Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
21.3.10 20:54

ivusho, to nemá chybu :lol: My kolem Bratčic jezdíme domů 8-) Ale za bahnem nemusíme daleko, brodíme se na zahradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
21.3.10 21:27

ÁA vylákala jsem Lacenku :dance: Ježiš matko, tak to je škoda, že ti ta vode neprdla - takový nedělňátko :think: :lol:
Děcka bylo to fakt hustý, měla sem bahno i v propisovačce… :roll: …no myslím, že už mně s sebou nikam neveme. Ale mně to neva, mám svojí práce dost - než abych za ním běhala se snímkem z katastru, aby byl orientovanej - stejně byl furt mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.3.10 21:47

Ivush, teda ty mas pestrou praci :lol: No co, kazdej se nemuze pochlubit, ze travi pracovni dobu na skladce :mrgreen:

Lacenko, dobrej prevlek :wink: My jdem na maskarni pristi tyden, Tom bude kozlik se zlomenym kopytkem :lol: Koukam, ze to uz mas za par, tak tfuj tfuj :andel: A kdyby to dlouho trvalo, Ivush urcite rada zabehne na skladku znova a treba voda rupne :mrgreen:

Racatko, vitej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.3.10 06:02

Alenko mám ti vyřídit pochvalu dortíku pro Komeťáky :wink: :palec: Manžel byl nadšen a kdesi v šalině jsme četla že mají, nebo měli nějakou dortovou soutěž či co? Vyhrála si?

Ivi - nedělňátku se nechce, manžel taky včera přemlouval a tuším tuším co dnes na KO uslyším… "No tady se nic neděje, čípek dlouhý a tuhý a zavřeno na deset západů :wink: " No co u kluků to tak bylo taky do poslední KO a oba jsou na den v termínu, takže máme čas a jestli se bude slečna šlechtit, tak ušetříme na velikonoční pomlázce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
22.3.10 12:16

Racatko - vítej v klubu ! :lol:

Ivusho - teda ty máš tak pestrou práci, že ti akčnost můžu jen závidět. Se svým sezením v kanceláři a občasnému výletu do provozu (čistého - kontrolovaná zóna) jsem proti tobě hotové ořezávátko. Nejvíc jsem se bavila nad představou GŘ jak mu hrozí že ta zabahněná paní mu vleze do „audiny kožené“ :lol: :lol: :lol:

Lacenko - držím palečky, opatruj se !

Zebro - jak válčíte ? Všechno v poho stíháš ?

Dlouho tady nebyla Bubis - asi toho má hodně ve škole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.3.10 13:48

Lacenko, jee to me manza potesil.. :oops: no pochopitelne to bylo na na tu kometackou dortiadu, nevyhrala jsem, byly tam daleko krasnejsi a propracovanejsi dortiky, ale pristi rok bude dalsi, tak snad ty permice tentokrat vyhraju.. Do te doby to vypiluju k dokonalosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
22.3.10 14:05
lacenka píše:
Ivi - nedělňátku se nechce, manžel taky včera přemlouval a tuším tuším co dnes na KO uslyším… "No tady se nic neděje, čípek dlouhý a tuhý a zavřeno na deset západů :wink: " No co u kluků to tak bylo taky do poslední KO a oba jsou na den v termínu, takže máme čas a jestli se bude slečna šlechtit, tak ušetříme na velikonoční pomlázce :mrgreen:

Proč já do té poradny vůbec chodím? CS mi dr. napsal 2 prý aby to nebylo na vídcerodičku blbý jinak je prý 0, čípek dlouhý tuhý, zavřená na deset západů. Na monitoru si Lidka pokopkávala a srdíčko jak zvon, děložní činost jedna trapně rovná čára :think: Jsme marná budu rodit na velikonoce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
22.3.10 15:13

Lacenko, no ma to teda nejakej smysl tam chodit? To jsi mohla zrovna zavolat doktorovi jeho verdikt, cece :lol: Ale treba to bude jako u kluku, zitra si Lidunka bude pokopavat trochu jinym rytmem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.3.10 20:56

lacenko - Velikonoce jsou za chvíli… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
24.3.10 12:21

Ahojky !

Kavárna Bubliland na Kounicové pořádá karneval. Jsme přihlášení na 18.4 (14 - 18h.) Nepřidáte se taky někdo ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
24.3.10 15:07

Zajimava nabidka :think: Ja uvidim, jak to bude s nama na karnevalu tuto nedeli a podle toho bych se zapsala nebo ne..Diky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.3.10 23:55

ahoj holky, tak vás po dlouhé době zdravím. jsem vás taky hledala po té změně webu :-)))

bydlíme v kohoutkách a aquapark je fakt před dokončením. je tam bazén, dětský bazén a dopad od tobogánu. ale kdy se to přesně bude otvírat nepsali ani v místním kohoutovickém kurýru.

kdy bude zase nějaký srazík? nebo třeba na obilňáku na hřišti krisulko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.3.10 11:05

mischni: šmarjá, jsem vám včera zapomněla popřát :oops: Všechno nejlepší Báře k narozeninám :kytka:
Od té doby, co jsem porodila, říkám, že by se měly slavit i „porozeniny“, takže jednu kytku i tobě :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
27.3.10 21:33

Mischni a Barunko, vse neeej! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.3.10 21:51

Jeee, opozdene vse nej Barunce… :kytka: Toto leti…  

Co Lacenka??? Stale 2v1?? :roll: :think: Zenska, hlas se kazdej de,n at nejsou spekulace :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová