Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj Liduška je Kačenka od narození si vodu moc užívá, ale …musí jí být hodně, nesmí ležet na lehátku, ale na ruce a voda má rozhodně víc jak 37st, já to neměřím,ale možná by to stálo zato to změřit bo já mám ráda hodně teplou vodu a dávám jí do vaničky teplou podle sebe ![]()
holky to je počasí co?I na ten sraz je blbý počasí chjo a doma je už taková nuda naštěstí jsme dnes byly snad 4 hodinky venku jinak bych se doma už zbláznila
jj, taky chodim s martinkem ven, ale on se ted naucil stavet na rukou na nozicky a ruzne do kleku, tak by byl nejradsi nekde na koberci a trenoval
napadlo mne, co misto sraziku venku zajit napr. ve ctvrtek nekam do herny… pridal by se nekdo?
Děvčata, nechci vám do toho moc kecat, ale znáte třeba mateřské centrum Kuřátka na rohu Kobližné a Poštovské? (Naproti Mahenovy knihovny.) Je to v centru… Akorát nejsem znalý věci a nevím, jak to tam chodí.
markytka nevím jestli ve čtvrtek neco nebudu mít a jestli ne, tak se klidně přidám v pátek určo můžu
Markytka my zítra máme čas, já nakonec k máme nepojedu počasí stojí za houby, tak bychom klido pido mohli vyrazit, zda teda nejsme na vás velcí.
Zdravím!
Psala mi kámoška, že lze pronajmout tento bazén, že bysme chodili s prckama. Nechcete se někdo přidat? Termín ještě nemáme, musíme se nějak domluvit. Já jen jestli by někdo měl zájem.
www.bazenbrno.cz
Mischni:ja bych se pridala s malou ale nevim jestli sezenu plavky
![]()
Mischni mi jsme na to ještě malý…
Ale tak za dva měsíce bych šla moc ráda, chodila jsem takto i s Honzíkem na neorganizovaný plavání a bylo to super ![]()
Ahojky, ráda se přidám, ale pozdějc, jsem těhotná a trochu se bojím. Jinak s dcerou jsme chodily plavat, sice organizovaně, ale zas už je velká, tak by mohla sama, že jo.
Mischni - my určitě ano ! Kromě středy a pátku jsme k dispozici. Katka bude nadšená - vodu miluje !!A navíc to mám do Jundrova co by kamenem dohodil. Jen prosím buď dopo 9 - 11h. a nebo pak od 14h. V poledne Katy spí a pokud jí do toho nějak zasahuju, tak je protivná jak noc
Těším se na Barušku ve vodě ![]()
Oj, to je zájemců!
Zatím nevím nic bližšího, zkusím jí napsat, není to moje akce. ![]()
lacenka nádherná fotka ve vaně. To malá má asi ráda vodu vid?Je tam tak spokojená. My jsme od začátku do konce prořvaly snad 2 mesíce u koupání a ted ji teda z vany taky nemůžem dostat