Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
27.4.10 21:01

tak dnes to už jedla :) zajímavý.

Ale toto mně fakt holky nechcete pit nevyměnil by to někdo za sáček mléka - hami, beba, junior nestlé zbytek doplatím.

• Citovat
  • Upravit
233
28.4.10 08:01

Marry, Sára nechtěla pít žádný mlíko z krabice, ponakupovala jsem všechny značky, protože jsem furt četla, že pít mlíko musí a pak to všechno porozdávala. Zato kaši přestala vyžadovat na noc (i po normální večeři) asi před týdnem. Jsou to malý rozml :lol: sanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.4.10 08:40

kašiky malá jíst vůbec nechtěla prodávám je v aukci aby je aspon nekdo zbaštil. My jsme na mlíku závislý tak jsem si říkala jak ji udělám dobře že ji toto koupím a ona to jíst nechce :( tak to zkouším měnit za mlíka

• Citovat
  • Upravit
6374
29.4.10 10:25

Krásné dopoledne maminky, :lol:
chtěla jsem vám všem popřát krásný slunečný den. Venku je tak hezky a holkám se v kočáru moc nelíbí. V nedělu jsme taky byli tady u nás v Obřanech na vláčku, Agátka spokojená a holky tu procházku nějak probrečely, pak na chvilku usnuly a až jsme si sedli na konečné na kafču, tak opět prolouply oči. Už by nejradši chodily a šup ven z kočáru.
Tak se všechny mějte moc hezky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
29.4.10 12:07

gratulka stepankovi od eveliny! at zijes, dvouletaku! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.4.10 12:10

od nas taky velka gratulace. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.4.10 22:05

Tak jsem tu hned sproste s dotazem :mrgreen:

Co na carodejnice zitra, mate nekam namireno? My meli jet k mamce,ale mam nocni,tak hldam brnenskou alternativu aspon na skok odpoledne. Zatim jedine co jsem nasla je ve Slatine a to co tu psal Jura. Nevite o necem?

Ivo, my bydlime ted na Vinohradech (prechodne,snad uz jen do leta), kdyby cokoli,muzu vypomoct :wink:

Tesim se na sraz v Luzankach!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
29.4.10 23:50

ahojda mamci, mohu se k vam pripojit do diskuze? jmenuju se marketa a mam 6ti mesicniho martinka :-)

ju a k dotazku k carodejnicim, zitra maji byt i od 15:30 na cyklostezce v komarove u hospudky „U lampy“ , jak jsou detske houpacky a nove parnik, ma tam byt paleni carodejnice a program pro deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.4.10 07:10

Cau Markyt:hele my se zname a osobne :pankac: :pankac:
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
30.4.10 07:23

Amazonka supeeeer - tak ja bych ti dala malýho na hlídani od pondělka 7h (ještě ti ho ráno nakojím) a vzala bych si ho až na víkend - to pojedu k našim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ba ne, nevydržela bych bez něj dýl jak hodinu… ale můžeme se někdy srazit a vozit spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.4.10 10:20
kattkka píše:
Cau Markyt:hele my se zname a osobne :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:
:dance: :dance: tak super :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.4.10 10:32

Doufam ze vis. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.4.10 13:11

Ahoj holky,

diky za gratulace :-D Oslavenec slavil ve velkem, dostal tolik darku, ze to vubec nestihal :roll: :mrgreen:

Zdravim nove prichozi :mavam: U v tom mam ale pekny gulas :oops:

Zitra frcime smer Jizni Cechy, posledni vetsi dovolena pred porodem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.4.10 13:41

Teda, dovolenou závidím :-) Chtěla jsem k moři, akorát ta sopka to nějak přerušila a teď už se tak nějak s bříškem obávám letět, tak budem doma :cry: Tak třeba příští jaro/léto s prckem to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
4.5.10 13:23

Nazdarek holky, poslusne hlasim levne boty!!! V Essi v Cernych polich maji vzorkove boty pouze vel 24, ale za 250Kc. Jsou to prevazne tenisky - kozene. Koupila jsem hned, v jinych velikostech stoji kolem 600!! Jen doufam, ze v lete nepujdu pro dalsi velikost, protoze mu ted vyrostla noha behem mesice o cislo.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová