Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
19.8.10 20:30

Kattko, hezky bude! :-D Otvírají v 10 a tak nějak tam i dorazíme, nebo plus minus (znáš to, já míním a plánuju, dítě se někde zasekne) :-) Máma žirafa + dlouhé tmavé vlasy + prcek 2letý utíkací slyšící na jméno Viki. Tak se k nám hlaste! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.8.10 20:41

Dobre. No moje ditko je neco podobneho.
Nejspis budu mit sebou kocar cerne golfky chicco nebo cervenou krosnicku na malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
20.8.10 08:46

Ahoj holky,
tak Dobrák dneska nestíhám, ale co třeba něco příští středu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.8.10 08:53

Přiští středu jsem pro uspořádání hromadné akce „loučení s prázdninami“ :-) Nápady sem! Máme 5 dní na organizaci ;-) No to dáme aspoň půlku týmu dohromady, ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.8.10 08:56

Jinak my tedy v půl 10 razíme směr dobrák, tak kdyby někdo stíhal, jsme tam :-) Kdo nás nezná, může zkusit kvízové otázky, jsme pro každou srandu! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.8.10 11:33

Neeee, příští týden lenoším u moře....... :cry:
Vítám všechny nové, i staronové.
Monix děkuji za zastání, jak si řekla je to celkem hoňka. Doufám, že po prázdninách se to uklidní. Zatím jenom balím, vybaluju, peru a znovu balím a do toho chodím furt do práce nebo jsme někde v trapu. Myslím taky, že jiní blázni nebyli před 14 dny na Sázavě pod stanama s raftem........ :think: :lol: :lol:
Taky na mně na křižovatce u Lužánek pokřikovala z auta Bubis.....myslím, že by se taky ráda sešla. Ale já na ni nemám tel. Snad Kris… :nevim: Tu sem taky neviděla ani nepamatuju, tak buď šrotí nebo je se studentama a Krisíkem někde na prázdninách.
Nebojte ale sleduju vás.....kromě příštího týdne jsme pak už furt doma. Tak doufám, že se brzo uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.8.10 13:02

Uff před chvikou jsem se vrátili, rychle uvařit a teď musím zas letět kojit.
Včera jsem se zničeho nic rozhodli že pojedem stanovat na nedalekou trampskou osadu – na Libochovce a tak jsem se zbalili a odjeli… Auto jsem nechali v říkoníně a pak tak 3km po polích do lesů. Pak s Liduškou na břiše a obrovským bazohem přejít přes lávku přes říčku(dvě klády – fakt dost drsný, klepali se mě kolena jak malé :wink: ) a tam jsem si postavili stan a strávili noc. Kluci nadšení do půl 11 lítali po okolí s baterkama, já už míň bo LIduška je teď standartně v noci na zabití, takže vlastně celou noc prokojila,ale všici se to moc pochvalujem…Taková hurá akce ale povedla se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
20.8.10 16:33

My jsme - stejně jako Ivush - taky u moře. Takže kdyby se loučící akce o týden posunula, tak jsem pro. Jen pro pořádek - nemůžeme středy a čtvrtky. Jinak snad jooo :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.8.10 16:48

Děckááá, co to je totok! Taková anarchie! :-)

Nicméně návrh bereme v potaz, takže můžeme přejít k následujícímu hlasování:
Akce: Loučení s prázdninami Účastníci: brněnské emimiňačky s ratolestmi (balení nerozhoduje, můžou být i ve formě kindervejce)
Termín: 1. středa 25.7. NEBO 2. úterý 31.7. (později ne, neboť to už je školní rok, že :-))
Místo: bude upřesněno po dohodě těch, co potvrdí účast, cha!

Evidenci zavedeme později, hledá se dobrovolník,aby to nezbylo na mě, která sem zavítám asi tak 2× za 100 let (i u Chocholouška jsem častěji :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.8.10 17:47

Ja se hlasim na louceni s prazdninami toho 31.8., ten pristi tyden NEJSME u more, to by me asi kleplo, ale mame toho proste moc. Snad bude jeste uchazejici se pocasi a nebudem se tisnit v kavarne.. 8-)
Martanko, obavam se, ze ses prave ujala role velitelky, Kris ti to prenechala ani o tom nevi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.8.10 18:03

jsem pro 31.8 :palec: hlásím 1+3, místo Lužánky,okolí kr. pole , či přehrada = značka ideál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.8.10 18:13

Jsme pro kamkoliv radsi prehrada tam dojdem s malou pesky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.8.10 20:12

Ali, jooo, velitelka, prd leda, jsem o měsíc pozadu, když tak koukám, co tady navrhuju, nicméně všem to pálí mnohem lépe :-)

Zatím to tedy vypadá:
25.8. - Acynka může, my také
31.8. - Alenka, Lacenka, Kattka, my též, snad i Ivush a Monix.
I ta přehrada se mi zamlouvá :palec: :potlesk: Když se sejdeme všichni, aby vypravili zvláštní parník, co? ;-)
Kdo se ujme funkce zaříkávače počasí? :dance:

Tak halooo, hlaste se další! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.8.10 20:15

To by meli extra parnik.Marto: prosim fotecky :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365