Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mishi ten ceník jsem našla takže se počítá 3 maminky a 3 děti max?
my bychom měli zájem chodili jsme do plavání a máme ještě spousty plínek a toto by vyšlo o polovinu levněji a výjde to na stejno … Já se totiž nesmím potápet, takže já s dítětem se stejně potopit nesmím, takže toto by mně vyhovovalo
Mischni, my bychom to taky vyzkoušely
Čas je víceméně jedno, stejně furt nespí ![]()
Cena je víc než krásná ![]()
Napsala jksem kámošce maila, ať zjistí víc a pokud se neozve do konce týdne, tak to zkusím proklepnout sama. Teď nestíhám, jedeme na Výle na SLovensko - pokud teda spíš nepoplujeme.
Nevíte, jak to vypadá s D2? Jedeme teda až v pátek, ale teď je tam docela „mokro“,co?
Hola hola!
Tak by to plavání šlo domluvit na úterky 9.3O-11h s tím, že příští úterý už je zadaný, tak by to mimořádně bylo v pondělí. Prý 5 mamin s dětma v pohodě.
Tak se hlaste, ať to kamoška může zarezervovat. ![]()
Mischni - takže s náma počítej určitě. Příští týden v pondělí. Ten další týden úterý jsem na školení v Praze, takže ne, pak další týden už zase budeme. Takže v 9,15 sraz tam ?
Mishi a byla by možnost navštěvovat ten bazén až tak do září?
Takže cena 270/5 maminama? to je zadarmo jestli jo tak jdeme taky ![]()
Kattko - koukej prolítnout obchody. ![]()
Monix,Mary - napíšu kámošce, ať to teda na pondělí zamluví. Byly bysme tím pádem 4.Jedu zítra mimo Brno a nevím, jestli se dostanui o víkendu na net., tak se ozvu určitě v neděli večer, jak to vypadá.
Další návštěvy domluvíme nejspíš rovnou tam s kompetentními lidmi,ne?
Mishi užasné užasné prosím tě a to budem plavat s dětima 90 minut?
Jinak já se nehorázně těším my na plavčo přestaly chodit že půlhodina stála 180 kč a nic moc s Nikčou dělat nemůžu že se nesmím potopit, tak to nebylo nic pro mně. Ale nechci Nikču ošidit o vodu, takže chodit bez potápení můžu a líbilo se mně to moc. Jsem zvedavá zda zas celou hodinu prořve
S námi rozhodně počítej podřídíme se na hodině my jsme nespavci spíme tak v 16 hodin ![]()
Mary - já nevím nic víc, než jsem sem napsala, tak se necháme překvapit…Jsem sama zvědavá, Bára zatím plavala jen ve vaně a možná bude teď o víkendu v termálech.
Tak v neděli napíšu, jak je to domluvený. ![]()
Nevadí my jsme pro máme plínek, že můžeme chodit plavat do smrti ![]()
Kattka ty upaluj shánět plavky ve vankovce jich měli dost.
užite si víkend! Já ted přemlouvam manžela na dovolenou, ted mně zahlásil no vidíš, budeš chodit plavat to je stejný jako řecko ![]()