Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jsme se byli podívat u Bohunicích, měli děn otevřenejch dvěří. Je tu nějaká maminka, která tam teď v poslední době rodila?
Jedna kamaradka pred rokem a druha 4mesice zpatky a de fakto teta pred rokem.Jedne tam zustala kus placenty a az po 6nedeli to zjistila.A ta druha mela taky problem.A defakto teta tam rodila taky pred rokem a malem tam umrela a ted si srandu nedelam.Ale to je na dlouho.Cimz te nechci strasit.
Ale zas další tam rodila 2× (asi před 3 měsícema a poprvé 2 roky zpět) a ta byla spokojená. Asi všude je něco, že.
Luckie - já jsem v Bohunicích rodila před 2 lety - na porodním skvělá péče, výborný personál - naprostá spokojenost. Ségra v Bohunicích rodila před 4 lety a taky má jen to nejskvělejší hodnocení. Tak nevím…
Já rodila před 2 roky v Bohunicích a zdálo se mně to tam prima jen si nás nikdo moc nevšímal pomoc s kojením jinak porod byl výborný ale já tam přišla na 6 cm otevřená tak mně furt sledovali a rodila jsem snad za pul hodinky.
Holky tak co sraz? ![]()
Takze zitra ale kam??Na obilnak??V neprizni pocasi ta kavarna v krpoli??Hodte sem ale odkaz prosim at to n ajdu.
holky beru foták
manžel už říkal tak jak jde plánování srazu ![]()
v rosmanovi mají odedneška akci na ubrousky 4kusy po 80 ks cena 89,9
jedeme pro ně jak se naobědváme
zdar!
my muzeme nakonec az po obede (cca po 13.30, chm, takze vlastne az odpoledne
)… takze se nejak domluvte, kdyz tam jeste budete, radi prijdeme! ![]()
Tak kam a kdy? Nebudu už zítra na netu(asi), tak abych věděla. My můžem taky po 13h.Do té doby makám. ![]()