Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
24.5.10 16:18

Marry - kam se chystáš na ty botky? Já jsem dnes byla v Humanicu a Deichnmannovi a všechn o velký. Potřebujeme 20-tky.
Zítra se chystám s mamkou do města, tak se chci po nich mrknout.

Jinak u nás super průtrž. Jo, zlatý Slovensko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 16:22

taky do deichmana v krpoli snad seženu ty ozdůbky jsou na tom hezký tak pak musím nějakou pořídit.
No na příště musíme být vybaveni pořád bosky.

Na mmb žádný nejsou od maminky z Brna a nemá cenu platit za poštu tak asi ten deichman to jistí snad. Jen se tam dostat abychom nezmokli

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.10 16:23

Budu na tebe myslet se dívat i po 20tkách :palec:

• Citovat
  • Upravit
14721
24.5.10 17:16
mischni píše:
chuanitko - já kupuju plavací plínky v DM. Máme 7-18kg. Koukni, jestli jsou i menší.

Díky :wink: Na poslední technické měla 7,5 kg, tak tyhle by měly vyhovovat.

Marry11 píše:
chuanitka
nevím kolik máte kg?Našla jsem ti něco na netu jen my na piš tu váhu a přepošlu ti plýnky do vody

Marry, díky, ale skočím do DM :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 18:57

Mishi a nepamatuješ se za kolik si v tom deichmanu ty crosky videla?Já koukám po mmb od někoho z Brna, že třeba to výjde levněji

• Citovat
  • Upravit
5100
24.5.10 20:31

Mary - v Deich. 249,–, v Humanicu 199,– :-? A připadali mi naprosto stejný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
24.5.10 21:19

uff to je cena takže jdu do nějakých z mmb jsem myslela, že je to levnější teda. No kdyby vyšlo počasí tak se aspon mrknu jak vypadají a když nic tak budem zas trčet doma :zed:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
24.5.10 21:39
  • Citovat
  • Upravit
233
25.5.10 14:09

Já pro dceru kupovala napodobeniny crocs, má dvoje a budu kupovat na léto další. V Globusu je prodavaj, u ťamanů taky, kolem 100Kč. Origo mi příde vyhazování peněz. Já teda mám origo, v zimě jsem si koupila 3 páry, už se těším, až si je budu moct vzít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.5.10 14:13

u tamanu stoji 90 kč a mně se nelíbí jednobarevný našla jsem na mmb pěkný s kytičkama :dance: malá i já jsme posedlý kytičkama máme všechno kytkovaný.

A stojí 50 kč takže i s poštou mně to výjde kolem těch 90 kč a aspon nejsou jednobarevný

Zas nespíme :cert:

• Citovat
  • Upravit
233
25.5.10 14:23

Barevný s kytkama jsem našla, když jsem se poprvé v pátek byla na Zelňáku ve Velrybě a měli tam na všechno 50% slevu. Akorát se mi tam teda nic nelíbilo, jak od číňanů. A na dceru tam velikost neměli, potřebuju tak 24-25. A tam to bylo asi od 30.
Marry, hoď prosím odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
25.5.10 14:44

Za kolik je tam měli nevíš?Jinak odkaz ti hodím až je koupím :mrgreen: Já se musím rozhodnout který koupím jsou tam dvoje kytičkovaný jedny růžové a jedny zelené.

Kolik potřebuješ stélku nožičky?

• Citovat
  • Upravit
18651
25.5.10 14:52

Zdravím starousedlíky :wink: Potkala jsem na parkovišti před Globusem Ivuš a vypadá moc dobře, v práci jí to zřejmě svědčí :wink: :palec: No a je dámy první, kdo nám okoukl Lidušku, tak co ostatní? Nejste zvědavé? nedáme nějaký srázek i mimo bazén? :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.5.10 15:02

Marry ahá, já myslela, že jich má víc :-) Nebooj, stejně bych 1ks neobjednávala :lol:
V té Velrybě, no, víc než 150 spíš ke 200, ale jestli to bylo před slevou nebo po, to nevím. Jsem to jen prolítla. Zkusím najít letáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
25.5.10 15:05

Takže na letáčku je 36Kč, vel. 38-46. Ale podle mě tam byly i menší velikosti, tak od té 30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová