Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čauky, tak my byli v Ořechově na bitvě, mám spálený ruce a obličej ![]()
Ivi2009 - to gmooc gratuluju, jaký to je, mít takovýho prťavečka doma. Já se trošku bojím ![]()
Ivusho - taky jsem z Krpole, ale do školky jsem to ani nezkoušela, mám termín v srpnu a tak jsem si říkala, že bych stejně nezvládala. Pak mi řekneš, jestli je ta školka, kterou jste vybrali dobrá ![]()
Jojo, čarodějnice taky hledám. Manžel navrhoval, že nás na zahradě upálí HAHAH
Luckie píše:
Tak Brňačky, pojďte si popovídat, máte někdo malou holku nebo kluka, stejně jako já nebo čekáte miminko?
Luci a jak máš starýho raráška?
Luckie po pravdě zatím dost bojujeme
Pořád by jen jedl a ve de v noci ho krmím po hodině, takže nespím. Jsem na něj sama (svobodná matka) a žijeme v garsonce, takže je to dost nářez. Snad bude po šestinedělí líp a najde si nějakej rozumnej režim… Ale školku už mám raději domluvenou taky ![]()
Luci nahoře nad diskuzí si klikni na zobrazit podpisy a pod příspěvkem máme ty naše poklady většinou všechny uvedené ![]()
Taky máme tříleťáka,ale už dva měsíce a je to teda dáreček, je vzpupnej jak hrom…
Jo a sraz? No nevím ![]()
Liduška od nás chytla rýmu jak trám… Tak zasoplenýho novoše jsme ještě neměla… Po obědě valíme k mudře bo mám strach aby se mi ve spaní neudusila soplama
Kluky si tento týden taky ještě nechám doma, takže zas 5 dní v plném zápřahu…ufff šestnedělí skoro končí a já si nějak nestihla vůbec odpočinout ![]()
holt osud trojmatky, mi asi už nikdy nebudem všeci úplně zdraví
![]()
Jé, já chci taky na picknick
Nejdřív jsem neměla dítě a pak byla zima… tak se snad konečně dočkám ![]()
Ivo2009, na šestinedělí vzpomínám nerada, ale uteklo to rychle a pak už byla pohoda
A chlap mi místy lezl tak na nervy, že bych taky raději byla sama (ale hodil se na zásobování
).
Pomáhá ti třeba maminka nebo někdo?
Děvčata, teď mně tady strčili do ruky letáček - v Obřanech budou čarodějnice 30.4. (už od 10.00!) u ubytovny na Obřanské 47, za areálem stavebnin STAREX. Program pro děti od 13.00, hudba od 18.00. Hraje skupina JANE COUNTRY BRNO
Jak jsem obdržel, tak předávám…
Jo, ještě drobný dodatek - pořádá to Restaurace NA KONCI (zajišťuje občerstvení).
No já našla sraz v 16.00 před Pastelkou, která je v Líšni. Zahrada sokolovny na ul. Holzova.
No já našla sraz na čarodějnice v 16.00 před Pastelkou, která je v Líšni. Zahrada sokolovny na ul. Holzova.
Lacenko díky, člověk se pořád učí ![]()
Teda 3 děti, no můj sen bylo mít plno dětí
Teď čekáme druhé a bojím se jaké to bude, jak může mít člověk TOLIK rád další dítě; no a takovýhle blbiny mě napadaj ![]()
Ivo2009 - být sama, no nezávidím, i když manžel byl asi měsíc doma, ale kromě toho, že venčil psa a vařil obědy, tak s miminkem mi nijak extra nepomohl. I když koupal v kyblíku, já se bála.
Ahoj holky, stydim se, nestiham a zapominam sem chodit.
Nahodou jsem ted narazila na popis porodu Lacenky a musim pogratulovat k narozeni Lidusky a zaroven,jak jste to krasne zvladly! Teda ale to je moje nocni mura rodit bez pomoci, cetla jsem se zatajenym dechem.
Vsechny moooooc zdravim!!
Chuanitka no mamča mi vaří a vozí jídlo má to z Lískovce na Vinohrady 45 min jednu cestu, ale jinak nic nepomůže… má hodně aktivit. Ale s koncem očistků to snad začíná být lepší… Každá si tím musíme projít a ten prďolka tza to stojí ! ![]()
Včera jsem malé koupila sunar complex 3 vanilka a vůbec to nechce pit, nevyměnil by někdo 300 gramů nenačatý sáček za hami 3 případně Beba, Nesté junior?
O porodu Lidušky jsem taky četla, a ani jsem nevěděla, že jsi z Brna. No jo, brečela jsem ![]()