11:47

No a ještě jsem kojila, což ty už asi nee, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.10 12:12

Už ne bylaj sem ted v globusu a dala si rýži s masem vzala jsem s sebou malou lžičku a Nikča se taky najedla. Tož to příkrmama nebudu řešit a zbytečně jsem vyhodila za 3 kusy peníze 2 kusy budu muset prodat kamošce…Já myslela, že to bude bez problému a sní to tak nic. Vždy si v restauraci vezme od nás s talíře a je to :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.5.10 12:22

holky koupili byste tento kočárek v jaké barve :think:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Já bych ráda červenej ale chlapeček v něm bude no nevím…

Jinak koupili byste mírně používaný za 1100 kč osobní předání nebo byste dali přednost novému?Díky moc

• Citovat
  • Upravit
24320
28.5.10 12:26

ja bych ho nekoupila vubec.Kup novy ten rozdil tam neni tak velky a cervena byt muze i na kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.10 12:34

ten černý se mně zdá jak pohřební :mrgreen: v červené podle manžela budem děsně nápadní :mrgreen: ale já miluju křiklavý barvy :mrgreen: A ten hnědý no nevím já bych dala přednost červenému uvidíme co tchýně na to a večer dám vědět.

Jinak jsem byla na vydatným obídku rýži se štěpánskou a pracuje tam bývala spolupracovnice a ona na mně tys nějak zhubla :mrgreen: tak jsem ji řekla ano 20 kg :dance: takže skvělý už obleču svoje původní oblečení ale stále mám nadváhu před porodem jsem měla 68 kg tak furt je tam prostě 3,5 kg nadváha

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.5.10 12:35

kaatka a co malá už tapká sama?že bychom mohli dat někdy ten slibovaný srazík :dance:

• Citovat
  • Upravit
24320
28.5.10 12:41

marry:mala tapka sama od 10mesicu.Ale mi ted ven nemuzem aspon skoro 14dni nebo muzem ale na slunicko a pak budem muset mazat aby se neopalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
28.5.10 13:07

Marry a kde s ním plánuješ jezdit? Vypadá že po najetí na dlažební kostku se rozsype, ale nevím nemám s ním zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.5.10 13:15

Lacenko: tak to jsme dve.ja bych na Marry miste brala klasiku.Ja mam tedy chicco multiway ale tady na ty pole a lesy znacka ideal. :mrgreen: :mrgreen: .Navic jedna takova technicka ja si vsimla ze u vetsiny kocarku xo amji takhle jedno kolecko vzadu tak jsou jakoby sesikma jakoby se lamali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.10 13:15

No nevím plánuju s nimi jezdit dost často nebot ten težkej kočár už nechci tahat teda holky vy mně to vůbec nezlehčujete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
28.5.10 13:20

tak pokud planujes s nim jezdit casto tak ne ty kocary na to nejsou delany.Kamardce rupl ani ne po roce a sla ho reklamovat a rekli ji ze ho moc pouzivala. :lol: :lol: .jinak praskla tam ta jedna tycka. :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.5.10 13:21

A pokud uz chces tedy trikolku tam bez do toho ABC.Ale upozornuji te ze ty kolecka se ti vyviklaji.Hlavne zadni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.5.10 13:51

Já bych vzala červenej, mě se červená líbí. Ale jinak nemám zkušenosti, mám Jané, trojkombinaci (hlubokej, sporťák a autosedačku) a jsem spokojená. Je to prej nejlehčí kočár. Manža ho promaže a počká na další mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová