Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
17.5.10 14:28

lacenka nádherná fotka ve vaně. To malá má asi ráda vodu vid?Je tam tak spokojená. My jsme od začátku do konce prořvaly snad 2 mesíce u koupání a ted ji teda z vany taky nemůžem dostat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18651
17.5.10 15:03

Jj Liduška je Kačenka od narození si vodu moc užívá, ale …musí jí být hodně, nesmí ležet na lehátku, ale na ruce a voda má rozhodně víc jak 37st, já to neměřím,ale možná by to stálo zato to změřit bo já mám ráda hodně teplou vodu a dávám jí do vaničky teplou podle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
18.5.10 21:42

holky to je počasí co?I na ten sraz je blbý počasí chjo a doma je už taková nuda naštěstí jsme dnes byly snad 4 hodinky venku jinak bych se doma už zbláznila

• Citovat
  • Upravit
13197
18.5.10 22:21

jj, taky chodim s martinkem ven, ale on se ted naucil stavet na rukou na nozicky a ruzne do kleku, tak by byl nejradsi nekde na koberci a trenoval :-) napadlo mne, co misto sraziku venku zajit napr. ve ctvrtek nekam do herny… pridal by se nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.5.10 22:35

Děvčata, nechci vám do toho moc kecat, ale znáte třeba mateřské centrum Kuřátka na rohu Kobližné a Poštovské? (Naproti Mahenovy knihovny.) Je to v centru… Akorát nejsem znalý věci a nevím, jak to tam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.5.10 07:29

markytka nevím jestli ve čtvrtek neco nebudu mít a jestli ne, tak se klidně přidám v pátek určo můžu

• Citovat
  • Upravit
233
19.5.10 09:53

A my jdem zrovna ve čt do miniškolky na náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.5.10 12:34

Markytka my zítra máme čas, já nakonec k máme nepojedu počasí stojí za houby, tak bychom klido pido mohli vyrazit, zda teda nejsme na vás velcí.

• Citovat
  • Upravit
5100
19.5.10 17:29

Zdravím!

Psala mi kámoška, že lze pronajmout tento bazén, že bysme chodili s prckama. Nechcete se někdo přidat? Termín ještě nemáme, musíme se nějak domluvit. Já jen jestli by někdo měl zájem.
 www.bazenbrno.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.5.10 17:39

Mischni:ja bych se pridala s malou ale nevim jestli sezenu plavky :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.5.10 17:52

Mischni mi jsme na to ještě malý… :nevim: Ale tak za dva měsíce bych šla moc ráda, chodila jsem takto i s Honzíkem na neorganizovaný plavání a bylo to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.5.10 18:54

mishi za kolik by to asi bylo? :think:

• Citovat
  • Upravit
233
19.5.10 18:55

Ahojky, ráda se přidám, ale pozdějc, jsem těhotná a trochu se bojím. Jinak s dcerou jsme chodily plavat, sice organizovaně, ale zas už je velká, tak by mohla sama, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.5.10 19:07

Mischni - my určitě ano ! Kromě středy a pátku jsme k dispozici. Katka bude nadšená - vodu miluje !!A navíc to mám do Jundrova co by kamenem dohodil. Jen prosím buď dopo 9 - 11h. a nebo pak od 14h. V poledne Katy spí a pokud jí do toho nějak zasahuju, tak je protivná jak noc :) Těším se na Barušku ve vodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.5.10 20:25

Oj, to je zájemců! 8-o Zatím nevím nic bližšího, zkusím jí napsat, není to moje akce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová