Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zdravim po delsi dobe. Koukam, ze jste resily plavani, tak to se nas jaksi netyka… Ale vypada to, ze si to hromadne uzivate ![]()
Lacenko, dovolena teda byla asi docela adrenalinova
To abys priste jela jen s Liduskou
![]()
Ja jeste jaksi nerodim a tajne doufam, ze tu nebudu tentokrat presluhovat
![]()
Evelino: drzim palce at nepresluhujes.A uz se tesime na fotecky. ![]()
Jéje, tak to je teda už hoooodně brzo
Tak hlavně, ať to Evelíno všechno dobře dopadne.
Do konce srpna vydržím,to my budem mit teprve 3 měsíce,to furt budem malí špunti:) některý dny to všechno tak nějak jde a jindy to stojí za starou belu:( ještě ty hormony do toho a člověk sám sebe pomalu nepoznává. Nevím jak vy,ale na přítele jsem protivná až běda,jak malá pláče tak s ním ani nejsem schopná mluvit nebo jen odseknu a pak mě to mrzí:( člověk se nemůže zbavit pocitu,že asi něco dělá špatně když to mimi tak pláče a přitom někdy se může dělat cokoliv a ono se prostě potřebuje vyplakat. Když se tady tak bavíte o tom koupání,máte některá zkušenosti s plaváním od mala,třeba od těch 3 měsíců? Docela by mě to lákalo,malé se voda zatím líbí a já ji taky můžu tak bych to chtěla dál podporovat
Pomni, všechno je nový, a s miminkem se musíte zžít. Jsi určitě vyčepaná a pokud pláče, tak je to k zbláznění.
Já s dcerou plavala jako s malým miminem, od 3 měsíce asi ne, myslím tak 5-6. Chodily jsme do za Lužánky, tam to zrušili, škoda, chodila jsem tam pěšky, Plaváčci. Pak jsme šly do Řečkovic a od září už bude plavat sama, s mimčem bych s ní do vody nemohla, takže bude plavat sama, no jsem zvědavá. Řečkovice jsou hodně drahý. Prý to není špatný naproti Milosrdnejm (a nejsou drahý).
Teda Evelina to má cobydup
držím palce co čekáte víš?
Jinak nově příchozí neboj s mimčem to budeš zvládat každý den lépe
Já třeba byla až moc pečlivá co se týka okolo s domácností a pak jsem si nestačila ani odpočinout
takže tentokrát bude tu raději bordel ale budu trochu odpočívat. A navařím si mrazák celý dopředu. A manželovi jsem řekla at je co nejdéle doma. Předtím s námi byl asi 3 týdny. A ted na mně budou 2
Tak mu řeknu o měsíc ![]()
Už mně honí holky prý mám jak budou ty svátky 5/6 7 umývat vokna a gruntovat všechny skulinky fakt do slova prý všechno budem kontrolovat zda máme pěkný i konzervy všechny skříně vygruntovat.
Protože já mu řekla, že od srpna na sebe musím dávat pozor
nerada bych abych něco pokazila. Tak jsem mu řekla že zem po dítěti začne zvedavat. Protože se naohývat fakt 50× za den možná víc to nebudu riskovat ![]()
Tak proto mně asi zaukoloval ![]()
Jinak proč se bojím byla jsem na rizikovce s krvácením takže proto mám obavy a budu je mít aspon do 16 tt ![]()
Ahoj holky,
tak uz jsme od soboty z porodnice doma
Minulou stredu se nam po vyvolanem porodu narodila Stellinka. Mela 3,45 kg a 50 cm. Porod sel tentokrat prirozene ![]()
Foto http://picasaweb.google.cz/…ellaNarozeni# a
http://picasaweb.google.cz/…ceACestaDomu#
Evelinko malá je nádherná
přeju ti at 6ti nedělí krásně zvládnete at máte hodně mlíčka hodnou dcerušku co krásně spinká.
Užívej si to ![]()
Evelíno mi vyhrkli slzy jak je krásná
gratulujeme k normálnímu porodu a nádherné dcerunce
![]()
Evelinko, Stellinka je nadherna!!!
Gratuluju, at jste obe zdrave a v dobrem rozmaru a cela rodinka si to uzivejte!!!
![]()
Lacenko, zpetne koukam, ze jste byli na dovci v mem rodisti
A evidentne jste si to naramne uzili. Kde jste bydleli?
Evelin, krásná holčička, moc gratuluju. ![]()
Mě to čeká za chvílu, fňuk.