Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, já bych taky ráda na parník, ale kolem 10h spinkáme a se spaním jsme na štíru tak bych ho nerada budila, no třeba to ještě nějak vykoumám. A myslíte že se vejde tolik matek s ratolestmi na 1 kocábku ? Abychom to nepotopili, nemusím si prožít Titanic na vlastní kůži a pokud jsem dobře četla seznam přihlášených, Leonardo tam není ! ![]()
Holky jen tak pro info, jak dlouho ten parnik pojede? Mne dite po obede stale spinka, tak jestli to jako stihneme domu… ![]()
Luckie, velka gratulace
![]()
Hoj hoj,
dotazy se tu vyskytly? Joo? ![]()
Na kocábku se snad vejdeme, jeli jsme minulý týden a místa mi tam připadalo dost, i kočárky jely a děti v nich a můj drak lítal po palubě a vůbec… ![]()
Měli jsme jízdenku „zpáteční Rokle“ - cesta lodí 30 minut, pak jsme dali 45 minut na louce volnou zábavu (houpačky, písek, lítaní kolem) a zase zpět 30 minut do Přístaviště. Dítko taky ještě po obědě spí, takže jsme stihli i to…
Tento plán nikomu nevnucuju, počasí se ještě může změnit v pičasí, taky lze po dohodě účastníků zvolit jiné trasy a vůbec…
Info zde http://www.dpmb.cz/ldjr.asp
Návrhy a připomínky sem ![]()
Ivo, vymýšlej ![]()
Luckie, gratulace veliké!!! ![]()
Jo a zářijový sraz bude! A říjnový taky!!! ![]()
Ahojky ![]()
koukam ze poradate sraziky, jsme tu nova tak se tu jeste moc neorientuji. Mate nejake pravidelne kazdy mesic?
Lenka
Luckie gratulujeme k chapečkovi a nějaké bližší info? jsem baba zvědavá
![]()
Ivi vymýšlej chtěla bych zas vidět ženicha ![]()
Marťanko, Jj přesně tak jsem to myslela taky, koupit zpátečku do rokle tam počkat na zpáteční loď a hurá na obídek ![]()
Lenkase vítej
pravidelné srazy
mno bejvávalo, parta se teď dost obněnila tak uvidíme, třeba budou i pravidelné srazy ![]()
Děkuju všem ![]()
Na nějaký ten sraz se určo přidám, i klidně na plavání, později.
Lacenko a co bys ráda věděla?
Rodila jsem v Bohunicích (první porod u Milosrdnejch, tak jsem chtěla zkusit něco jinýho) a nemůžu si stěžovat, opravdu to tam bylo moc fajn, personál, všechno. Mimi bylo do poslední chvíle nožkama dolů, císaře nechtěli, já vlastně taky ne, chtěla jsem normálně porodit. Dali mi tabletku na vyvolání (aby na mě byli nachystaný, tak mi to vyvolali před termínem), udělalo se mi příšerně špatně, na zvracení, kontrakce, myslela jsem, že umřu. Miminko nemělo ozvy, takže akutní císař. Naštěstí všechno dopadlo dobře, apgar 9,10,10, takže super. Šla jsem dokonce o den dřív domů.
Jejda, jsem nejak mimo, mtaky jsme myslela, ze s enic nedeje a ona je tu kupa stranek
![]()
Luckie, moc gratuluji k miminku!!! Hlavne, ze vse dobre dopadlo ![]()
Zdravim nove tvare i ty starsi ![]()
Jinak v utery se bohuzel nedostavime. Snad Vam vyjde a parnik pocasi ![]()
Acy, ty uz to mas taky skoro za par
Jak se citis?
Jinak ja teda taky travim leto v centru, maximalne si tak muzu zajit na plaz na namesti ![]()
Ale Stepan lita porad nekde, ted je treba s tatinkem na tabore ![]()
Lacenko, tak to musel byt fajn cundr. To bychom taky mohli nekdy zkusit
![]()
Jeste jsem si vzpomnela:
Staninko, jj, asi jste fakt byli sousedi. Akorat mam za manzela toho starsiho - Milana ![]()
Marťanka, Lacenka - no zkusila bych se dostavit i se „spolubydlícím“, ale jestli bude spát, tak ho budit nebudu. Jeho spánek je křehkej a vzácnej. Nám by to pasovalo kolem poledne nebo pak až po 16h a to vy asi už máte doma manžely.
Laci ta středa v Tišnově nic ? Pořád máš něco ?
Evelína píše:
Jeste jsem si vzpomnela:Staninko, jj, asi jste fakt byli sousedi. Akorat mam za manzela toho starsiho - Milana
Tak to se omlouvám takže je to Milan oni jsou si z profilu strašně podobní.
Ale moc díky že jsi napsla že se nepletu že to byl muj soudsed ten svět je malej že ano. ![]()
Tak ho pozdravuj. ![]()
Díky.
Luckie-Gratuluji k malému přeji mu hodně zdraví at vám dělá samou radost.
.
Kolik vážil a měřil při porodu.
![]()
Zdarec holkýýý!
Hlásím návrat z teplých krajin.
Si na chvilku odletím a hned je tady živo… ![]()
Já bych na sraz v úterý moc ráda, ale 10-12h dělám v Kr. Poli, pak vyzvednu Báru u mamky v Žabinách a kdyby ste byly ještě na pryglu, tak jsem na půl cesty… ![]()
Uvidíme, co počasí, kdyžtak se někomu ozvu, kde se nacházíte.
A zdravím všechny staré, nové i šestinedělky! ![]()
Ahojky holčinky !
Luckie - gratuluji k mimouškovi ![]()
Srazík - počítáme s tím, jen dnes při pohledu z okna tu přehradu nevidím moc reálně. Takže pokud se změní místo srazíku, tak dejte vědět. Dopoledne je pro nás taky ideální, po poledni abychom byli doma neb madam spinká. Tak doufám, že se zítra sejdeme v hojném počtu a těšíme se !
Holky: my uvidime dle pocasi.Jestli bude takhle tak nejspis zustanem zalezle doma.