Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kattko, hezky bude!
Otvírají v 10 a tak nějak tam i dorazíme, nebo plus minus (znáš to, já míním a plánuju, dítě se někde zasekne)
Máma žirafa + dlouhé tmavé vlasy + prcek 2letý utíkací slyšící na jméno Viki. Tak se k nám hlaste! ![]()
Dobre. No moje ditko je neco podobneho.
Nejspis budu mit sebou kocar cerne golfky chicco nebo cervenou krosnicku na malou.
Ahoj holky,
tak Dobrák dneska nestíhám, ale co třeba něco příští středu????
Přiští středu jsem pro uspořádání hromadné akce „loučení s prázdninami“
Nápady sem! Máme 5 dní na organizaci
No to dáme aspoň půlku týmu dohromady, ne? ![]()
Jinak my tedy v půl 10 razíme směr dobrák, tak kdyby někdo stíhal, jsme tam
Kdo nás nezná, může zkusit kvízové otázky, jsme pro každou srandu! ![]()
Neeee, příští týden lenoším u moře....... ![]()
Vítám všechny nové, i staronové.
Monix děkuji za zastání, jak si řekla je to celkem hoňka. Doufám, že po prázdninách se to uklidní. Zatím jenom balím, vybaluju, peru a znovu balím a do toho chodím furt do práce nebo jsme někde v trapu. Myslím taky, že jiní blázni nebyli před 14 dny na Sázavě pod stanama s raftem........
![]()
Taky na mně na křižovatce u Lužánek pokřikovala z auta Bubis.....myslím, že by se taky ráda sešla. Ale já na ni nemám tel. Snad Kris…
Tu sem taky neviděla ani nepamatuju, tak buď šrotí nebo je se studentama a Krisíkem někde na prázdninách.
Nebojte ale sleduju vás.....kromě příštího týdne jsme pak už furt doma. Tak doufám, že se brzo uvidíme.
Uff před chvikou jsem se vrátili, rychle uvařit a teď musím zas letět kojit.
Včera jsem se zničeho nic rozhodli že pojedem stanovat na nedalekou trampskou osadu – na Libochovce a tak jsem se zbalili a odjeli… Auto jsem nechali v říkoníně a pak tak 3km po polích do lesů. Pak s Liduškou na břiše a obrovským bazohem přejít přes lávku přes říčku(dvě klády – fakt dost drsný, klepali se mě kolena jak malé
) a tam jsem si postavili stan a strávili noc. Kluci nadšení do půl 11 lítali po okolí s baterkama, já už míň bo LIduška je teď standartně v noci na zabití, takže vlastně celou noc prokojila,ale všici se to moc pochvalujem…Taková hurá akce ale povedla se ![]()

My jsme - stejně jako Ivush - taky u moře. Takže kdyby se loučící akce o týden posunula, tak jsem pro. Jen pro pořádek - nemůžeme středy a čtvrtky. Jinak snad jooo
![]()
Děckááá, co to je totok! Taková anarchie! ![]()
Nicméně návrh bereme v potaz, takže můžeme přejít k následujícímu hlasování:
Akce: Loučení s prázdninami Účastníci: brněnské emimiňačky s ratolestmi (balení nerozhoduje, můžou být i ve formě kindervejce)
Termín: 1. středa 25.7. NEBO 2. úterý 31.7. (později ne, neboť to už je školní rok, že ![]()
Místo: bude upřesněno po dohodě těch, co potvrdí účast, cha!
Evidenci zavedeme později, hledá se dobrovolník,aby to nezbylo na mě, která sem zavítám asi tak 2× za 100 let (i u Chocholouška jsem častěji ![]()
Ja se hlasim na louceni s prazdninami toho 31.8., ten pristi tyden NEJSME u more, to by me asi kleplo, ale mame toho proste moc. Snad bude jeste uchazejici se pocasi a nebudem se tisnit v kavarne.. ![]()
Martanko, obavam se, ze ses prave ujala role velitelky, Kris ti to prenechala ani o tom nevi ![]()
jsem pro 31.8
hlásím 1+3, místo Lužánky,okolí kr. pole , či přehrada = značka ideál ![]()
Ali, jooo, velitelka, prd leda, jsem o měsíc pozadu, když tak koukám, co tady navrhuju, nicméně všem to pálí mnohem lépe ![]()
Zatím to tedy vypadá:
25.8. - Acynka může, my také
31.8. - Alenka, Lacenka, Kattka, my též, snad i Ivush a Monix.
I ta přehrada se mi zamlouvá
Když se sejdeme všichni, aby vypravili zvláštní parník, co? ![]()
Kdo se ujme funkce zaříkávače počasí? ![]()
Tak halooo, hlaste se další! ![]()
Katy, už jsem ti teď psala SZ a sorry za chybějící „k“ v nicku ![]()