Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Monix - můžu se zeptat od kolika let je ten karneval? Hledala jsem na netu, ale nic nenašla :/
chuanitko - tak to zkus s Markétkou. ![]()
Já náhodou vím, že u nás je to ZATÍM prevence. Otázku antikoncepce a začátku pohlavního života jsme již probírali. Naštěstí se to s ním dá. No, ale jednou to přijde a možná to nebude tak dlouho trvat.
Stejně je to divný, nedávno to byl takovej prcek jako Bára a teď spolu řešíme vztahy.
![]()
Gamal - nijak nespecifikovali od jaké věku, takže jsem usoudila, že je to pro všechny kdo mají zájem. Uvidíme ![]()
Mischni - vidím, že na to jdeš opravdu skvěle, není nad to, když si puberťáci vyzkouší jaké to je s malým miminem ![]()
To jsem vysmirovala v Breznatkach
Tak už jsem tu! Byla jsem porozena 29.3.2010 v 16:10hod. Jmenuji se Liduška a mám 3,8kg a 50cm. Nakonec to byl takový fofr, že jsem se narodila doma v koupelně…
Tak to je mazeeeec
Lacenko, mooooc gratuluji a preji male Lidusce do zivota jen to nej
![]()
ty vole, holky to vzaly hopem! ![]()
GRATULUJU MOC MOC MOC A DOUFÁM,ŽE JSTE OBĚ OK. A vaši chlapi taky. Kluci asistovali? ![]()
![]()
Tak to je mazec!!! Evelino, diky za smirovani, holky, vy jste teda velke sikulky, at vsechno zvladate a Liduska je ta nej holcicka, co krasne spinka a papa…uz se tesim na blizsi info takove rychle akce
Gratuluju
![]()
Týjo
![]()
Lidušce i Lacence gratuluju
Šťastné miminko, co se narodilo doma ![]()
Ty jo tak to fakt musela byt rychlovka
![]()
Lacenko velka gratulace k male.Pak napis podrobnosti.
![]()
Taky gratuluju
a těším se na podrobnosti
Já si teda neumím představit, kde bych u nás doma rodila a hlavně, co na to manžel
![]()
Opožděně gratuluju Barunce k narozeninám
![]()
Tý brďo - mě málem vypadly oči když jsem to četla…
Lacenko - moc gratuluju a Lidušce přeju do života jen to nejkrásnější !
no teda!
lacenko, lidusko, holky, vy jste cisla ![]()
tak snad je vse v poradku, opatrujte se! ![]()
Barunce pusu na čelo, ať je šťastná a zdravá.
Lacenko.....no co dodat, na sníh už se vymlouvat nemůžeš. Takže jsem zvědavá na podrobnosti. Lidušce, tobě i klukům přeju hodně zdravíčka a pohody. mmch je to Ludmila? Mám pocit že jo, ale úplně jistá si nejsem. ![]()
Ahoj holky, nevite, kde bych v Brne sehnala samolepky do nocniku http://www.biomamma.cz/…-nocnik.html shanim motivace na nocnikovani..
Lacenko - přidávám se ke gratulantům!!!! Miminku přeji pevné zdravíčko a at je moc štastná v životě a vy z ní ![]()
Holky kam chodíte s prckama, když je pěkně?