Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
30.8.10 09:18

Auuuu Auuuu Auuu,
ja už tady vyjuuu…co to je? Že by vážně pičasí? Nicméně, my máme plán B? Nebo ne?

Plán A: Přehrada s parníkem - pokud se vyčasí alespoň na polojasno, teploty nerozhodují, hlavně ať nemrzne, ledoborec nemají..pravděpodobnoat vidím už pod půlkou, bee :cry:

Plán B: nějaká kavárna pro vyřádění darebáků a darebaček, větších rozměrů, protože my přece neodpadneme, co? ;-) Cafe and play http://www.cafeandplay.cz/ nebo http://www.bublilend.cz/foto.html?

Monix píšu na seznam :-)
Mischni, i ty jedna! Ale zdá se, že se blížíme k tobě, abys nás stihla ;-)
Evelín, neva, už máme v plánu Vítání podzimu někdy v září (třeba tam přesuneme parník či mrkneme hromadně do zoo). Jo a tys měla e-svátek, safra :-)
Máš u nás lízátko ;-)
Ivo, uvidíš ;-) Třeba se spaní trefí…Myslela jsem, e srazík bude lepší začít dopoledne, protože odpo nám to spací a nespací děti dělají skoro nemožné zorganizovat (moje medvídě dá někdy i 3 hodiny!!! a já jsem za ně tak vděčná, že bych ho nebudila)
Kattkko, žádný takový, honem zaříkavat, ještě je tu jistá šance ;-)

Zdravím od kávičky a čokoládičky na nervíčky, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.8.10 09:25
Marťanka1 píše:
Auuuu Auuuu Auuu,
ja už tady vyjuuu…co to je? Že by vážně pičasí? Nicméně, my máme plán B? Nebo ne?

Plán A: Přehrada s parníkem - pokud se vyčasí alespoň na polojasno, teploty nerozhodují, hlavně ať nemrzne, ledoborec nemají..pravděpodobnoat vidím už pod půlkou, bee :cry:

Plán B: nějaká kavárna pro vyřádění darebáků a darebaček, větších rozměrů, protože my přece neodpadneme, co? ;-) Cafe and play http://www.cafeandplay.cz/ nebo http://www.bublilend.cz/foto.html?

Monix píšu na seznam :-)
Mischni, i ty jedna! Ale zdá se, že se blížíme k tobě, abys nás stihla ;-)
Evelín, neva, už máme v plánu Vítání podzimu někdy v září (třeba tam přesuneme parník či mrkneme hromadně do zoo). Jo a tys měla e-svátek, safra :-)
Máš u nás lízátko ;-)
Ivo, uvidíš ;-) Třeba se spaní trefí…Myslela jsem, e srazík bude lepší začít dopoledne, protože odpo nám to spací a nespací děti dělají skoro nemožné zorganizovat (moje medvídě dá někdy i 3 hodiny!!! a já jsem za ně tak vděčná, že bych ho nebudila)
Kattkko, žádný takový, honem zaříkavat, ještě je tu jistá šance ;-)

Zdravím od kávičky a čokoládičky na nervíčky, M.

Ja doufam ze se udela lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.8.10 11:23

Hlasuju pro Cafe and Play (je to tam větší než Bubliland)! Nepředpokládám, že počasí se diametrálně změní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
30.8.10 12:44

já mám jobovku :zed: :zed: chlopek si zítra bere auto, bo jde k zubařce, takže mi jsme bohužel ze hry :cry: :cry: :cry:
vůbec mi neřek že chce auto :cert: a má ještě daLŠÍ TŘI NÁVŠTĚVY v září takže doufám že příští datum se trefíme nějak mezi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
30.8.10 12:44

Taky hlasuju pro Cafe, počítám s 10tou?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.8.10 12:59

Je fakt, ze CAFE je vetsi nez Bubla, takze klidne tam. No a driv to myslim ani nejde, protoze tam otviraji v 10hod. Pokud to jeste nezmenili. S nama muzete stale pocitat!! Jen doufam, ze se tam vsichni vejdeme… Kolik ze nas to teda bude? Je nekde aktualni seznam? Velitelko halooo!
Lacenko, tak to je teda cara pres rozpocet. Ale treba se jeste neco zmeni, zubarka onemocni.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.8.10 13:21

Tady jedna s nacpaným pupkem :-)

Tož, páč i tady http://www.meteocentrum.cz/…-brno-78.php píšou věci nemilé, vidím to tedy jasně s davem na Cafe&Play.

ZÍTRA!!! NEZAPOMENOUT!!! V 10 se začínáme slézat „na pivo“, kdo nedojde do půl 11, má černý puntík. Tak! (až na výjimky uvedené níže ;-))

Seznam zdravého jádra:
Alenka + Tomík
Ivush + Vítek
Kometka + Lukášek a Nelinka (joo? kdyžtak nevraždit)
Marťanka + Vikulda
Monix + Katy

Možná dojdou, neb nás mají rády:
Iva s prckem vyspalým
Kattkka při představě celého dne doma se zlobidlem
Zebra přivezená velmi ochotně manželem
Mischni bez dítěte nebo s ním, podle toho, jak si bude chtít odpočinout

Asi či úplně odpadlé, zapadlé, vypadlé:
Krisulka, Acynka, Evelína, Markytka, Luckie a (zatraceně, beeee :cry: ) Lacenka

• příště donesete omluvenky :-D :-D :-D A sponzorské dary organizačnímu výboru (nene, tomu se vůbec neříká úplatky, možna tak oplatky)

Předběžné příště už tu bylo nadhozeno na půlku září, takže nechci slyšet výmluvy! :cert:

A závěrem:
Kdo ještě nebyl v C&P (nebo dlouho nebyl - jako my - nebo nikdy nebyl) - nastudovat trasu (případně mi písnout SZ o číslo na mobil) a v dobré náladě se včas dostavit. Co jsem zapomněla? Jo, přezůvky s sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.8.10 13:45

Mne to teda fakt mrzi, ze se nedostavime :-( Ale potrebuju jit navstivit pani gyndarku, abych za par mesicu opet nehlasila // carky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
30.8.10 14:50

Ahoj holky, tak snad mě v půlce září manžel pustí ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
30.8.10 15:20

Hlásíme, že bereme na vědomí a v 10,00h. jsme tam :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
30.8.10 16:09

My taky nemůžeme :cry: - manža dostal další 3 tabl. antibiotik a i když už je uschopněn, tak bude celý týden pracovat z domu :zed: . Hodit by nás mohl, ale je to fakt daleko na to, aby nás hodil a odjel (máme to cca hodinu do Brna) :-? . Snad to vyjde v září, včas nahlaste datum, ať to můžeme plánovat a počítat s tím 8-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.8.10 18:54

Zdravím všechny :mavam: My se bohužel taky nedostavíme, protože Marky má rýmu jak trám :-( Užijte si akci a těším se na reference :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
30.8.10 20:52

Tak koukám, že sv.Petr nám moc nepřeje a někteří manželové taky ne… :-? :lol: Ale nevadí.Mě to teda vyhovuje víc, neboť se budu nacházet za rohem na Sv. Čecha, takže pokud tam budete kolem poledne, tak se stavím aspoň na kafe a bez dítěte. Než bych to pro ni otočila, tak už budete všichni spát - tedy nezletilci. :wink:
Zítra se těším!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
30.8.10 21:28
Marťanka1 píše:
Tady jedna s nacpaným pupkem :-)

Tož, páč i tady http://www.meteocentrum.cz/…-brno-78.php píšou věci nemilé, vidím to tedy jasně s davem na Cafe&Play.

ZÍTRA!!! NEZAPOMENOUT!!! V 10 se začínáme slézat „na pivo“, kdo nedojde do půl 11, má černý puntík. Tak! (až na výjimky uvedené níže ;-))

Asi či úplně odpadlé, zapadlé, vypadlé:
Krisulka, Acynka, Evelína, Markytka, Luckie a (zatraceně, beeee :cry: ) Lacenka

• příště donesete omluvenky :-D :-D :-D A sponzorské dary organizačnímu výboru (nene, tomu se vůbec neříká úplatky, možna tak oplatky)

holky, ja chci taky za vama na srazik !!!!! :zed: budu na vas ze 450km vzdaleneho liberce myslet.

ty letosni prazdniny jsou celkove s pocasim na prd :-( ale jak ja rikam, „nas nenase..ou“ :-) :-) a dnes jsem vyrazila s martinkem na kole, poprve jsem jej dala do sedatka za mnou, dostal novou helmicku, boticky a vyrazili jsme. martin byl z cesty uplne paf, dom jsme sice dojeli zmrzly oba jak hovinka, ale bylo to :potlesk: , martin je z toho tak unaveny, ze dnes usnul uz ted :-) :-) :-) a bez cavyku :-) :-) holciny, pekny posledni prazdninovy den vsem!!!!

a na zaver jeden lobing: srazik v tydnu 13-16.9 (ideal 16) :-) :-) bo to su na 100 pero v brne bo mam kazdy den pobihani po doktorech :pankac:

papa laláč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
30.8.10 21:50

Mischni, tak to me mrzi, mineme se, ja neco pred 12 budu odchazet, abychom to stihli rozumne domu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová