Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak deště doufám přejdou koncem týdne; ať už je příští týden pěkněěěěě
no já taky koukám že se tu bude pořádat batolecí sraz…no tak na ten už a eště nepatříme, ale na piknik v lužánkách se zlákat dám!!! Tak termín seeeeem ![]()
Ahoj holky, hlásím se po 100 letech. A rovnou ze zprávou že budeme v říjnu 4. Čekám holčičku.-)
acy - tak konečně ofiko gratulace!!!
![]()
Vítám nově příchozí, zatím jsem se moc nezorientovala, ale to přijde.
![]()
Hlásím, že Bára už lítá jako ďas a výbavu na píšek máme taky připravenou, tak kde je velení?
![]()
acy gratulace vytvoř metřík at tě můžem sledovat. Taky se hlásíme na písek malá by na něm byla nonstop a vůbec neodešla domů
Hej hou, se to tu nejak rozhemzilo, vsechny nove zdravim ![]()
Jee pisek, to bysme radi, je to zavislost, ale pristi tyden jsme na vysocine, doufam, ze tam bude pisek ![]()
Acy, tyy brdo, tak tfuj tfuj a rijen je tu coby dup!!
acynka píše:
Ahoj holky, hlásím se po 100 letech. A rovnou ze zprávou že budeme v říjnu 4. Čekám holčičku.-)
obrovská gratulace, krásně se to tu teď těhulkuje a vůbec plní ![]()
Acy gratuluju, tak ať jde všechno tak jak má.
Všechny vítám, takových batolat tady ani nepamatuju. Ale to bude spíš tou sklerózou. ![]()
Kris zkusím popíchnout sms, snad se chytne. Příští týden mohem - však to znáte, mimo po a st.
zdaaaar ![]()
velitelka jsouc urgovana uz je tu ![]()
tak teda: UTERY 11.5. - v pripade pekneho pocasi piskoviste (kravak, obilnak, pellicova???), v hnusu baby kafarna (kounicova, purkynka, sumavska, kids bar, hollandia???)
My od 11.
Dojedeme kamkoliv, jen teda Kravák je kapku koplikovanější.
Úterý můžem, hodina je jedno. Hollandii nedoporučuju - byla jsem tam nakouknout a na jogurtový drink ssebou a je tam málo místa. Už se moc těším.