Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak říkám, jsem spokojená, mám jsem klasický 4 kolečka, 3 mi nepřipadaly tak stabilní a blbě se najíždí na obrubník. Jezdila jsem s kočárem jednou rukou, druhou vedla 42kg psa a pohoda ![]()
jsem zde totálně nasraná ![]()
Já mám v ruce krásný botky crosky na Nikču žíhaný zeleno-červený a myslíte, žej sem je vzala?Řekla jsem si že si ještě projdu město. Ve městě neměli žíhaný ani jedny a tak jsem valila znovu zpět do globusu a neměli ani jedny na Nikolky malou nožičku. Měli jen jedny-černo-zelený a ty byly kazovy vadila mně tam šmouha ![]()
Tak nic no jsem namrtvicu ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Mishi nebudou tyto barunce?
Já asi koupím přes net jsou sice šedý no se zelenou ale obleče je. Koupit na tak malou nožičku je fakt mor. A je z brna a stojí 50 kč.
Ahoj vespolek!
kattko - vítejte doma. Chudák Barča, snad bude brzy ok, akorát je teda voruz, že nesmíte ven,co? Mě už se malá taky skoro jednou opařila, naštěstí jsem přiskočila a hrnek dala dál. A taky si jednou došáhhla ro kuchyňský obrnůž, co jsem nechala ležet na lince. Jo, je to makačka na té mateřské. Furt ve střehu.
![]()
Marry - dík, ty budou asi malý. Já jsem nakonec kouila na té Kobližné a mám domluvený jedny poděděný. ![]()
Tobě přeju dobrý kup.
Monix - tak co průzkum nového bazénu?
kattkka píše:
Lacenko: tak to jsme dve.ja bych na Marry miste brala klasiku.Ja mam tedy chicco multiway ale tady na ty pole a lesy znacka ideal.![]()
.Navic jedna takova technicka ja si vsimla ze u vetsiny kocarku xo amji takhle jedno kolecko vzadu tak jsou jakoby sesikma jakoby se lamali
kattko, doufam,ze mala bude brzy ok!!! je mi to moc lito ![]()
ad kolecka ze sikma) co se tyka tech kolecek zesikma, je to kvuli vetsi stabilite, vesmes to maji vsechny kvalitni trikolky (nejen kocarky, ale napr. voziky za kone, jak se s nima zavodi, kololehy…) ja mam jane slalom pro a prijde mi hodne stabilni, na to jak je lehoucky, jezdim s nim na inline i po meste a zatim jsem se nesetkala s nejakym naznakem nestability.
Markyt:ale to neni tim.je to vyviklane ja to mela u toho jednoho kocarku taky.
Kaatka asi koupím tyto golfky mají je v akci a na mmb stojí 3500 kč + pošta toto je obchod v Brně zajedu se na ně podívat:
http://www.anicka.cz/…e-ALU-s/2329
Mají 4,5 kg
marry vypadaji dobre.bez se na ne kuknout a odzkousej je.At nemaji kratke rukojeti.
mishi:pro jistotu píši kdyby pršelo tak my bychom se plavání neúčastnili ale třeba počasí výjde. Už mám vše naplánovaný zítra má být pěkně hnusně tak pojedem do tesca nakoupíme a zakempujem se doma uvařím rizoto a pak jak dojedem z plavání budu jen ohřívat ![]()
Jen teda aby nám to vyšlo.