Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Alenko: ale to budes muset zalozit novou a bude to ve skupinach vis o tom.Jsem klidne pro.
![]()
Mě zatím ty termíny vyhovujou. Ale obávám se, že na ven to asi nepůjde, Danny je malej a pokud by byla taková klendra, tak nevím nevím.
No já tedy nevím… moc často sem nechodím, takže se klidně vzdávám hlasovacího práva…
Můj názor: obecně nemám ráda zamčené diskuse, chápu je pouze v případě sdělování fakt důvěrných věcí, což mi tady tedy nepřijde. Své soukromí tu nikdo nějak moc nerozebírá, většinou se tu domlouvají srazy, vyměňují gratulace a pozdravy, sem tam nějaký speciálně brněnský dotaz…fotky rodin, bříšek, porodu a vímjáčeho taky nezveřejňujeme.. ani bych to na diskusi Brno asi nečekala.
Tuším už tu i jedna brněnská zamčená je, parta holek drbe hodně a úplně o všem…
No nevím, za mě spíš ne. Ale jak jsme psala výše, moc se tu nevyskytuju.
Luckie, jasně, taková klendra jako dnes není ani pro mě! Natož pro miminko!
Marťanka1 píše:
No já tedy nevím… moc často sem nechodím, takže se klidně vzdávám hlasovacího práva…
Můj názor: obecně nemám ráda zamčené diskuse, chápu je pouze v případě sdělování fakt důvěrných věcí, což mi tady tedy nepřijde. Své soukromí tu nikdo nějak moc nerozebírá, většinou se tu domlouvají srazy, vyměňují gratulace a pozdravy, sem tam nějaký speciálně brněnský dotaz…fotky rodin, bříšek, porodu a vímjáčeho taky nezveřejňujeme.. ani bych to na diskusi Brno asi nečekala.
Tuším už tu i jedna brněnská zamčená je, parta holek drbe hodně a úplně o všem…
No nevím, za mě spíš ne. Ale jak jsme psala výše, moc se tu nevyskytuju.
Tak to ted pekne kecas tzed jsu tu vic jak pomalu ja.
![]()
No ja sem prave proto treba skoro nic nepisu, tak jsem si rikala, ze na tom treba ostatni muzou byt podobne. Ale nevim, proto ta diskuze. O zamcenem Brnu ani nevim, ani o tom, ze by se musela udelat nova diskuze..ale to je asi celkem jedno. Je to proste jen navrh, jak chcete.
páč jsem nějak slepě přišla k organizaci srazíku, čéče babo! A to je pak náročná fuška!
Ale brzy to po mně vezme Kattkka
nebo se ujme Kris svého žezla a já se zase na půl roku vypařím ![]()
Do zamčených diskuzí nechodím. Důvodů je víc tak je kdyžtak sesmolím na požádání(nežádejte prosím na slohovky nemám čaaas
)
Takže za mě nee ![]()
lacenko jake jsou duvody?me to vyhovuje treba uzavrena je to vice otevrenejsi
Taky me zajimaji duvody, ja v zadne zamcene nebyla tak nevim… ![]()
Tak jsem dorazila s křížkem po funuse a obtěžovala nějaký cizí matky dotazama, jestli nejsou z emimina. Nebyla jsem si jistá, ža všechny znám a poznám.
Pak mi ALenka po telefonu vysvětlila, že už mám smůlu. Tak příště. A já se tak těšila na kafe v klidu bez ssvého batolete… ![]()
Bára si dnes pořídila rýmu i s teplotou - patrně adaptačního rázu. Přece jen rozdíl 25C je dost. ![]()
ad sraz - můžeme středu i pátek.
Monix - takže plavání mám směřovat na úterý,jo? Nám vyhovuje, Evě snad taky, ještě se musí vyjádřit ze staré party Chuanit.
Na bazénu ještě nemají vapsané rezervace, hlídám to, jak to vyjede, tak se hlásím.
ad zamčení - mě je to v zásadě fuk.