Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry - kam se chystáš na ty botky? Já jsem dnes byla v Humanicu a Deichnmannovi a všechn o velký. Potřebujeme 20-tky.
Zítra se chystám s mamkou do města, tak se chci po nich mrknout.
Jinak u nás super průtrž. Jo, zlatý Slovensko… ![]()
taky do deichmana v krpoli snad seženu ty ozdůbky jsou na tom hezký tak pak musím nějakou pořídit.
No na příště musíme být vybaveni pořád bosky.
Na mmb žádný nejsou od maminky z Brna a nemá cenu platit za poštu tak asi ten deichman to jistí snad. Jen se tam dostat abychom nezmokli
mischni píše:
chuanitko - já kupuju plavací plínky v DM. Máme 7-18kg. Koukni, jestli jsou i menší.
Díky
Na poslední technické měla 7,5 kg, tak tyhle by měly vyhovovat.
Marry11 píše:
chuanitka
nevím kolik máte kg?Našla jsem ti něco na netu jen my na piš tu váhu a přepošlu ti plýnky do vody
Marry, díky, ale skočím do DM ![]()
Mishi a nepamatuješ se za kolik si v tom deichmanu ty crosky videla?Já koukám po mmb od někoho z Brna, že třeba to výjde levněji
Mary - v Deich. 249,–, v Humanicu 199,–
A připadali mi naprosto stejný…
uff to je cena takže jdu do nějakých z mmb jsem myslela, že je to levnější teda. No kdyby vyšlo počasí tak se aspon mrknu jak vypadají a když nic tak budem zas trčet doma ![]()
Já pro dceru kupovala napodobeniny crocs, má dvoje a budu kupovat na léto další. V Globusu je prodavaj, u ťamanů taky, kolem 100Kč. Origo mi příde vyhazování peněz. Já teda mám origo, v zimě jsem si koupila 3 páry, už se těším, až si je budu moct vzít ![]()
u tamanu stoji 90 kč a mně se nelíbí jednobarevný našla jsem na mmb pěkný s kytičkama
malá i já jsme posedlý kytičkama máme všechno kytkovaný.
A stojí 50 kč takže i s poštou mně to výjde kolem těch 90 kč a aspon nejsou jednobarevný
Zas nespíme ![]()
Barevný s kytkama jsem našla, když jsem se poprvé v pátek byla na Zelňáku ve Velrybě a měli tam na všechno 50% slevu. Akorát se mi tam teda nic nelíbilo, jak od číňanů. A na dceru tam velikost neměli, potřebuju tak 24-25. A tam to bylo asi od 30.
Marry, hoď prosím odkaz.
Za kolik je tam měli nevíš?Jinak odkaz ti hodím až je koupím
Já se musím rozhodnout který koupím jsou tam dvoje kytičkovaný jedny růžové a jedny zelené.
Kolik potřebuješ stélku nožičky?
Zdravím starousedlíky
Potkala jsem na parkovišti před Globusem Ivuš a vypadá moc dobře, v práci jí to zřejmě svědčí
No a je dámy první, kdo nám okoukl Lidušku, tak co ostatní? Nejste zvědavé? nedáme nějaký srázek i mimo bazén?
![]()
Marry ahá, já myslela, že jich má víc
Nebooj, stejně bych 1ks neobjednávala ![]()
V té Velrybě, no, víc než 150 spíš ke 200, ale jestli to bylo před slevou nebo po, to nevím. Jsem to jen prolítla. Zkusím najít letáček.
Takže na letáčku je 36Kč, vel. 38-46. Ale podle mě tam byly i menší velikosti, tak od té 30.