Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
233
25.4.10 19:22

Čauky, tak my byli v Ořechově na bitvě, mám spálený ruce a obličej :lol:
Ivi2009 - to gmooc gratuluju, jaký to je, mít takovýho prťavečka doma. Já se trošku bojím :-)
Ivusho - taky jsem z Krpole, ale do školky jsem to ani nezkoušela, mám termín v srpnu a tak jsem si říkala, že bych stejně nezvládala. Pak mi řekneš, jestli je ta školka, kterou jste vybrali dobrá :-D
Jojo, čarodějnice taky hledám. Manžel navrhoval, že nás na zahradě upálí HAHAH

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.4.10 20:07
Luckie píše:
Tak Brňačky, pojďte si popovídat, máte někdo malou holku nebo kluka, stejně jako já nebo čekáte miminko?

Luci a jak máš starýho raráška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.4.10 22:14

Dceři budou za 2 měsíce 3 roky. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
26.4.10 06:44

Luckie po pravdě zatím dost bojujeme :roll: Pořád by jen jedl a ve de v noci ho krmím po hodině, takže nespím. Jsem na něj sama (svobodná matka) a žijeme v garsonce, takže je to dost nářez. Snad bude po šestinedělí líp a najde si nějakej rozumnej režim… Ale školku už mám raději domluvenou taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.4.10 08:56

Luci nahoře nad diskuzí si klikni na zobrazit podpisy a pod příspěvkem máme ty naše poklady většinou všechny uvedené :wink:
Taky máme tříleťáka,ale už dva měsíce a je to teda dáreček, je vzpupnej jak hrom…
Jo a sraz? No nevím :think:
Liduška od nás chytla rýmu jak trám… Tak zasoplenýho novoše jsme ještě neměla… Po obědě valíme k mudře bo mám strach aby se mi ve spaní neudusila soplama :zed: Kluky si tento týden taky ještě nechám doma, takže zas 5 dní v plném zápřahu…ufff šestnedělí skoro končí a já si nějak nestihla vůbec odpočinout :wink:
holt osud trojmatky, mi asi už nikdy nebudem všeci úplně zdraví :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.10 17:36

Jé, já chci taky na picknick :lol: Nejdřív jsem neměla dítě a pak byla zima… tak se snad konečně dočkám :mrgreen:

Ivo2009, na šestinedělí vzpomínám nerada, ale uteklo to rychle a pak už byla pohoda :palec: A chlap mi místy lezl tak na nervy, že bych taky raději byla sama (ale hodil se na zásobování :mrgreen: ).
Pomáhá ti třeba maminka nebo někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.4.10 17:44

Děvčata, teď mně tady strčili do ruky letáček - v Obřanech budou čarodějnice 30.4. (už od 10.00!) u ubytovny na Obřanské 47, za areálem stavebnin STAREX. Program pro děti od 13.00, hudba od 18.00. Hraje skupina JANE COUNTRY BRNO

Jak jsem obdržel, tak předávám…

Jo, ještě drobný dodatek - pořádá to Restaurace NA KONCI (zajišťuje občerstvení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.4.10 18:06

No já našla sraz v 16.00 před Pastelkou, která je v Líšni. Zahrada sokolovny na ul. Holzova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.4.10 18:06

No já našla sraz na čarodějnice v 16.00 před Pastelkou, která je v Líšni. Zahrada sokolovny na ul. Holzova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.4.10 18:28

Lacenko díky, člověk se pořád učí :-)
Teda 3 děti, no můj sen bylo mít plno dětí :lol: Teď čekáme druhé a bojím se jaké to bude, jak může mít člověk TOLIK rád další dítě; no a takovýhle blbiny mě napadaj :lol:
Ivo2009 - být sama, no nezávidím, i když manžel byl asi měsíc doma, ale kromě toho, že venčil psa a vařil obědy, tak s miminkem mi nijak extra nepomohl. I když koupal v kyblíku, já se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.4.10 19:27

Ahoj holky, stydim se, nestiham a zapominam sem chodit.

Nahodou jsem ted narazila na popis porodu Lacenky a musim pogratulovat k narozeni Lidusky a zaroven,jak jste to krasne zvladly! Teda ale to je moje nocni mura rodit bez pomoci, cetla jsem se zatajenym dechem.

Vsechny moooooc zdravim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
26.4.10 19:33

děkujeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
27.4.10 06:23

Chuanitka no mamča mi vaří a vozí jídlo má to z Lískovce na Vinohrady 45 min jednu cestu, ale jinak nic nepomůže… má hodně aktivit. Ale s koncem očistků to snad začíná být lepší… Každá si tím musíme projít a ten prďolka tza to stojí ! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.4.10 09:19

Včera jsem malé koupila sunar complex 3 vanilka a vůbec to nechce pit, nevyměnil by někdo 300 gramů nenačatý sáček za hami 3 případně Beba, Nesté junior?

• Citovat
  • Upravit
233
27.4.10 12:56

O porodu Lidušky jsem taky četla, a ani jsem nevěděla, že jsi z Brna. No jo, brečela jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová