Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18651
8.9.10 20:06

Mischni no nekecej 8-o 8-o 8-o Pane jo tak to ti to teda šíleně sekne :palec: :palec: Teda ne že by ti to normálně neslušelo,ale vždy jsem tě viděla tak nějak normálně „sportovně“ oděnou a dneska taková dáma :potlesk: :potlesk: :potlesk: Tak to je fakt škoda, že jsem ten náš konvoj nezastavila, ale Lidušku hlídala babička a já už měla avízo že virváluje, jako kdyby jí hlavu trhali, UM nechce a kozy je třeba, tak proto jsem se snažili ten bus doběhnout jinak by mě ani nehlo :oops: :wink: No další jel za 10min, tak to slečna taky nějak vydržela :wink:
Na kdy že je plánovaný ten další srazík? Do bazénu s Lidu ještě nee, aspoň ještě kousek povyrůst by mohla, krom toho máme furt nějakou zadní hnusárnu(rýmu) a brzdí se nám očkování a tím pádem i naušničky…ach jo já se té princezny načinčané nedočkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.10 20:09

Taky jsem dnes byla ve městě, ale mě to teda neslušelo :lol: :lol: :lol: Vlekla jsem obě děti sama (obdivuju Lacenku se třema :think: 8-o 8-o :palec: ) a po cestě zpět už jsem byla pěkně utahaná - ale máme konečně podzimní boty pro Bendu :pankac: , ale teda často to takto provozovat nebudu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.9.10 20:16

Zebro kdepak jsem kupovali boty mi dneska u Deichmana a kluci si vybrali se spidermanem :roll: Nop co doufám že jim přes zimu moc nevyroste noha, nebo že brzy nenapadne sníh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.9.10 20:16

Zdravím všechny fešné mamky :kytka:

Zase po letech se tu zjevuju, číst ani moc nestíhám, neb zavalena prací a bude hůř, od října mě čeká 3/4 úvazek, bééééé! Ale s tím, jaká je bída se školkami, jsem na to raději kývla, příští rok bych nemusela mít práci žádnou…

Tak jsem prolítla nějaké připomínky k termínům Vítání podzimu (či babího léta, no nevím nevím, předpověď zatím neveselá) a vypadá to tedy s vámi doooost mizerně! :cert: (no se mnou taky, co si budeme povídat, svolám to a pak se neukážu, muhehe :think: )

Termíny jsem vymyslela nádherné, ne že ne…ale je nás banda.
Páteční se spíš moc nehodí, úterky a čtvrtky nemůže snad nikdo. Tak tu dám dva návrhy a zkuste prostě hlasovat, kde bude víc účastníků, je to jasné…další dáme v říjnu na jiný den třeba…

15.9. (středa) více lidem se hodí odpoledne, spáče bychom mohli třeba výjimečně probudit dřív, ne?

20.9. (pondělí) kupodivu ne moc aktivní den, zavádím jako novinku :-)

„hlásiče“ prosím i o ideální dobu, už to musíme plánovat závazně - matkám bez kalendáře připomínám, že je to příští týden!

A šla bych též plavat, ale už nemáme kdy :-(

Vaše M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.9.10 20:23

odpoledne za nás nikdy :mrgreen: a už vůbec ne 15.9 bo to jdeme na očkování s naší Sisinkou(kočičí slečna :mrgreen: )
20.9 hmmm hmmm to by možná :think: :think: ale prosím dopoledne, kdy jsem jednodítětová :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.10 20:44
lacenka píše:
Zebro kdepak jsem kupovali boty mi dneska u Deichmana a kluci si vybrali se spidermanem :roll: Nop co doufám že jim přes zimu moc nevyroste noha, nebo že brzy nenapadne sníh :lol:

Máme Essi z Pekařské. Chtěla jsem Fare, ale prý už berou převážně jen Essi :roll: Ale snad budou dobrý - kožený, kotníčkový a na šňůrky :-P Hrozně šmajdá a zakopává, tak chci vidět, jestli je to botama (měl takový nic moc tenisky) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.10 20:49

My můžeme oba dny (snad) a taky jsem spíš pro dopoledne. Jen toho 20.9 máme ráno kožní, tak bysme případně dorazili později 8-) Ale teda u nás asi podle místa, až na přehradu se mi teda moc nechce s oběma dětma :oops:(leda, že bych se k někomu přifařila, aby mi poponášel Bendu do MHD :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
8.9.10 20:51

Nem je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.10 20:55

lacenko - díky, díky. Ale to bylo asi vlasama. Neměla jsem je dnes asi po sto letech stažený, nýbrž jsem byla za „vílu“. :lol: A chápu, kozy se nesmí vzdalovat na dlouho. 8-)

ad sraz. středa odpoledne - ideální
pondělí jen dopl., od 14h makám doma na údržbě cizích těl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
8.9.10 21:13

Holky, tak u nas jen odpoledne, dopoledne nervacim doma bez ditete.

Zebro a nerikala prodavacka proc neberou Fare? By me to celkem zajimalo! Jo v Tescu jsem dneska videla moc pekny slevy na Essi a jeste nejaky podobny, ale tak do 24, takze nic pro nas. Jo a jinak v Tchibu meli jeste dnes ty super puncochace, tak jsem tam supajdila pro dalsi varku.

Mischni, co pes? Zvladl hotel? A propo, jak byla dovca? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.10 21:22
Alenka píše:
Holky, tak u nas jen odpoledne, dopoledne nervacim doma bez ditete.

Zebro a nerikala prodavacka proc neberou Fare? By me to celkem zajimalo! Jo v Tescu jsem dneska videla moc pekny slevy na Essi a jeste nejaky podobny, ale tak do 24, takze nic pro nas. Jo a jinak v Tchibu meli jeste dnes ty super puncochace, tak jsem tam supajdila pro dalsi varku.

Mischni, co pes? Zvladl hotel? A propo, jak byla dovca? :wink:

Neptala jsem se :nevim: Možná s Essi mají nějakou smlouvu :think: Taky se chystám do Tchiba na punčocháče pro Ellu, snad je budou mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
8.9.10 21:47

První sumář, jak by se hodilo (kdo může obojí, započítán 2×):

Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet

15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Alenka
20.9. dopoledne: Lacenka + princezna Lidunka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra

Tak šup sem další!

Ali, kliiid, Tomík to dá! (výmluvy nevymýšlet ;-))
Heli, dopo = tak kolem 10., Bendu klidně poponesu, kdybychom měli někam cestu MHD společnou, svaly už mám trénované ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.10 21:57

Alenko - pes přežil. i když to pro ni byl asi pěknej stres. První dny prý vůbec nechtělas z pelechu ani čůrat.( vzali jsme jí její)Chudinka moje malá. ALe jinak to nešlo, však se jí dodneška omlouvám.
Jinak dovča super, Bára milionová, puboši celkem snesitelní, tatínek v pohodě. :wink: A hlavně to teplo a moře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.9.10 22:48
Marťanka1 píše:
První sumář, jak by se hodilo (kdo může obojí, započítán 2×):

Vítání podzimu aneb Skoropodzimní báboletní slet

15.9. odpoledne: Mischni, Kattkka, Marťanka, Alenka
20.9. dopoledne: Lacenka + princezna Lidunka, Mischni, Kattkka, Marťanka, Zebra

Tak šup sem další!

Ali, kliiid, Tomík to dá! (výmluvy nevymýšlet ;-))
Heli, dopo = tak kolem 10., Bendu klidně poponesu, kdybychom měli někam cestu MHD společnou, svaly už mám trénované ;-)

Teď se dívám, že jsou kluci přesně měsíc od sebe, Benda je 16.4.08 :-)
Snad ten sraz tentokrát vyjde…a co teda místo konání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
9.9.10 08:50

U nás přichází v úvahu jedině pondělí 20.9 dopoledne (tak do těch 12h. max).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová