Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
24.5.10 07:54

My určitě na plavčo dorazíme. Jdu pobalit „propriety“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 07:56

bezvadný já už mám sbaleno ještě oblíct dítko v 8 35 vyrážíme :dance:

• Citovat
  • Upravit
964
24.5.10 12:15

Dnešní plavčo bylo naprosto skvělé ! Už se těšíme na další :)Jen příští týden to my asi nestíháme - neuvědomila jsem si, že ve čtvrtek tady máme návštěvu (omlouvám se za dezinformaci, když jsem navrhovala čtvrtek). Ale ten další týden jsme tady v plné polní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.5.10 12:20

Holky jaké to bylo? Jsem hrozně zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.5.10 12:44

Jo a ještě prosím kde se dají koupit plínky na plavání v Brně? Nechci objednávat přes net a zbytečně platit poštovné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 12:52

tak jsme doma :mrgreen:

Malá teda byla skvělá, takže pro nás plavčo skvělý budem chodit pravidelně :dance:
Minule v plavání mně 0,5 hodinky řvala a my za to daly 180 kč :poblion:
A udržet ji ve vodě byl fakt mazec. Takže jsem naprosto spokojená.

Po cestě jsem koupila pul kg hrášku pak jsme šli do alberta a pak do liedla a v lidlu meli melon za 9,9 tak jsem unesla 4 velký melouny mám doma asi 20 kg mělounu :mrgreen:

Jinak malá v 11 50 usnulu :huban: Takže naprosto luxus fakt perfektní to musíme dělat častěji takto ji unavovat.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.10 12:55

chuanitka
nevím kolik máte kg?Našla jsem ti něco na netu jen my na piš tu váhu a přepošlu ti plýnky do vody

• Citovat
  • Upravit
24320
24.5.10 12:58

A ja nesehnala plavky.A prestali mi chodit upozorneni. :twisted: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert:
A bylo mi divne ze nikdo nepise. :pocitac: :pocitac: Tak jsem nastvana. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
24.5.10 13:54

Zdar!
I my jsme doma. potvrzuju, že to bylo super, Bára zvládla i „netermální“ vodu bez protestů.Budeme pro velký úspěch opakovat. jak mi Eva napíše, tak hodím termín. :wink:
Bára spala v autě a pak v Campusu jak dudek. A musíme sehnat ty pantofle. :lol:

Marry - jak jsi proboha transportovala 4 melouny!? 8-o A v Lidlu říkáš - to tam pošlu tatoucha, on je po melounech úplně divej.

chuanitko - já kupuju plavací plínky v DM. Máme 7-18kg. Koukni, jestli jsou i menší.

kattko - nezbývá ti nic jinýho, než sehnat plavky… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.5.10 14:00

Mischni:No jestli plavky budu shanet jak budu tak potes. :mrgreen: :mrgreen: Tak ted uplne stejen dopadnu s plavkama ale to nevim kam na ne jit uz tuplem bundu jsme vedela kam a pak jsme ji tam koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 14:01

2 sem dala do kabele od plavání a do kočárku dolů další na kočár k nohám Nikolce a další jsem nesla v ruce :mrgreen:
No nekup to malá to jí jak divá se už cpe před chvíli jsme se probudili.
Takže mám melouny na celý týden :dance:

Kaatka upaluj pro plavky. Já teda ráno spanikařila já je nemohla najít :think: naštěstí jsem je našla.

Tak za chvíli vyrazíme na poštu reklamovat foták a smer písek dela se tam pekně

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.10 14:03

kaatka v tom tescu jich fakt bylo mraky já zas porušuju dietku jím cukroví no svatba je jednou za rok tak co už ted :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18651
24.5.10 14:07

Teda jo jsem KO, včera jsem čučeli do noci na hokej a madam stávala ve 4 a už nezabrala :zed:
Jinka já si právě hodila do trouby pangase s bramborem, dopoledne jsme couraly s emaminkou s kočárama po Tišnově a skončili v cukrárně, takže dieta dostala na frak tak musím dietně no :wink:
Včera jsem si hříšně rozdělala k hokeji pytlík brambůrků, nějaký nový a byli tak děsně pálivý, že jsem si raděj nakrájela na kolečka okurku posolila a bylo :wink: JO u TV potřebuju něco zobat proto se na ni dívám tak málo :lol:

plavání závidím, už aby byla miličká větší a hned se přidáme :palec:

Miši - kdyby kámoška čekala kluka a vy nevěděli co s plavečkama tak je beru jsou fakt pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 15:09

Mishi tak u nás zas sprchlo a ty si spálíš jako záda na Slovensku? :think: Už máme vybráno pojedem do Velkýho Medera :dance: jen najít ubytování.

Pomalu jdu zabalit balík a koupím i crosky na příští koupání budou se hodit i na Slovensko :dance:

Jsem ráda, že jsme šli protože celý den doma bych zblbla…Fakt to počasí je hroznů půjdu jen směr pošta a botky a pak domů písek nemá cenu zkoušet.

A zorganizovat srazík bychom mohli někam se zkluzavkou a spousty hraček malá má ráda děti :dance:

Jinak na mně s tím plavání se neohlížejte my můžem kdykoliv kromě 16/6 kdy jdu na očkování. A dnes i spala jsem uplně překvapená :palec:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.10 15:27

tak nic než jsem se sebrala znovu prší :cert: mně snad klepne no max ten foták půjdu reklamovat zítra :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová