Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
18.4.10 20:14

holky nevíte kde v Brně je bazar s tříkolkama?Díky moc

• Citovat
  • Upravit
5100
20.4.10 17:38

Holky, co chodíte plavat – jedeme v květnu do termálů na SLovensko, tak jsem Báře koupila ty „plavací“ plínky. A jelikož nemám zkušenost, tak se ptám: To jí na každý vykoupání asi musím dát novou,ne? :?: Jako když bude chvíli v bazénu, pak vylezem, tak jí v té mokré nenechám-nebo jo? A pak jí znova oblíkatr tu mokrou asi taky ne…prosím o zasvěcené postřehy.

Mary - s tříkolkama neporadím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.4.10 19:38

Mischni - já jsem znova oblíkala tu mokrou. Vždyť to bys měla spotřebu jako blázen ! A pak jsem jí (na léto k moři) koupila speciální plavací kalhotky. A taky jsem se snažila vystihnout čas, kdy kaká aby nebyla ve vodě a měla normální plínu. Nevím, jestli jsem ti poradila… A kdy do těch termálů jedete ? Na jak dlouho ? Pokud Barunka má ráda vodu, tak to pro ni bude ráj na zemi ! Pro naši Katy by to tedy tak určitě bylo :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.4.10 20:10

Monix - dík, pomohla. Já jsem si říkala, že bych měla děsnou spotřebu, ale zase jsem si myslela, že ta mokrá bude studit. Ale když ji hned šoupnu do teplé vody, tak asi ne. :mrgreen:
Jedeme jenom na 3 dny, ten víkend kolem 15.5. do Podhájské. Mám nějaké kožní problémy a tam je prý voda jako u Mrtvého moře, tak očekávám zázrak. :lol:
Ale hlavně vypadneme. Jenom doufám, že to nedopadně tak, jako když jsme naposledy „vypadli“ na tu povedenou zabíjačku… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.4.10 22:16

Mischni, do plavca davam pokazdy novou, ale kdyz jsme byli na koupaku, tak jsem tu mokrou stahla povesila na ker nechala oschnout a za hodku dala znovu, bych se zblaznila a balik by byl hned pryc… Pokud neni protrhla nebo jinak poskozena, tak ji klidne nech uschnout… Akorat se nam na jednom bazenu stalo, ze chteli i pres ty plavaci pliny jeste textilni plavky, coz jsem teda moc nepochopila, ale jinak nas chteli z bazenu vyhodit, takze jsme je tam museli zakoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
21.4.10 18:34

Jojo, dcera musela do bazénu nosit papírovou plínku a přes to spešl plavky těsné kolem stehýnek. Naštěstí plavky stály 100, takže v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
23.4.10 19:31

Tak Brňačky, pojďte si popovídat, máte někdo malou holku nebo kluka, stejně jako já nebo čekáte miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
24.4.10 08:14

Ahoj Luckie, mám skoro pětitýdenní miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
24.4.10 14:30

Ahoj Ivi :mavam: Ahoj Luci :mavam:
Děti tu máme všechny,ale tahle místnost ožívá jen jednou za čas když je třeba naplánovat nějaký srazík :wink:
Což mě napadá, šestinedělí se chýlí ke konci, počasí je nááádherné, kdyže bude ten picknik v Lužánkách :wink: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.4.10 14:44

Ja jsem pro piskoviste. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
24.4.10 14:44

zdravim ivcu a lucku :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.10 17:42

Tak sa k vam idem prihlasit ked som uz teda „zabrezla“ … ak dokazete mat trpezlivost s takou naivnou stvorou ako som ja :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
24.4.10 17:58

Laci von se chystá nějakej piknik v Lužánkách ??? Dotáhla bys tam i květinku ať přijde na jiný myšlenky ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
25.4.10 14:36

Nazdar babulky, jsem v OV, ale za chvilku hučím rychlíkem zase zpátky dom. Vítám všechny nové, té upršené babči sem se teda trošku lekla…huuu… :lol:
Na sraz určitě dorazíme, je nám jedno kam. Nemáte zprávy o nějakém zajímavém pálení čarodějnic?
Jinak vás nechcu nasírat, ale vzali nás do 3 školek v Krpolu.. 8-o :dance: Ještě čekám na Ivanovice.
Dopr se mi v takovém počasí vůbec nechce do práce, bych raději sadila kytky.
Tak se mějte a užívejte jara plnými doušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
25.4.10 15:33

:mrgreen: :mrgreen: hmmm tak já se celé odpo opaluju na terase, malá chrní v kočáře a kluci si krááásně hrají. Já taaak miluju sluníčko :dance: :dance:

Počkáme až se ohlásí velitelka, nebo zavelí ke srazu někdo jiný? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová