Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
5.4.10 22:26

Lacenko, mě se chtělo při čtení skoro brečet dojetím, je to pěkně strašidelný, ale na druhou stranu úžasný, že jste to zvládly samy :-D :potlesk:
Malá je krásná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
6.4.10 20:29

Lacenko gratuluji k narození Lidušky!!!! Je moc krásná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.4.10 12:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
8.4.10 13:03

Ahojky děvčata :kytka: .
Lacenko-Hned jsem si říkala že malá je hodně podobná na toho nejstaršího synka.
Děti jsou krásní a ty taky po tom porodu ti to moc sluší. :kytka: :kytka: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
8.4.10 13:36

aaaaach :huban:
je krasna, laci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
8.4.10 14:24

Laci, krasne fotky :palec: Mne taky prijde, ze si Liduska je podobna s nejstarsim Honzikem :wink:
Co brachove, jak vzali novou clenku? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.4.10 21:16

Ja tady uplne slintam.Je fakt nadherna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.4.10 23:21

Laci, krásný fotky :srdce: . Taky něco takovýho zkusím, to je super nápad :palec: . Alspoň využiju všechny ty nepraktický mini šatičky, který jsem nakoupila :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
9.4.10 13:36
Zebra píše:
Laci, krásný fotky :srdce: . Taky něco takovýho zkusím, to je super nápad :palec: . Alspoň využiju všechny ty nepraktický mini šatičky, který jsem nakoupila :mrgreen: :lol:

Já mám naštěstí jen jedny,ptala jsem se totiž dopředu, když mě chytla nakupovací holčičí mánie, „zkušenějších“ matek, jestli kdy vůbec mimi holčičku do těch šatek oblíkly. Tak prý jen na vítání občánků, takže jsem vychladla a vyčkávám na léto a na to až trochu povyroste pak budem šatičkovat víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
9.4.10 14:19

Laci, já jsem nějaký nakoupila ještě než jsme měli Bendu. V práci jsem se nudila a objednávala přes net (naštěstí použitý, takže žádný drahoty :mrgreen: )
Ale teda něco máme i od mamky, chytla ji růžová mánie (Ella je jediná vnučka, jinak samí kluci, takže tu mánii trochu chápu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
12.4.10 12:49

Lacenko, krásné fotečky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.4.10 15:22

Laci - to je princezna malá. A hned má dva bodygááárdy. A ta podoba tam je jasná, to jsem taky koukala hned na první fotce, cos dávala. :wink:

Holky - co nějaký kafe, když je zatím tak hnusně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
14.4.10 23:25

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem tak lezu. Narazila jsem na titulek Brno. Jestli by vám to nevadilo, tak bych se k vám ráda přidala. Bydlím taky v Brně a kolikrát bych aj s někým z Brna ráda pokecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.4.10 10:19

Andris - vítej a zařaď se. :wink: Ty máš dvojčata,jo? Teda já si moc nedovedu představit mít Báru 2×. 8-o :lol: Jak zvládáš? A ta starší už je ve škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6374
16.4.10 18:37

Mischni děkuju,
dvojčátka se dají zvládnout v pohodě, jen ty začátky jsou těžké, ale teď už se to dá. Agátka je ještě ve školce, ale v září jde do škole. Teď má angínu, tak trčí chudina doma a teda moc se nevyspím, má bolení a noční můry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová