Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mischni no nekecej
Pane jo tak to ti to teda šíleně sekne
Teda ne že by ti to normálně neslušelo,ale vždy jsem tě viděla tak nějak normálně „sportovně“ oděnou a dneska taková dáma
Tak to je fakt škoda, že jsem ten náš konvoj nezastavila, ale Lidušku hlídala babička a já už měla avízo že virváluje, jako kdyby jí hlavu trhali, UM nechce a kozy je třeba, tak proto jsem se snažili ten bus doběhnout jinak by mě ani nehlo
No další jel za 10min, tak to slečna taky nějak vydržela ![]()
Na kdy že je plánovaný ten další srazík? Do bazénu s Lidu ještě nee, aspoň ještě kousek povyrůst by mohla, krom toho máme furt nějakou zadní hnusárnu(rýmu) a brzdí se nám očkování a tím pádem i naušničky…ach jo já se té princezny načinčané nedočkám ![]()
Taky jsem dnes byla ve městě, ale mě to teda neslušelo
Vlekla jsem obě děti sama (obdivuju Lacenku se třema
) a po cestě zpět už jsem byla pěkně utahaná - ale máme konečně podzimní boty pro Bendu
, ale teda často to takto provozovat nebudu
![]()
Zebro kdepak jsem kupovali boty mi dneska u Deichmana a kluci si vybrali se spidermanem
Nop co doufám že jim přes zimu moc nevyroste noha, nebo že brzy nenapadne sníh ![]()
Zdravím všechny fešné mamky ![]()
Zase po letech se tu zjevuju, číst ani moc nestíhám, neb zavalena prací a bude hůř, od října mě čeká 3/4 úvazek, bééééé! Ale s tím, jaká je bída se školkami, jsem na to raději kývla, příští rok bych nemusela mít práci žádnou…
Tak jsem prolítla nějaké připomínky k termínům Vítání podzimu (či babího léta, no nevím nevím, předpověď zatím neveselá) a vypadá to tedy s vámi doooost mizerně!
(no se mnou taky, co si budeme povídat, svolám to a pak se neukážu, muhehe
)
Termíny jsem vymyslela nádherné, ne že ne…ale je nás banda.
Páteční se spíš moc nehodí, úterky a čtvrtky nemůže snad nikdo. Tak tu dám dva návrhy a zkuste prostě hlasovat, kde bude víc účastníků, je to jasné…další dáme v říjnu na jiný den třeba…
15.9. (středa) více lidem se hodí odpoledne, spáče bychom mohli třeba výjimečně probudit dřív, ne?
20.9. (pondělí) kupodivu ne moc aktivní den, zavádím jako novinku ![]()
„hlásiče“ prosím i o ideální dobu, už to musíme plánovat závazně - matkám bez kalendáře připomínám, že je to UŽ příští týden!
A šla bych též plavat, ale už nemáme kdy ![]()
Vaše M.
odpoledne za nás nikdy
a už vůbec ne 15.9 bo to jdeme na očkování s naší Sisinkou(kočičí slečna
)
20.9 hmmm hmmm to by možná
ale prosím dopoledne, kdy jsem jednodítětová ![]()
lacenka píše:
Zebro kdepak jsem kupovali boty mi dneska u Deichmana a kluci si vybrali se spidermanemNop co doufám že jim přes zimu moc nevyroste noha, nebo že brzy nenapadne sníh
Máme Essi z Pekařské. Chtěla jsem Fare, ale prý už berou převážně jen Essi
Ale snad budou dobrý - kožený, kotníčkový a na šňůrky
Hrozně šmajdá a zakopává, tak chci vidět, jestli je to botama (měl takový nic moc tenisky) ![]()
My můžeme oba dny (snad) a taky jsem spíš pro dopoledne. Jen toho 20.9 máme ráno kožní, tak bysme případně dorazili později
Ale teda u nás asi podle místa, až na přehradu se mi teda moc nechce s oběma dětma
(leda, že bych se k někomu přifařila, aby mi poponášel Bendu do MHD
)
lacenko - díky, díky. Ale to bylo asi vlasama. Neměla jsem je dnes asi po sto letech stažený, nýbrž jsem byla za „vílu“.
A chápu, kozy se nesmí vzdalovat na dlouho. ![]()
ad sraz. středa odpoledne - ideální
pondělí jen dopl., od 14h makám doma na údržbě cizích těl.
Holky, tak u nas jen odpoledne, dopoledne nervacim doma bez ditete.
Zebro a nerikala prodavacka proc neberou Fare? By me to celkem zajimalo! Jo v Tescu jsem dneska videla moc pekny slevy na Essi a jeste nejaky podobny, ale tak do 24, takze nic pro nas. Jo a jinak v Tchibu meli jeste dnes ty super puncochace, tak jsem tam supajdila pro dalsi varku.
Mischni, co pes? Zvladl hotel? A propo, jak byla dovca? ![]()
Alenka píše:
Holky, tak u nas jen odpoledne, dopoledne nervacim doma bez ditete.Zebro a nerikala prodavacka proc neberou Fare? By me to celkem zajimalo! Jo v Tescu jsem dneska videla moc pekny slevy na Essi a jeste nejaky podobny, ale tak do 24, takze nic pro nas. Jo a jinak v Tchibu meli jeste dnes ty super puncochace, tak jsem tam supajdila pro dalsi varku.
Mischni, co pes? Zvladl hotel? A propo, jak byla dovca?
Neptala jsem se
Možná s Essi mají nějakou smlouvu
Taky se chystám do Tchiba na punčocháče pro Ellu, snad je budou mít
První sumář, jak by se hodilo (kdo může obojí, započítán 2×):
Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet
15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Alenka
20.9. dopoledne: Lacenka + princezna Lidunka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra
Tak šup sem další!
Ali, kliiid, Tomík to dá! (výmluvy nevymýšlet ![]()
Heli, dopo = tak kolem 10., Bendu klidně poponesu, kdybychom měli někam cestu MHD společnou, svaly už mám trénované ![]()
Alenko - pes přežil. i když to pro ni byl asi pěknej stres. První dny prý vůbec nechtělas z pelechu ani čůrat.( vzali jsme jí její)Chudinka moje malá. ALe jinak to nešlo, však se jí dodneška omlouvám.
Jinak dovča super, Bára milionová, puboši celkem snesitelní, tatínek v pohodě.
A hlavně to teplo a moře!
Marťanka1 píše:
První sumář, jak by se hodilo (kdo může obojí, započítán 2×):Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet
15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Alenka
20.9. dopoledne: Lacenka + princezna Lidunka, Mischni, Kattkka, Marťanka, ZebraTak šup sem další!
Ali, kliiid, Tomík to dá! (výmluvy nevymýšlet
Heli, dopo = tak kolem 10., Bendu klidně poponesu, kdybychom měli někam cestu MHD společnou, svaly už mám trénované
Teď se dívám, že jsou kluci přesně měsíc od sebe, Benda je 16.4.08 ![]()
Snad ten sraz tentokrát vyjde…a co teda místo konání?
U nás přichází v úvahu jedině pondělí 20.9 dopoledne (tak do těch 12h. max).