Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
19.5.10 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
19.5.10 20:44

mishi ten ceník jsem našla takže se počítá 3 maminky a 3 děti max?

• Citovat
  • Upravit
Marry11
19.5.10 20:46

my bychom měli zájem chodili jsme do plavání a máme ještě spousty plínek a toto by vyšlo o polovinu levněji a výjde to na stejno … Já se totiž nesmím potápet, takže já s dítětem se stejně potopit nesmím, takže toto by mně vyhovovalo

• Citovat
  • Upravit
14721
19.5.10 20:54

Mischni, my bychom to taky vyzkoušely :think: Čas je víceméně jedno, stejně furt nespí :mrgreen:
Cena je víc než krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.5.10 20:56

Napsala jksem kámošce maila, ať zjistí víc a pokud se neozve do konce týdne, tak to zkusím proklepnout sama. Teď nestíhám, jedeme na Výle na SLovensko - pokud teda spíš nepoplujeme.
Nevíte, jak to vypadá s D2? Jedeme teda až v pátek, ale teď je tam docela „mokro“,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.5.10 13:10

Hola hola!
Tak by to plavání šlo domluvit na úterky 9.3O-11h s tím, že příští úterý už je zadaný, tak by to mimořádně bylo v pondělí. Prý 5 mamin s dětma v pohodě.
Tak se hlaste, ať to kamoška může zarezervovat. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.5.10 19:36

Mischni - takže s náma počítej určitě. Příští týden v pondělí. Ten další týden úterý jsem na školení v Praze, takže ne, pak další týden už zase budeme. Takže v 9,15 sraz tam ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.10 19:53

Mishi a byla by možnost navštěvovat ten bazén až tak do září? :dance: Takže cena 270/5 maminama? to je zadarmo jestli jo tak jdeme taky :dance:

• Citovat
  • Upravit
24320
20.5.10 20:12

Ja tak rychle nesezenu plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.5.10 20:34

Kattko - koukej prolítnout obchody. :wink:

Monix,Mary - napíšu kámošce, ať to teda na pondělí zamluví. Byly bysme tím pádem 4.Jedu zítra mimo Brno a nevím, jestli se dostanui o víkendu na net., tak se ozvu určitě v neděli večer, jak to vypadá.
Další návštěvy domluvíme nejspíš rovnou tam s kompetentními lidmi,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.10 20:42

Mishi užasné užasné prosím tě a to budem plavat s dětima 90 minut? :mrgreen: Jinak já se nehorázně těším my na plavčo přestaly chodit že půlhodina stála 180 kč a nic moc s Nikčou dělat nemůžu že se nesmím potopit, tak to nebylo nic pro mně. Ale nechci Nikču ošidit o vodu, takže chodit bez potápení můžu a líbilo se mně to moc. Jsem zvedavá zda zas celou hodinu prořve :mrgreen: S námi rozhodně počítej podřídíme se na hodině my jsme nespavci spíme tak v 16 hodin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5100
20.5.10 22:23

Mary - já nevím nic víc, než jsem sem napsala, tak se necháme překvapit…Jsem sama zvědavá, Bára zatím plavala jen ve vaně a možná bude teď o víkendu v termálech.
Tak v neděli napíšu, jak je to domluvený. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.5.10 22:27

Nevadí my jsme pro máme plínek, že můžeme chodit plavat do smrti :mrgreen:

Kattka ty upaluj shánět plavky ve vankovce jich měli dost.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.5.10 22:28

užite si víkend! Já ted přemlouvam manžela na dovolenou, ted mně zahlásil no vidíš, budeš chodit plavat to je stejný jako řecko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
20.5.10 22:32

Ja nemam kdy.mary:a nejsou tam drahe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat