Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry: nechci ti do toho mluvit ale jak se tam budete stravovat vy??
Marry, dceři byl rok a byli jsme na Malorce a jedla to co my, plus jsem tam kupovala buchtičky a vezla z domu křupky ze zdravé výživy a kaše na noc. A v pohodě, krásně se tam z jídla dalo vybrat, aby to nebylo smažený a aby jí to chutnalo.
Už ne bylaj sem ted v globusu a dala si rýži s masem vzala jsem s sebou malou lžičku a Nikča se taky najedla. Tož to příkrmama nebudu řešit a zbytečně jsem vyhodila za 3 kusy peníze 2 kusy budu muset prodat kamošce…Já myslela, že to bude bez problému a sní to tak nic. Vždy si v restauraci vezme od nás s talíře a je to ![]()
holky koupili byste tento kočárek v jaké barve ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Já bych ráda červenej ale chlapeček v něm bude no nevím…
Jinak koupili byste mírně používaný za 1100 kč osobní předání nebo byste dali přednost novému?Díky moc
ja bych ho nekoupila vubec.Kup novy ten rozdil tam neni tak velky a cervena byt muze i na kluka.
ten černý se mně zdá jak pohřební
v červené podle manžela budem děsně nápadní
ale já miluju křiklavý barvy
A ten hnědý no nevím já bych dala přednost červenému uvidíme co tchýně na to a večer dám vědět.
Jinak jsem byla na vydatným obídku rýži se štěpánskou a pracuje tam bývala spolupracovnice a ona na mně tys nějak zhubla
tak jsem ji řekla ano 20 kg
takže skvělý už obleču svoje původní oblečení ale stále mám nadváhu před porodem jsem měla 68 kg tak furt je tam prostě 3,5 kg nadváha
kaatka a co malá už tapká sama?že bychom mohli dat někdy ten slibovaný srazík ![]()
marry:mala tapka sama od 10mesicu.Ale mi ted ven nemuzem aspon skoro 14dni nebo muzem ale na slunicko a pak budem muset mazat aby se neopalila.
Marry a kde s ním plánuješ jezdit? Vypadá že po najetí na dlažební kostku se rozsype, ale nevím nemám s ním zkušenosti ![]()
Lacenko: tak to jsme dve.ja bych na Marry miste brala klasiku.Ja mam tedy chicco multiway ale tady na ty pole a lesy znacka ideal.
.Navic jedna takova technicka ja si vsimla ze u vetsiny kocarku xo amji takhle jedno kolecko vzadu tak jsou jakoby sesikma jakoby se lamali
No nevím plánuju s nimi jezdit dost často nebot ten težkej kočár už nechci tahat teda holky vy mně to vůbec nezlehčujete ![]()
tak pokud planujes s nim jezdit casto tak ne ty kocary na to nejsou delany.Kamardce rupl ani ne po roce a sla ho reklamovat a rekli ji ze ho moc pouzivala.
.jinak praskla tam ta jedna tycka.
![]()
A pokud uz chces tedy trikolku tam bez do toho ABC.Ale upozornuji te ze ty kolecka se ti vyviklaji.Hlavne zadni.
Já bych vzala červenej, mě se červená líbí. Ale jinak nemám zkušenosti, mám Jané, trojkombinaci (hlubokej, sporťák a autosedačku) a jsem spokojená. Je to prej nejlehčí kočár. Manža ho promaže a počká na další mimčo.