Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A nebo jen ten pisek.No mala na kazde zviratko bude delat BAF BAF ![]()
holky ještě mně napadly Lužánky tam je to dost velký jednou jsem tam byla jinak tu středu v kolik to máte naplánované?
Kattka máte hodně věcí na písek?Malá je náročná bere vše co vidí
chce to hlavně zkluzavku tou je posedlá dnes se klouzala snad 50× po sobě ![]()
ja v brne atrakci pro deti moc neznam, ale v bystrci na prehrade je hriste s plno skakacimi hrady, skluzavkami,…
marky ale ty by ses tam nudila to by bylo zase blbé pro tebe ten písek zvládne tvůj malej bude tam chodit po čtyřech ![]()
kattkka píše:
Pojd.Hele markyt ja uz fakt nevim kam ti psat.
kattkko, to je jedno, ja jsem dnes vsude ![]()
marry, od 14hod
Asi 12kusu zhruba.Jo jo skluzavka a nase mala obcas chce jezdit po brichu
naucila se to rychle.
Marry11 píše:
marky ale ty by ses tam nudila to by bylo zase blbé pro tebe ten písek zvládne tvůj malej bude tam chodit po čtyřech
jj, martinek si na pisek jeste bude muset pockat bo teprv minuly ctvrtek objevil kolinka ![]()
nuda… co to je??? ![]()
tak já to namyslím, ale tu středu má přijít bába za malou, tak bych pobyla s ní ale v pondělí a uterý máme čas tak klidně vyrazíme směr hřiště. Jinak naučí se vše dřív starší ho budou učit. A bud ráda co já bych za to dala kdyby teprve lezla a spala ted nespí ani v 17 hodin a jezdí po zkluzavkách z hřiště odcházíme uřvaní, že jako dom se nejde ![]()
kattkka píše:
Markyt natoze je narozenej o 6tydnu drive tak super.![]()
jj sikulinka, uz se dostane priskokem vpred za vecma co jej zajimaji. ![]()
Čau holky, máte všechny malý miminka, dcera už bude mít tři, ale jestli půjdete do Lužánek, tak se přidáme ![]()
Luckie píše: Čau holky, máte všechny malý miminka, dcera už bude mít tři, ale jestli půjdete do Lužánek, tak se přidáme
Neboj, jsou tu i starší děti ![]()
Taky se těším na nějakej srazík. Kde je velitelka? Až přestane období dešťů, můžeme se srazit ![]()
marky ty si odkud?malá by mohla malýho později vyučovat v lampárnách