Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mischni píše:
Já jsem náhodou do LŠU chodila, i čtyřruční soutěže vahrávala…teda s kámoškou.A jelikož mojí mamce puboš po této stránce unikl, tak si brousí zuby na Báru.Tak ji na to začnu pomalu řipravovat nástrojem rozměry a náročností příslušným.
No jo, ohýbej proutek… ![]()
HOlky, nebudete někdo zítra cca 14.30-16.30 ve městě? Mám okno mezi kámoškou a zubařem, tak kdyby chtěl nekdo na kafe… ![]()
Mischni: a budu ti stacit ja a moje Barunka?Ja uz vim ze budu muset jet zitra do Brna.
Mischni: jeste upozornim ze Bara mi druhy sopli ale vzdycky akorat rano pres den nic
.
kattko - jasně, že budete stačit. Soplení snad přežijem, pokuj jí nevisí nudle u nosu permanentně.Pošlu ti SZ tel.č. a ty mě taky a ozveme se, jo?
Mě sice kámoška odpadla, ale stejně budu mít určitě čas, tak můžem zajít na Husovku na chvíli děti vypustit. Nebo víš o nějaké jiné vhodné „místnosti?“ ![]()
Vhodna mistnost nevim krom Husove takze bych to nechala tam.
Jinak nudla nam prave ze permanentne netece.
Kdyby zacla tak napisu.
Dobre ja budu letat asi 10minut od pekarske.takze to bude nejlepsi
Mám pro vás 2 novinky. Zjistila jsem, že relaxační bazének na Lužánkách lze pronajmout celý pro skupinu lidí.....tak to je k zamyšlení. A druhá novinka v Tesco Královo Pole je nově nainstalovaný automat na čerstvé kravské mléko. Je dole v garážích při vstupu do obchoďáku.
Tak to bylo jenom telegraficky......
O tom oboji mi nerikej.ja v pondeli jedu do Brnatak si sjedu pro mleko.
.To druhe je horsi nemam plavky
![]()
Ivushko - ještě že tě máme ! Ale ten automat tam museli nainstalovat někdy v posledních dnech - my tam byli v pondělí a nic tam nebylo (a nebo blbě vidím…). A ten bazének - no kdyby se nás našlo víc, tak s náma určitě je možno počítat.
Ahoj HOLKY,
add mleko, automat tam bude asi od utery, taky jsem koukala a hned si koupila dva litry, je to mnamka, sladoucky mleko, skoro smetana. Jen nechapu, proc ten automat na mleko nevraci, proc vraci jen na flasky.. Kazdopadne si flasky vymivam, 7Kc za jednu petku je dost.. Jsem z toho nadsena, protoze do Krpole jezdim nakupovat pravidelne a po cerstvym mleku jsem vylozene prahla.. ![]()
add bazenek..no my bohuzel zrusili plavco, Tomik ma od pondeli na rucicce sadru, takze mame na 3 tydny vystarano.. Pak budu v plavani asi kazdy den, protoze mame nahrad a nahrad.. Ani do kavarny to s nama nehrozi, bych mu musela stat za zadkem, aby si nezlomil i tu druhou.. Aspon ze je hezky a muzeme jit na prochazku, vcera na kravcu vencili kone, tak mel Tom vzruso ![]()
bazenek super! Pokud berete i takový prcky, jako je Bára, která plavala zatím jen v naší vaně(ale zato s vervou), tak jdeme taky. To bych měla koupit ty plavací plínky,co?
mlíko - no, mě mlíko nechává chladnou, ale tatouch by si určitě dal. Mmch. automat je i u Olympie, kdyby to měl někdo blíž.
Alenko - co dělal malej, že má ručku v gypsu)nebo gipsu? teď nevím…
)
ivusho - nějaké další zpravodajství z jihomoravské metropole? ![]()
Myslím, že v gypsu.......slyším měkký - píšu tvrdý
![]()
Tak co ste Alenko dělali?? ![]()
Další zpravodajství není - ale to víte, jsme si tak vyrazili v průzkumné jednotce ve složení četař Máma a vojín Mrcas. A taky víte, že vždycky všechno co vím tak povím. Kor když vím, že na studenou vodu na koupákách si stěžujem furt a že pro mlíko k Olympii to máme všechny z ruky.
Jo a ještě zpravodajství ohledně přijímaček do MŠ. Přísahám, že jsme nikomu pokoutně nic nenabízeli a nemáme žádné známosti - a už volali ze dvou školek že nás berou.
Takže jupíííí, mám velkou radost.
Takže Mončo - hlavu vzhůru, nějak to příští rok dopadne.
A co Kris a Alenka? Jak ste na tom? Jestli sem na nějakého dalšího letospostiženého zapomněla tak se omlouvám. ![]()