Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
28.5.10 13:54

Luckue: to si pis.ja mam na nej zalusk az bude druhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.5.10 14:20

Kattko, na to Jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
28.5.10 14:22

Jo na to Jane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
28.5.10 14:25

Jak říkám, jsem spokojená, mám jsem klasický 4 kolečka, 3 mi nepřipadaly tak stabilní a blbě se najíždí na obrubník. Jezdila jsem s kočárem jednou rukou, druhou vedla 42kg psa a pohoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.10 18:35

jsem zde totálně nasraná :mrgreen:

Já mám v ruce krásný botky crosky na Nikču žíhaný zeleno-červený a myslíte, žej sem je vzala?Řekla jsem si že si ještě projdu město. Ve městě neměli žíhaný ani jedny a tak jsem valila znovu zpět do globusu a neměli ani jedny na Nikolky malou nožičku. Měli jen jedny-černo-zelený a ty byly kazovy vadila mně tam šmouha :mrgreen:
Tak nic no jsem namrtvicu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
28.5.10 18:43

Se nedivim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.5.10 18:45

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mishi nebudou tyto barunce?

Já asi koupím přes net jsou sice šedý no se zelenou ale obleče je. Koupit na tak malou nožičku je fakt mor. A je z brna a stojí 50 kč.

• Citovat
  • Upravit
5100
28.5.10 20:08

Ahoj vespolek!

kattko - vítejte doma. Chudák Barča, snad bude brzy ok, akorát je teda voruz, že nesmíte ven,co? Mě už se malá taky skoro jednou opařila, naštěstí jsem přiskočila a hrnek dala dál. A taky si jednou došáhhla ro kuchyňský obrnůž, co jsem nechala ležet na lince. Jo, je to makačka na té mateřské. Furt ve střehu. :roll: :wink:

Marry - dík, ty budou asi malý. Já jsem nakonec kouila na té Kobližné a mám domluvený jedny poděděný. :wink:
Tobě přeju dobrý kup.

Monix - tak co průzkum nového bazénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.5.10 12:18
kattkka píše:
Lacenko: tak to jsme dve.ja bych na Marry miste brala klasiku.Ja mam tedy chicco multiway ale tady na ty pole a lesy znacka ideal. :mrgreen: :mrgreen: .Navic jedna takova technicka ja si vsimla ze u vetsiny kocarku xo amji takhle jedno kolecko vzadu tak jsou jakoby sesikma jakoby se lamali

kattko, doufam,ze mala bude brzy ok!!! je mi to moc lito :-(

ad kolecka ze sikma) co se tyka tech kolecek zesikma, je to kvuli vetsi stabilite, vesmes to maji vsechny kvalitni trikolky (nejen kocarky, ale napr. voziky za kone, jak se s nima zavodi, kololehy…) ja mam jane slalom pro a prijde mi hodne stabilni, na to jak je lehoucky, jezdim s nim na inline i po meste a zatim jsem se nesetkala s nejakym naznakem nestability.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.5.10 12:20

Markyt:ale to neni tim.je to vyviklane ja to mela u toho jednoho kocarku taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.5.10 16:53

kattko, to mas vyvyklane na prednim u jane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.5.10 17:04

ne ja ne ale my se bavili o golfkach Markyt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
30.5.10 19:09

Kaatka asi koupím tyto golfky mají je v akci a na mmb stojí 3500 kč + pošta toto je obchod v Brně zajedu se na ně podívat:
 http://www.anicka.cz/…e-ALU-s/2329

Mají 4,5 kg

• Citovat
  • Upravit
24320
30.5.10 19:20

marry vypadaji dobre.bez se na ne kuknout a odzkousej je.At nemaji kratke rukojeti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.6.10 16:20

mishi:pro jistotu píši kdyby pršelo tak my bychom se plavání neúčastnili ale třeba počasí výjde. Už mám vše naplánovaný zítra má být pěkně hnusně tak pojedem do tesca nakoupíme a zakempujem se doma uvařím rizoto a pak jak dojedem z plavání budu jen ohřívat :dance:
Jen teda aby nám to vyšlo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová