Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ivusho - vnesla jsi trochu světla do temné budoucnosti
takže naděje na MŠ by přece jen byla !
Alenko - no to musí být teda záhul hlídat takovýho prcka se sádrou. A máte aspoň tu umělou, nerozbitnou ? Nebo vám dali tu klasickou ? S umělou se dá i koupat a to naprosto v pohodě.
Tak na bazének jsem zatím 3 (tedy pokud správně počítám…). Ivi - kolik by nás vlastně muselo být ?
Nevím, asi je to jedno kolik nás bude. Opsala jsem si číslo na paní, která to má na starosti. Tak já jí zavolám kolik by to koštovalo a vůbec co a jak. Ale nevím jestli jí budu vopruzovat o víkendu asi raději v pondělí.
NO, tak s tím gy(i)psem zase nevímmm
![]()
A pozooor, žena činu přináší své ovoce( to je taky pěkná blbost…):dnes přišlo piáno a bylo okamžitě okupováno.Myslím, že z Báry bude Kubelík. To gesto je:„dva takty vynechat a pak nastoupí pozouny“ ![]()
Mischni - nechtěla by jsi psát nějaký zábavný blog - něco ve stylu „Ze života naší Báry“ - já se vždycky u tvých příspěvků velmi bavím. Z Barušky skutečně bude druhý Kubelík !
![]()
Nazdarek,
tak co jsme delali…no vubec nic..kdyby to decko aspon neco delalo
, ale on se jen nejak otocil spadl na zem a pak brecel a brecel, coz je u nej velmi nezvykle, tak jsme jeli na pohotovost - pochopitelne, proc by si neco lamal pres den, kdyz muze vecer
Ma nalomenou kost nad zapestim. Sadru jsme vyfasovali normalni, byla jsem natolik rozpolcena z jeho hysterie, ze me ani nenapadlo resit, jakou mu daji. Takze koupani se sackem je asi nejhorsi ze vseho
Dneska jsme byli na dosadrovani, cele 4 dny jsem ho na to pripravovala, nastesti tam byla vlidna sestra (ne jak v Po, kdy ho jeste servala, proc rve… baba jedna), takze to bylo bez slzicek a v klidu.
Add skolka, no vypada to nadejne, snad to nezakrkiknu. Co mi pani reditelka rikala, ze je letos zadosti moc, ale je to zrejme tim, ze si rodice davaji vic nez jednu prihlasku.. No tak snad to u nas taky klapne a ted uz jen odplinkovat ![]()
Mischni, teda Bara vypada uzasne s piankem a vskutku, tvoje prispevky jsou vzdycky perla..
![]()
add GIPS GYPS http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/…vo/gyps-gips TAK JSTE MELY PRAVDU VSECHNY…
ahoj,
budouci mamina, ter.p. 11.7., brno, prvorodicka..
Muzu k vam? ![]()
Ahoj racatko…jéje těhotná…že by další pokračovatelka srazů.
![]()
Milé dámy…v neděli večer jsem se rozhodla, že vás pobavím další příhodou v mého dosti vtipného života.
Jak jistě víte chodím semtam do práce. No a právě minulé pondělí mi můj generální ředitel oznámil, že chce abych ho ve středu doprovodila na skládku komunálního odpadu v Bratčicích - jelikož skládku naše firma vlastní a pan generální se rozhodl, že na pole vedle umístí fotovoltaické panely. Tak ať si vemu holiny a v 9 jsem nachystaná. Na holiny jsem si vzpomněla v úterý večer v posteli
Takže jsem je sháněla ve středu ráno po klukách, no a nejmenší gumofilcáky sem sehnala 9tky. Já mám slabé 7mičky. No co se dá dělat, přiznat se nemůžu a na poli je hnus do půle lýtek. V 9jsem naskočila do kožené audiny a povinně konverzovala. Na skládce byla fronta, takže generál píchl audinu do rákosí, hupli jsme do holin a poklusem valili ukrutným srázem vzhůru. No fakt hnus - všude se válel svinčík, kterej uletěl ze skládky, nebo ho tam odtáhli romové, na stromech povlávaly igelitky a ten SMRAD!!!
V půli kopce jsem měla za sebou 3tí infarkt, a málem přišla o jednu holinu. Nicméně panely jsme vyřešili a já s vidinou kanceláře a teplého kafe jsem se snažila vmanévrovat generála zpátky k autu. A jak na sviňu vidím jak se k nám přes pole žene výrobní ř. a vedoucí skládky. No dělala sem pro záchranu života co se dalo…ale asi blbě, protože následující 2hodiny jsem strávila v poklusu za generálním při kompletní obhlídce skládky. Střídavě mě vytahovali z potoka nebo ze mně obírali bodláky. Ve finále sem sebou sekla, takže rifle v prostoru mezi zimní bundou a vrchem holin jsem měla celé od bahna. Na konci vycházky mně generální vošpricoval hadicí holiny a pohrozil, že jestli to bahno na riflích nezaschne tak jdu zpátky pěšky. Uschlo. V kantýně u oběda bahno konečně doschlo definitivně, takže zbytek pracovní doby jsem pucovala rifle, pak holiny a když začaly mokré rifle usychat, tak se kolem mně vznášel hliněný odér.
Takže do Bratčic - nejedu ani na cyklovýlet!!!!!
ivusho - vidíš, kdybys měla humanitní vzdělání, tak ti tohle nehrozí.
![]()
racatko - vítej nám.Doufám, že se brzy v nějaké „hospodě“ poznáme osobně. Kávové dýchánky bývají zřídka, leč výborné.
Vitej.
Ivusha: tak si me pobavila.
.to musela byt parada ale detem by se to libilo. ![]()
Ivuš, teda málem mi prdla voda, ta představa jak se topíš v holínkách v blátě na skládce a představa té audiny kterou máte jet z5 je prostě fakt bomba… No aleKačka má pravdu si tam představ Vítka to by bylo super…
Posílám jarní foto ze skalky - bláto nemáme skoro žádný ![]()